Ti nahoře se museli prostě zbláznit!

V pondělí jenom do maličké Makedonie na hranicích Evropy vstoupilo rekordních 7 000 uprchlíků. Minulý týden bylo u nás v Česku zadrženo 519 běženců.

O nezadržených imigrantech, kteří si u nás tady mohou činit, co chtějí, ani nemluvě. Zároveň s tím Brusel zvyšuje sázky a již po nás nechce, abychom přijali 1 500 ilegálních imigrantů. Již jich má být 4 500! Ozvala se i OSN. Evropské státy budou muset přerozdělit až 200 000 ilegálních imigrantů, hlásí nám lidé, kteří se v této organizaci starají o „naše blaho“. A korunku tomu všemu dala naše vlastní vláda prohlášením o tom, že se k nám blíží několik milionů dalších imigrantů a že řešením nastávající krize je stavba tolika uprchlických táborů, kolik jich bude zapotřebí! Když se tak dívám na všechna ta čísla a nekonečné závazky, které se snaží na naše občany pověsit naší politici a byrokracii, tak nemám jiných slov než: ti pánové a ty dámy se museli prostě zbláznit!

Nebyl to přece náš běžný občan a daňový poplatník, kdo vyvolal války a revoluce v severní Africe a na Blízkém východě. Nebyli jsme to my, kdo do poslední chvíle všechny ujišťoval, že problém s ilegálními uprchlíky neexistuje a nebyli jsme to my, kdo těm ilegálním imigrantům nakonec otevřel brány a nabídl jim zcela neadekvátní sociální dávky a zázemí. Ale máme to být my, kdo to vše nakonec zaplatí! Ti lidé „tam nahoře“ se museli prostě zbláznit. A nebo to naopak na nás mají velmi dobře vymýšleno.

Autor: Radim Fiala | úterý 22.9.2015 17:13 | karma článku: 34,78 | přečteno: 964x