Naše země je v našich rukou

Od 30. 9 provedli Rusové přes 9 800 leteckých a raketových útoků na islamisty (to je asi 30 krát více než mezinárodní koalice vedená USA, jejíž útoky připomínají vojenskou operetu).

Islamisté dostávají masívní podporu od Saudské Arábie, Kataru a Turecka. Výzbroj, zásoby a peníze. Žádná armáda teroristů neexistuje. Sýrie byla napadena džihádistickou armádou islámu. Stejné síly, které postavily tuto a...rmádu, platí příliv nelegálních imigrantů do Evropy a stavbu mešit v Evropě. Saudská Arábie se postavila do čela islámské koalice, která má chránit islámský národ před ,,teroristy“, kteří ohrožují jeho zájmy. Jen naivní prosťáček může nevidět, že vzniká náboženská vojenská aliance, která má jasný cíl. Tím je islamizace. Nejdříve zemí jako je Sýrie a pak bude na řadě ochrana zájmů islámského národa v Evropě. V Evropě odříznuté od Ruska a řízené elitami, které nevěří v suverénní budoucnost vlastních národů.

Naštěstí ještě není pozdě a v Sýrii se to islamistům komplikuje. Syrská armáda postupuje. Postupuje pomalu, ale přesto je znát obrat. Islamisté museli opustit Homs a ztrácí pozice u Aleppa a v Latákii. Rozhodujícím faktorem je Ruské letectvo. Saudská Arábie a Katar chtějí poslat své speciální síly do Sýrie. Stále o tom debatují. Zřejmě není nikdo, kdo by tam chtěl potkat speciální síly Ruska.

Není ani důvod k přehnanému optimismu nás občanů České republiky. Jsme součástí plánu na multikulturní invazi islamistů a Rusko naše elity na pokyn z Bruselu považují za protivníka číslo jedna. Naše elity zajímá vlastní budoucnost v řídících strukturách budoucího multikulturního superstátu EU a nikoliv svoboda národa. Po ulicích v Německu už beztrestně chodí islámská náboženská policie. Zatím nekamenuje, jen ukazuje všem, že je zde a vidí. Díky legislativě EU nám brzy budou chtít odebrat legálně držené zbraně, brzy nám vpadnou do domu pod environmentální záminkou a brzy budou mít absolutní kontrolu nad tím, co a kde kupujeme. Nebude hotovost a bude elektronická kontrola prodeje. Pokud odmítnete imigranty, udělá ve vaší zemi pořádek evropská policie Frontex a to bez ohledu na názor občanů dotyčné země. Budeme se bát odebrání děti, pokud je nebudeme správně multikulturně vychovávat. Ne, není to legrace, to jsou opravdové záměry a jsou pomalu realizovány. Islamistům připravují cestu trockističtí eurobyrokraté v šílené představě, že musí od základu změnit evropského člověka a Evropu, aby vybudovali ten lepší svět.

Naštěstí i v Evropě se to komplikuje. Více a více lidem dochází, že jde o jejich budoucnost. Francouzi, Poláci, Maďaři se probouzí a vidíme, jak přibývá lidí v naší zemi, kteří už přestávají věřit ohlupování médií a jsou ochotni se této budoucnosti postavit.

Autor: Radim Fiala | středa 16.12.2015 11:54 | karma článku: 35,93 | přečteno: 946x