Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

No konečně nějaká zábava. Škoda, že se tam nedostane. Třeba by na Bruselu vydyndala ten vysněný cikánský stát a byla by první prezidentkou nebo královnou,ale to by Olaští cikáni nepřipustili.Takovou snůšku blábolů, jaké dokáže ze svých úst vypustit tato osoba, jste trhl jen Vy, tím svým zde.

1 0
možnosti
JH

Zdravím Vás pane Fialo,

Úsvit jsem ve volbách volil a i jinak podporoval.

Již včéra jsem na FB stránce pana Okamury ptal, proč tato volba.

Samozřejmě nezpochybňuji vzdělání a zkušenosti paní Samkové,

ale co mi nedává smysl, je to, že Úsvit chce bojovat proti lidem,

nerespekující sociální pravidla naší republiky, zda-li se to dá takto nazvat, na druhou stranu umístí paní Samkovou, obhajující zločince a sociálně nepřizpůsobivé na kadidátku do europarlamentu. Zdá se mi to, nebo se k tomuto jednání dá přirovnat přísloví "kážou vodu, pijou víno"? Nerad bych upustil od myšlenek přímé demokracie po hlavičkou Úsvitu, proto předpokládám, že nám všem občanům ČR, kteří jak říkáte, jsou Vašimi zaměstnavateli, vysvětlíte toto jednání. Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den. Jakub Hybler

0 0
možnosti
MP

Chudák pan Okamura, (téměř) poprvé udělá něco, co opravdu nelze nazvat populistickým krokem, a takto na to dojede. Nezbývá než doufat, že bude v podobných krocích pokračovat...

0 0
možnosti
LC

Pane Fialo, nesetkal jsem se s paní S, takže těžko hodnotit, ale z jejích mediálních vystoupení mně rozhodně nepřipadá jako myšlenkový titán. Jedno však vím rozhodně. Úsvit vykročil špatným směrem a s touto dámou na čele kandidátky se do EP nedostanete. Jestli půjde si na to vsadit, tak to rozhodně udělám.

3 0
možnosti
PK

To budou moc nízký kurzy. Své příznivce Samková nasr..., protože to dala do kupy s Okamurou a Okamurovi jeho fans zase neodpustí, že to dal dohromady se Samkovou.:-)

0 0
možnosti
MP

Faktem je, že Klára hájila mačetový útok. To by mělo být varováním, co je to za člověka.

5 0
možnosti
SK

Varováním by mohl být i její vulgaritami přecpaný facebookový profil.

7 0
možnosti
RH

Mě se zdá, že se vám do europarlamentu nechce..

7 0
možnosti
Foto

I94v28o 47C41i57l11i96c18h

23. 1. 2014 17:23

Kdesi kdysi v diskuzích byl zveřejněn i tento screen z Facebooku paní Samkové, jehož odkaz (ale i ten samotný obrázek) mi tehdy stál za uložení:

http://img547.imageshack.us/img547/5594/gt6f.jpg

Když jsem to viděl poprvé, tak jsem trošku pochyboval o autenticitě, takže jsem na její FB vlezl a dohledal si to, abych to viděl na vlastní oči. Bylo to tam přesně tak, jak je na tom obrázku (jestli to tam má někde hluboko i dnes ovšem netuším).

Takže ano - je xenofobní populistka, jen s opačným znaménkem. A buďte si jist, že ta vám příliš hlasů nepřinese, spíše bych se obával odlivu. Ale je to vaše věc ;-) Já vaši stranu nevolil a ani nikdy volit nemíním.

8 0
možnosti
JL

Taky kvituji, že si Tomio vybral zrovna Kláru.

1 0
možnosti
MK

Ale vy nejste jen poloviční fašisti. Vy fašisti jste. Chcete prosazovat to, co chce většina. Chcete prosazovat to, na co slyší většina. To samé dělal Mussolini, to samé dělali nacisté v čele s Hitlerem. Nabízíte jednoduchá řešení ...vlastně jedno a tím je všeobecné referendum. :-)

3 3
možnosti
JL

Nemyslím si, že většina lidí chce všeobecné referendum - a když, tak určitě ne v podobě, v jaké to prezentuje Tomio.

3 0
možnosti

Karma!

Chce to klídek a nereagovat na urážky, lži, či pomluvy.

Jděte dál svou cestou a pracujte nadále ve prospěch všech občanů!

Zatím to děláte dobře.R^

3 6
možnosti
JL

Zatím na politické scéně absolutně nikoho nezajímají. A asi to tak i zůstane.

4 0
možnosti
ZB

Klára na Hrad! Počet získaných podpisů na jeji podporu? 128;-).Klára do EU!Bude tentokrát voličů víc...?

3 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2188x
Zastupitel Olomouckého kraje, poslanec Parlamentu, místopředseda hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD). 

Seznam rubrik