Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

MiroTR

7. 1. 2011 11:09
Vážený,

až ta vláďa opět "uklouzne na schodech" a padne, doplatíte na to Vy. :-/

0 0
možnosti
PM

petrik1960

7. 1. 2011 8:50
Jak se asi jmenuje člověk,

který nayývá svou vlast absurdistánem. Asi absurdiťan. Pane když se vám tu nelíbí co vás tu drží. A nebo co děláte pro to aby se vám zde líbilo ?

0 0
možnosti

rezjir rezjir

7. 1. 2011 8:30
To máte jedno

Kdyby vám zvyšovali platy podle vámi uváděných slibů, a takto by postupovali vůči všem, tak by koruna tak rychle netvrdla. Zkrátka by to roztočilo inflaci, a na to byste jako státní zaměstnanci doplatili dalekov více.

Takoví starobní důchodci jsou na tom daleko hůře než vy, jím se snížila výše důchodu z úrovně průměrného platu z 45% na 30%. A má být  ještě hůře.

0 0
možnosti
G

Gašpo

7. 1. 2011 8:00
Ach Vy kverulant

Myslím, že pán Klaus by z Vás radosť nemal.;-);-D

0 0
možnosti
JC

Jarcho

7. 1. 2011 7:18
Předvolební slib - nezvyšovat daně.

Tato vládní koalice se dostala k moci na základě svého slibu, že nezvýší daně.

Naopak ČSSD ústy p. Paroubka vyhrožovala, že daně zvýší.

Co se děje po volbách? Zvyšují se daně všem, a to výrazně. A úspory ve veřejné správě se neřeší racionalizací, ale snížením platů. Ovšem jen těm výkonným zaměstnancům dole - těm nahoře kolem ministrů se naopak zvyšuje osobní ohodnocení podle nového systému až na trojnásobek základu.

Zvýšení daní postihne ale všechny, nejen státní zaměstnance. A následné snížení kupní síly dopadne i na živnostníky tak, že se budou hodně divit.

0 0
možnosti
ZH

feese

7. 1. 2011 7:36
Re: Předvolební slib - nezvyšovat daně.

"...úspory ve veřejné správě se neřeší racionalizací, ale snížením platů..." - ano, toto je to podstatné.

Od stolu se snižují platy v různých státem placených profesích. Existuje jakýsi Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových = to co zbylo po okresních úřadech s nejhloupějšími úředníky, které při delimitaci na magistráty nikdo nechtěl. Těm škrtnout 10% je pro smích, odejde jeden důchodce co tam stejně nic nedělal a mají to vyřešené. Na druhou stranu lidé co dělají na sociálce, těm vůbec nezávidím, když vidím kdo čeká ve frontě na dávky.

Takže podle mě - v první řadě by se měla přizpůsobit legislativa, aby té práce pro stát nebylo tolik potřeba. Na dávky či podporu ať dosáhnou jen ti nepotřebnější, to samé finančák, živnosťák, OSSZ, statistika a podobné instituce - ať přestanou buzerovat malé podnikatele zbytečnou byrokracií a za ušetřené peníze sestaví tým skutečných daňových a dobře placených profíků, kteří si poradí se skutečnými daňovými úniky.

0 0
možnosti
ŠF

stev

7. 1. 2011 7:15
Nezbývá, než v příštích volbách volit stranu práce.

Tady ty korupčníky a zloděje už nikdy. V podstatě nejde ani volit mimo okruh stávajících stran, protože část hlasu by zase propadla ve prospěch korupčníků a tunelářů. To zodpovědný volič neučiní.

0 0
možnosti
ZK

SID09

7. 1. 2011 7:08
Plakání státních zaměstnanců je zbytečný

Poradím vám - běžte se nechat vykořisťovat do soukromé svéry a teprve pak poznáte, zač je toho loket. !!

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 864x
Radši nic

Seznam rubrik