Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

dovoluji si sem dát zkrácenou část z jeho přednášky týkající se nároků muslimů :

Přednáška

Vaši politici vám neřekli jednu skutečnost – když od vás muslim vyžadujemodlitební místnost ve škole nebo dát si šátek na hlavu, nebov nemocnicích mít speciální zacházení kdy žena doktorka by měla léčit ženymuslimky – tak politici vám řeknou – když to neuděláme, tak přestupujeme jejichnáboženské právo. Ale je to pravda? Korán vám dává odpověď. To je to co vámneřeknou média, je to něco co vám většina těch muslimských expertů neřekne a je to něco co nevíte. Muslimové se nemusímodlit v jejich modlitební hodiny, takže když jim odmítnete místo na jejichmodlitebnu ve školách podle vašeho zákona je to normální. Korán je učí , žekdyž se nemůžou modlit v určenou hodinu , tak ať se modlí později , ažbudou mít čas a problém je vyřešený. Nemusíme jim poskytovat žádná místa veškolách , na pracovištích, na vysokých školách. Ale proč to vyžadují ? Je tojednoduché. Protože jsou v neustálém džihádu , musí si vás podmanit, musíuplatnit zákon sharia. Sharia začíná takhle jednoduše : „Jsem muslim, tak mámprávo se zahalit“  to je v pořádku,ale Korán vám říká –súra 4:28 „Allah si přeje zlehčit vaše břímě „To ,že člověkbyl stvořený slabý, a potom vám říká co máte dělat. Budete v šoku, kdyžzjistíte, že muslimové mohou jíst dokonce i vepřové. Nebo všude pracovat is káfiry a modlit se třeba jen jednou za den. A to je podle Koránu. Alenení muslim, který by vám todle řekl, žádný islámský vůdce vám to neřekne aniislámský expert . My jsme hloupí, my si myslímekdyž muslimům nedáme místo na modlitbu,tak jakoby přestupujeme to jejichnáboženské právo. Ale to tak není. Protože jejich Korán říká ,že nemusí být veškolách jejich modlitební místnost. Můžou se modlit doma. Nemusíte se zahalovat– dávat si šátky na hlavu. Můžete si ho dát doma, nebo kdykoli jindy. Nemusítejíst jídlo hallal , dokonce můžete jíst vepřové a pít víno. Mohamed to dělal,je to v jeho životopise zapsané, v ráji vám to Allah nabízí.

0 0
možnosti
JC

Kde muslim, tam nebezpečno.

1 0
možnosti
KC

Křesťanství, které učí lásce, odpuštění a milosrdenství, jsme opustili a vydali se všanc hrdlořezům, lhářům a násilníkům. Proč by měl Bůh, kterého jsme zavrhli, chránit odpadlíky?

1 0
možnosti
JB

J97a20n 37B73u71r73i60a13n

14. 10. 2015 6:51

Díky moc. Netušil jsem třeba, že muslim u nás s klidným svědomím může jíst vepřové maso. Takže žádné uhýbání ve školních jídelnách, kdy mnoho škol na západě už nemá vepřové v jídelníčku.

Když přijedete do Saudské Arábie, tak se musíte řídit jejich pravidly. Trvejme tedy na těch našich!

5 0
možnosti
JR

J58a53r32a 47R81a69n15k

14. 10. 2015 3:47

Zacala jsem cist a rikala si, ze je to dost naivni ironie, nez jsem si uvedomila, ze to myslite vazne. Mam dost knih od byvalych muslimu, nebo proste muslimu agnostiku, zrovna rozectenou "Heretic" Why islam needs a reformation now, od Ayaan Hirsi Ali, pred tim jsem cetla jeji "Infidel".

Ta tvrdi na rozdil od Vaseho mudrce, ktery neveri, ze nekdo muze za svobodou ujit i pres 3.000 km. Dovolim  si Vam rici, ze jen tak z legrace jsme sla mesic po Spanelsku St. Jakobsweg od katedraly ke katedrale, od hostelu k hostelu a tak nejak. Ca. 850 km za mesic. Vas "posel" proste neveri, ze nekdo z Nigerie, kde unese Boko Haram celou divci skolu, nebo temer 150 deti vyvrazdi macetami,  pokud dobytek byl zabit vesnice vypalena, zustanete sedet na miste? Ne vudate se nekam pesky. Zkuste si najit na google: Lost boys of Sudan, co vite o detech bez rodicu?

0 0
možnosti
JR

J77a67r12a 73R57a54n22k

14. 10. 2015 4:20

Jsem uz temer u konce knihy a autorka zde pripomina scenku z americke HBO show "Real time with Bill Maher", kde se vede diskuse o islamu, hoste jsou herec Ben Affleck, autor Sam Harris, NYT zurnalista a Ben Affleckzacne vykrkovat o rasismu, islamofobii a podobne. Na rozdil toho, co si vse zrejme polovina lidi v CR mysli o Americanech, se zde diskutuje na tato temata vice, nez v cs. mediich, pokud rozumite, je na prave strane vice a vetsina debat je o islamu.

https://www.youtube.com/watch?v=1bo-bi5JuLM

0 0
možnosti