Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K71a81r31e22l 85R51a87d98a

18. 3. 2015 18:43

Co má paní ,,odbornice" v hlavě názorně dokládají její vlastní slova: "Zeptala jsem se ji, zda ji tatínek sahá mezi nožičky. Ona řekla: jo. Když jsem se zeptala, jestli ví, že děvčátka mají pipinku a že tatínek a kluci mají pindíka a že ho tatínkového mohou mít velkého. Ona řekla, že jo a sdělila mi, že ho mohou mít i tvrdého! Když jsem se zeptala, to byla moje poslední otázka, jestli se stalo, aby jí dával tatínek pindíka mezi nožičky."  Nejspíš nemá v hlavě nic jiného, než velkého tvrdého. Pošlete děti k takové úchylné ,,odbornici" a nestačíte se divit. Matka udělala chybu, že dcerku nechala s tou osobou samotnou. Jinak se to mohlo vyřešit ručně a stručně, jen paní pedagožka by si musela nechat udělat nový chrup. ;-€

0 0
možnosti
DT

Můj první syn neuměl v době, kdy šel do školy, nakreslit ani trojúhelník. Kdyby mu dali nakreslit prasátko, tak mě snad museli zavřít. :-) Prasátkový test u mě mimochodem kompletně selhal.

2 0
možnosti
KT

R^Děti si s proporcemi nedělají žádný problém. Jedna ruka krátká, druhá dvakrát tak dlouhá, když je potřeba někam dosáhnout.

2 0
možnosti
Foto

Také jsem s tímto testem v rámci svého studia i vlastní pedagogické praxe (při výuce psychologie) pracovala. A rovněž mi přijde výklad speciální pedagožky přinejmenším podivný.

2 0
možnosti
JC

Pěkně jste to napsala, paní.

Tak jako tak - svá vnoučata budu muset varovat, ať si kreslí jen doma a nikdy na veřejnosti.

Doporučuji také článek na Neviditelném psu: http://neviditelnypes.lidovky.cz/spolecnost-o-zneuziti-otce-ditetem-d6n-/p_spolecnost.aspx?c=A150202_181034_p_spolecnost_wag

Pan prof. Možný to také velmi dobře vystihl.

Společnost se pro děti a rodiče dětí stává extrémně nebezpečnou a budeme muset učit naše děti stejně jako komunistů tomu, že co se řekne doma, nesmí se nikdy říci mimo rodinu, zejména ne učitelkám ve škole a nově tedy také ani v ordinacích a jiných podobných zařízeních.

2 0
možnosti
KM

Faktkr detske fantazie se jiste neopomiji. Proto se studuje vyvojova a detska psychollgie, ze?

0 0
možnosti
Foto

Díky za věcné zamyšlení.

Má taky asi pětiletá dcera kdysi přinesla ze školky (prý) krásný obrázek koně. Kůň byl jednoznačně kluk. Jak buk. Vůbec nechápala, že "takhle se to na nástěnku nekreslí" a ač je jinak koník povedený, paní učitelka ho nevystavila právem. A ještě ten den u nás začala skutečná sexuální výchova...

(Nebo jsem snad měla seznat, že je zneužívaná? Kdepak, se sousedovic klučíkem si u nich ve skříni stihli hrát na doktory.)

4 0
možnosti
KM

To mate pravdu. Synek v predskolnim veku nakreslil pekneho strycka Andyho - jak cura a kaka. Velmi realisticky. Neni divu, deti za pekne provedeny bobek a vycurani nadsene opevujeme. Motivovan nejspis byl dlouhymi ranimi pobyty stryce na WC, coz nekdy ustilo v akutni nedosazitelnost nocniku.

1 0
možnosti
VA

Konečně někdo, se zdravým selským rozumem !!! Už jsem to tu psala u jiného článku. Kamarád zažil naprosto tristní situaci. Našel si paní s dvěma dětmi, ovšem po čase se rozešli, za nějakou dobu mu přišlo, že na něj ona dáma podala trestní oznámení pro pohlavní zneužívání dětí. Následovaly výslechy, pak vyšetření u psychiatra, zažádal o sychiatrické vyšetření dětí i matky a nakonec z toho vylezlo, že matka lže jak když tiskne a navíc tomu i věří, dětičky jakbysmet, přímo v posudku mají napdsáno sklon k dětským lžím a navíc se prokázalo, že byly naočkovány matkou. Takže vypovídaly u psychologa stylem. Tenhle taťka je zlý protože nám nekoupí kolo a tenhle je hodný páč nám ho koupí. !!!! Je třeba ještě něco dodat? Krom toho že kamarád se rok budil s hrůzou co bude a musel se přestěhovat do jiného města !!!

3 0
možnosti
Foto

Takové obvinění už z člověka zcela nezmizí nikdy.

2 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2952x
Holka ze vsi.