Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

J50a43n 41S83e45m80i22k

6. 12. 2013 13:51

Pane komunalni politiku.

Nemam nic proti vyjadrovani nazoru na opravdu "velka" temata sveta.

Ale nemate pocit ze problemy ktere suzuji CR jsou opravdu, ale opravdu nekde jinde nez v EU. Myslim tim hlavne korupci, prolezlost statni spravy od centra na komunalni uraven zajmovymi skupinami.

Z toho plynouci pousteni zilou statnimu rozpoctu, rozkradani penez danovych poplatniku, horzne byrokraticke prekazky prodnikani. Menici se danove predpisy etc.

Chapu ze "hrozba EU " je strasne dulezita v tom Prostejove.

Ale myslim ze pro vetsinu lidi nejsou realne problemy spojene s EU ani v prvni desitce pred vyse zminenym. Nemeli by jsme venovat energii vymeteni si naseho vlastniho domu a teprve potom az vyresime nase REALNE problemy muzeme zacit zbytek energie boji za suverenitu kterou nam EU tak uzurpuje? Casto mi prislo ze te "hrozby EU" a "narodni suverenity" meli plnou pusu lidi typu Vaclav Klaus, Topolanek, ODS.... tedy ti kteri realnou suverenitu obcanu a cele zeme demontovali prostrednictvim ovladnuti spravy zeme politicko-kriminalnimi mafiemi

0 0
možnosti
KS

Škoda, že nemáme nějaký přepínač, kterým by se dalo libovolně přepínat mezi dobami. Pak by se každý mohl podívat, jak by to tady vypadalo bez EU, jak by to tady vypadalo bez listopadu 1989, jak by to tu vypadalo kdykoli jindy. Jinak jsou to jen dohady a plky.

0 0
možnosti
KS

Ten článek nenabízí vůbec žádné řešení. Jen mezi řádky cítím, že autor by byl nejraději ostrůvkem mezi ostatními, který by nikoho nezajímal a všichni by ho ignorovali.

0 0
možnosti
FS

Hodně dobrý a pravdivý. Tento článek by si měl přečíst každý občan ČR. Já osobně nemohu EU ani cítit už od začátku. Díky, pane Fialo.

1 0
možnosti
PV

Je mi líto Ukrajinců, kteří se slepě cpou do upadajícího spolku byrokratů z Bruselu. Zatím se nenašel žádný rozumný člověk, který by nám ukázal alespoň jednu jedinou, třeba malou, výhodu našeho členství. Je to Titanik a jde nezadržitelně ke dnu. Samozřejmě, že ho budou ještě nějaký čas držet demagogií, o něco déle silou, však mají NATO, to však nic nemění na jeho konci. Už aby... Autore, článek má hlavu a patu, dík. R^

3 1
možnosti
MZ

M 77Z

4. 12. 2013 3:43

alespon malicka,mala vyhoda clenstvi???

0 0
možnosti
Foto

O78t69a 80B50l23a78ž54e75k

1. 12. 2013 22:49

Pane Fialo,

ale proč ty masové demonstrace proti odmítání vstupu Ukrajiny do EU ? Lidé tam to asi cítí jinak než jen kupecké počty "dáme-dostaneme"... (pokud jsou ty oficiální počty vůbec v pořádku...)

2 0
možnosti
JA

J84a60n 85A55d53á48m87e49k

1. 12. 2013 12:14

Úředníci EU a Ukrajiny se celé roky připravovali na podpis asociační dohody, aby to prezident Janukovyč shodil ze stolu pár dní před podpisem, což je velmi podezřelé. Putin pravděpodobně vyhrožoval, že zmrazí veškerý obchod s Ukrajinou - osvědčená, sovětská metoda brutálního nátlaku na menší zemi. To přece dobře známe. Bohužel, mladí Ukrajinci, studenti univerzit a další, kteří mají největší právo, rozhodnout se o svém osudu, dostali v pátek v noci "přes hubu" jen za to, že vyjádřili svůj názor, jiný než má prezident Janukovyč. Prezidentova strana navíc poslala mezi demonstranty placené gorily, aby na ně útočily a provokovaly je. EU je pro ně poněkud lepší alternativa, už jen proto, že některé věci v EU nejsou představitelné. Netuším, jakým pozitivním hodnotám se můžou přiučit od Ruska, kromě těch, které předvádí Janukovyč a jeho lidé.

8 2
možnosti
JP

J76a66n 38P84i62r31k59l

5. 12. 2013 8:15

Správně, u nás také v roce 1989 rozhodovali studenti, herci a mladí. A jak jsme na tom dnes dobře. Platy a důchody oproti Německu třetinové a frantíci nám zakážou cokoli přistavět k atomové elektrárně, když to nedostanou oni.

1 1
možnosti
Foto

Tak si to hlavně pamatujte při jakémkoli hlasování ve sněmovně, až budou na stole ležet další nařízení, které bez možných následných sankcí nesmíme nepřijmout.

6 0
možnosti
JM

Nevím, ale z východu nepřišlo nikdy nic dobrého

6 2
možnosti
JT

Blbost - co treba matka Tereza, Cajkovskij, hedvabi, papir,....

0 0
možnosti
MZ

Zajímavý pohled. Konečně někdo, kdo nepíše pohádku o hodném západu a zlém Rusku (ale co si budeme nalhávat, v Rusku to bude přesně opačně) ... Ale polemizovat se mi o přícinách a důsledcích moc nechce :o)

0 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2188x
Zastupitel Olomouckého kraje, poslanec Parlamentu, místopředseda hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD). 

Seznam rubrik