Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Úředníci si napakovali,tak potom nis nejde.Je to sviňárna

0 0
možnosti
PK

P14a67v91e74l 64K72ů95t39k97a

22. 11. 2013 8:22

Naprostý souhlas až na konkrétní věci. Tak např. zatímco běžný mobilní internet v síti třetí generace (GSM, EDGE, UMTS) až dosud poskytoval rychlost stahování do 7,2 Mb/s, díky technologii LTE teď zvládá až 75 Mb/s. Radime, opravte si to tam prosím kvůli šťouralům. Ale to je jen nepodstatný detail. Vůbec nechápu keci o tom, že by na to současní operátoři neměli. To si z nás asi dělají jenom legraci.

Tak např. mobilní operátor T-Mobile měl loni provozní zisk EBITDA 12,2 miliardy korun. Tržby 26,3 miliardy korun. Který podnik může mít z tržeb 26,3 mld 12,2 mld zisk. To je podle mě nehorázné okrádání nás všech. A navíc ještě ty přiblblé kecy o tom, že by neměli na vybudování rychlejšího internetu??? Rv  To si z nás snad dělají legraci...

0 0
možnosti
Foto

Ano, já jsem ten šťoural, který si myslí, že se mají používat správné jednoty, tedy pro rychlost Mb/s, nemá se směšovat technologie sítě (GSM a UMTS) s principem přenos dat GPRS nebo EDGE (General Packet Radio Servises a Edvanced Data for GSM Evolution).

Dále se nemá směšovat provozní zisk, kde nejsou odpisy s hospodářským výsledkem firmy (např UPC dosahuje již řadu let vysokého provozního zisku, ale stále ještě není díky vysokým odpisům v černých číslech).

A ta Vámi uváděná rychlost "až 7,2Mb/s" je opravdu absurdní vymyšlenost, podobná té, jako kdybych měřil rychlost silného auta na rovném úseku D1 a zjistil, že to auto tam klidně pojede 250 km/h. Ale v životě nemůže takový průměr dosáhnout za provozu, že

Já si právě teď změřil rychlost mobilního Internetu O2: 

Download:

0.37 Mb/s Upload: 0.89 Mb/s Taková je tedy realita v Praze 4Modřanech. A nedosti tomu. Aby se operátorovi vyplatila investice do sítě, musí být dost koncových zařízení. A jsou? Sítě 3G se zpozdily také právě kvůli tomu. Neříkám, že telekomunikacím nějak zvlášť rozumím, ale myslím, že by se k tomu neměli vyjadřovat lidé, kteří tomu nerozumí vůbec.

0 0
možnosti
TB

Tenhle pán je vážně poslancem?8-o

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, pokud se tváříte jako odborník na telekomunikace, tak byste mohl vědět, že rychlost na sériové lince se udává v kb/s, nyní již v Mb/s. Bit, psáno "bit" pochází z anglického sousloví Binary Digit a nabývá hodnot "0" a "1", což je základ vší digitální techniky.

A taková malá, osmičlenná rodinka bitů se nazývá jeden Byte se zkratkami třeba KB, MB., GB či TB (to už ej opravdu hodně, ale v praxi je ještě používá. Před pár lety se objem dat přenesených Internetem za daný časový okamžik udával v PetaByte/s.

A rychlost 20 MB/s je absolutně nesmyslná, bylo by to 160Mb/s. Ale ani o rychlosti 20Mb/s na mobilní síti v praxi nevím. Možná mi poradíte, kam přestoupit. Snad tam, kde je experimentálně LTE se svým mizerným pokrytím?

0 0
možnosti
ŠS

Já se nedomnívám, že by Kellner jednal v zájmu zákazníků. Česká pojišťovna je stát ve státě a její praktiky se obávají investigovat i novináři, jinak by se lidi třeba mohli dovědět, že to je jedna z největších praček špinavých peněz v Česku. nebo třeba to, že Kellner bohatnul na zpeněžení dluhů těch nejchudších v naší zemi. Atd. Ale to mne na vaše příspěvku ani moc nepřekvapuje, že lobujete za tohoto člověka. Spíš mne překvapuje, že zcela ignorujete nápad svého "ideového" vůdce Tomia Okamury - národní mobilní síť vybudovaná státem pro stát a lidi. Vůbec to tam není. A je to jeden z těch lepších nápadů. Nechci spekulovat , proč tak činíte. Ale asi mi nezbude časem jiná možnost. Protože Škárku jsem taky ve Věcech veřejných odhalil velmi brzy. ;-D[>-]

0 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2188x
Zastupitel Olomouckého kraje, poslanec Parlamentu, místopředseda hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD). 

Seznam rubrik