Diskuse

Bojkot!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mně tu chybí bojkot ČR a jeho úřadů.

0 0
možnosti
Foto

Babišovo mně nevadí, jinak s ostatním souhlasím...nekupuji výrobky s palmovým olejem a glukózo - fruktózovým sirupem Rv

0 0
možnosti
JN

Ono bojkotovat Babiše může být kontraproduktivní. Nebudete-li kupovat kuřata (ale i jiné věci) od Babiše, přeji vám dobrou chuť nad výrobky z Polska.

0 0
možnosti
KB

K25a72r42e28l 15B14o13k

2. 1. 2016 19:25

Naprosto s Vámi souhlasím. Příjemce miliardových dotací škube drobné živnostníky aby na dotace bylo.

0 0
možnosti
LC

Zapomněla jste na zločince největšího (jestli není zamontován v těch odkazech, ty jsem neotvíral), na Čínu (totalitní režim, strašné pracovní podmínky, dětská práce, miska rýže na den, Tibet ... a tak). A najít ty výrobky, které budete bojkotovat, vám ani nedá moc práce. Jen se doma rozhlédněte. Njn, ale to byste pak pro nás třeba nemohla napsat tenhle blog. Pro začátek, zkuste žít týden bez výrobků z Číny a pak se s náma podělte o svoji zkušenost.

3 3
možnosti
KK

Jaký model počítače používáte?

1 0
možnosti
PK

takto detailní bojkot mi přijde celkem nereálný, ono je dneska docela těžké kupovat výhradně českou produkci.. tím jsem začal a dodnes s tím mám problém, abych koupil alespoň něco.. a nezapomínejte na kooperace, subdodavatele.. ono je těžké bojkotovat téměř monopolní dodavatele :-/

1 0
možnosti

To je sice pěkný, ovšem co tohle? "spravedlivý obchod "fair trade" - četl jsem, že fair trade není spravedlivý ani trochu, protože ti, co se jim v oblasti nepodaří získat na něj licenci jsou pak pochopitelně v mínusu a zlikvidováni, protože každý se toho zůčasrnit nemůže. A co teď, babo raď;-D

1 0
možnosti
ZJ

Když je řeč o populismu, nemohu nevzpomenout na novodobého otce pana Havla:

"Budou vás strašit .... a bude to lež". Opravdu?

"Za pár let dosáhneme ...". To jistě.

"Hranice se otevřou ...". A vy uvidíte příval koránu?

Berte to napůl jako parodii, ale upřímně, nebo aspoň mezi námi Havel byl populista a agitátor jak vyšitej.

Takže proč bych šílela a bojkotovala Babiše? Zkuste bojkotovat třeba USA produkci - Rusy kritizují za každý prd lidských práv (ano, e tam co kritizovat), ale zároveň vesele obchodují s ještě horší Čínou nemluvě o výslovném přátelství se Saúdskou Arábií kde o lidských právech nesmíte ani pomyslet - prý práva ano, ale jen pro vybrané.

Ne, nemyslím to vážně, jen to nabízím k zamyšlení jak funguje propaganda. Jeden je ďábel a druhý ještě horší je kamarád?

5 4
možnosti

tak mně je dnešní Rusko stokrát milejší než třeba bratrské Turecko;-D

1 0
možnosti
MN

"...Konflikt zájmů tohoto značně populistického ministra je už obecně dobře známý..."

No podívejme, kdo všechno je dnes populistický... Můžete mi sdělit, jak jste na to přišla, že Babiš je "značně populistický ministr"? Podle mě je spíš značně populistické neustále útočit na Babiše, přestože je v řádných volbách řádně zvolený ministr této země.

Zajímavé je, že každému, kdo má díru do zadku vadí dotace pro Babišovy firmy, ale nikomu nevadí tytéž dotace ostatním zemědělským firmám. Babiš sám navrhoval, aby se tyto dotace úplně zrušily, ale to by zase ostatní firmy pištěly, že?

Také by mě zajímalo, kolik lidí z těch, co se do Babiše neustále hystericky navážejí, ve svých firmách dává práci cca 30.000 lidem a sponzoruje mnoho kulturmních a charitativních aktivit.

5 9
možnosti
VK

Vy máte jediný problém. Netušíte, co to populismus je.

5 1
možnosti
Foto

Jste dobrá, že si to takto dokážete srovnat a uhlídat. Já v běhu mezi regály stíhám sotva složení. Musím se zamyslet. Nad sebou.

Díky za motivaci.

5 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3038x
Holka ze vsi.