Na příkladu nelegální imigrace je vidět selhání celého systému ČR

Někdo by nám mohl vytknout, že se SPD až příliš věnuje problematice ilegálních imigrantů. Na příkladu nelegální imigrace je vidět selhání celého systému ČR.

Problém spočívá v tom, že nebudeme-li se obraně před touto invazi dostatečně věnovat, bude naše snaha ve všech ostatních oblastech v budoucnu zbytečná. Naše společnost, tak jak ji známe a jak ji budovaly všechny generace před námi, prostě zanikne. Co víc: právě v klíčové otázce obrány našeho státu před Bruselským diktátem ve věci povinných kvót na imigranty se ukazuje práva tvář naších „elit“ a skutečné příčiny všech ostatních problémů, kterým dnes čelíme.

Mluvím o vládě, která nehájí zájmy svých voličů, nýbrž dbá pouze na zájmy vlastní. Mluvím o systému zastupitelské demokracie, ve kterém lidé nemají nárok vyjádřit se v referendu ke klíčových otázkám, které zásadním způsobem mění tvář země, která jim patří. Mluvím o odborech, které nehájí zájmy pracujících, nýbrž včera vesele oznámily, že budou hájit zájmy ilegálních imigrantů na českém pracovním trhu. Mluvím o tom, že to vše je fatální omyl, jelikož ti lidé k nám nepřichází z Afriky a Asie proto, aby zde pracovali a řídili se našimi zákony a zvyky. Ve své většině si jdou pro náš štědrý sociální systém a proto, aby nás za naše peníze učili žít podle jejích zvyků a zákonů.

Proto je problém s ilegální imigraci tak závažný a proto hraje tak klíčovou roli to zda podpoříte SPD jako jedinou parlamentní politickou sílu, která se činy a nikoliv slovy postavila kapitulaci Sobotkové vlády před vnějším nebezpečím.

Autor: Radim Fiala | úterý 6.10.2015 20:06 | karma článku: 30,68 | přečteno: 782x