Výsledky politiky naších "elit" a EU jsou otřesné

Můj jmenovec, předseda ODS profesor Fiala řekl, že návrhy našeho hnutí jsou nerealistické. Měl na mysli zřejmě návrhy na vystoupení z EU, nebo návrh na referendum o setrvání v NATO.

Jsou skutečně nerealistické pro politiky, kteří přijali pozici České republiky jako nesamostatné administrativní jednotky řízené zvenčí. Ano tato doktrína se uplatňuje od roku 1938. Pouze centra řízení se mění. Jaká je ta realistická politika? Jaké jsou její výsledky?

Výsledky politiky naších „elit“ pro Českou republiku a její občany jsou následující: máme totálně zdeformovaný trh díky přerozdělování a evropské dotační politice. Ekonomické prostředí nahrává menšině vyvolených a drtí malé a střední podniky a podnikatele. Demografická situace je hrozivá. Rodiny nevidí perspektivu a jsou zadlužené až po uši. Sociální klid a relativní dostatek je na dluh!

Rostou daně, administrativa a regulace. Jsme svědky zásadního ohrožení naší bezpečnosti migrační krizí. Naše armáda se proměnila v expediční mini sbor. S členy vlády se jedná v Bruselu stejným způsobem, jako se jednalo s protektorátní vládou. Předseda Evropského parlamentu nám otevřeně vyhrožuje silou. Představitel NATO prohlašuje, že migrační krize se NATO netýká. Na středním východě sílí díky toleranci a vlažnému přístupu USA a EU Islámský stát. Infiltrace radikálního islámu je tolerována a považována za kulturní obohacení Evropy. Milionům občanů je medií vymýván mozek, aby to co se kolem děje považovali za historickou nutnost na cestě k multikulturnímu ráji regulovaného a udržitelného štěstí.

Tak to bude asi ten politický realismus „elit“. Smířit se s tím! Ponadávat si a potom souhlasit. Odmítnout kvóty a přijímat ilegální imigranty dobrovolně. Rezignovat na svobodu, vlastní zem, kulturu, hodnoty a samozřejmě demokracii. Omezit právo volby tam, kde hrozí, že lidé zvolí opravdovou změnu. Lidé začínají chápat, že EU je falešný projekt a NATO jsme ukradení. Mají právo se rozhodnout. Věřím, že zvolí svobodu a demokracii. Pro vládní politiky i operetní opozici je to ovšem černá můra.

Autor: Radim Fiala | středa 23.9.2015 17:30 | karma článku: 32,93 | přečteno: 749x