Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

"Kultivovaná diskuse", s panem Abbásem? Nevěřím. Jedině, že dostal od muslimů z ÚMO přes hubu a předvedl divadelní postavu "hodného". Jeho přesvědčení, které v jiných pořadech se prodralo na povrch, se nedá jen tak přes noc změnit.

A k té kultivovanosti; existuje (bez nálepkování) řada nevyřešených kontraverzních otázek; ty se asi nediskutovali. Mně stačí, když je řečeno, že islám patří do Evropy. Do demokratické Evropy. Ale sami muslimové se dosti hojně vyjadřují, že demokracie a islám nejde dohromady !!! No, a aby to šlo, musí se LZPaS změnit; a je to.

0 0
možnosti
RV

Učenci z Al-Azhar, proboha! Jestli jste tomu nerozuměla a neznáte univerzitu Al-Azhar, pak Vaše příspěvky k tématu nejde brát vážně, je mi líto.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den,

jak už jsme řešili na FB - pouštěla jsem si záznam z diktafonu 2x a jako Al-Azhar to fakt neznělo. V článku už jsem to opravila! Díky!

J.

0 0
možnosti
Foto

několik typů spíše než několik tipů, předpokládám že nechtěli vyhrát v loterii. Tohle jsou kecy na prd a pokud jde o statistiku tak ještě žádné prase vážením nepřibralo, byť by se vážilo každou hodinu. Ve světě byla odjakživa místa chudobná a místa blahobytnější. Dnes však lidem bída začíná smrdět a místo, aby se tam kde žijí postarali o zlepšení, raději jdou k bohatým zobat co upadne se stolu.

1 0
možnosti
Foto

Autorko zajímavý článek jen nechápu proč "přešlapy " uvádíte jen u pana Abbáse?

Ale hlavně proč do nich započítáváte jeho názor, že v Islám do Evropy patří?

Co jiného podle vás jako muslim v Evropě měl říct?

Pomíjím fakt, že v Evropě je Islám historicky včetně některých území EU.

Přizpůsobovat se musí každý nejen menšina-jedině tak dosáhnete klidu a rovnováhy.

K Izraelsko palestinskému konfliktu jen dodám, že před vznikem konfliktu Palestina byla pod Britskou správou a svůj podíl tak na tom křes´tané mají+to co psal pan Šejna.

Píšete otevřená kultivovaná diskuze s minimem populismu a sama svým označením za přešlapy hodnotíte argumenty jen jednoho z diskutérů.

0 2
možnosti
Foto

Dobrý den,

no vidíte, mně přišlo, že nejvíc kritizuji pana Fišera. "Přešlapem" - ty uvozovky tam jsou důležité, bylo myšleno hlavně to, že se pustil na tenký led, tyhle výroky byly kontroverzní a vyvolaly i reakce publika. Pan Fišer spíš jen neuváděl zdroje a objevily se nepravdy, čísel je ale v článku dost, tak proč rozmazávat vše - stačí shrnutí, že by "zápočet nedostal". :)

Mimochodem, na FB stránce Jihlavských listů je krátké video z diskuze Abbase a Fišera: https://www.facebook.com/jihlavskelisty.cz?pnref=story.

J.

0 0
možnosti

Jsem potěšen, že bylo potvrzeno z oficiálních statistických dat moje tvrzení, že u nás žije legálně asi 19 tisíc muslimů.

Zároveň bych autorku paní Fialovou opravil v její kritice představitele muslimské obce. Za židovsko-palestinský konflikt opravdu mohou křesťané, jak on tvrdí. Tedy pokud za křesťany považujeme Evropské země včetně Ruska. Postoj křesťanských států k židům dal Židům pocit, že se musejí vrátit do své původní domoviny, aby se vyhli života v ghetech a pogromům. A Evropa je v té migraci do Palestiny výrazně podporovala, včetně Ruska.

2 0
možnosti
Foto

Dobrý den,

snažím se dohledat, jestli jsem se nepřeslechla a neuvedla jiný konflikt než pan Abbas - tohle se objevilo na samém konci, kdy se mi vybil mobil a nemám záznam z diktafonu pro ověření. ;-(

J.

0 0
možnosti
AS

Dá sa to zasadanie nájsť niekde celé ako video? Rada by som si to pozrela. Vďaka. :)

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den,

zatím ne. Nahrávalo se, kamarád ale bohužel nechal kameru v DIODu, takže to potrvá, bude se muset poslat... :-/ Dále můžete sledovat stránku akce https://www.facebook.com/events/935830956486965/, určitě bude (snad už dnes) audiozáznam. 

Přeji příjemný den!

J.

1 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2952x
Holka ze vsi.