Invaze imigrantů: hloupost, nebo záměr?

V případě masové imigrace do států EU si kladu pouze dvě otázky. Je  to hloupá politika, nebo záměr? Media nás masírují vyvoláváním odpovědnosti za utonulé uprchlíky a na jihu Evropy přistávají tisíce imigrantů každý týden (jen v Itálii přes 11 000 týdně). Dostává se jim sociální pomoci a jejich sociální dávky jsou velkorysé. Jsme utvrzováni v pocitu, že tito imigranti jsou přínosem a záchranou pro vymírající Evropu. Zároveň je připravována masová redistribuce imigrantů do zemí EU, včetně České republiky. 

Především  pochybuji o přínosu těchto lidí pro kvalitu života v naší zemi. Tito lidé nevytvořili prosperitu v Africe a pochybuji, že ji vytvoří u nás. Pokud jde o vymírání Evropy, mám prostý návrh. Vezmeme finance vynakládané na integraci imigrantů a dáme je na podporu mladých rodin, které pracují a chtějí mít děti. Věnujme hmotnou i mediální podporu tradičním rodinným hodnotám.

Vrátím se k problému jak zastavit proud imigrantů a zastavit tragédie na moři se stovkami obětí. Řešením je kontrola pobřeží a přístavů Libye. V případě nalezení pašerácké lodi je třeba imigranty vysadit zpět v Libyjském přístavu. Potom je třeba provést identifikaci lodě a pokud to jde i jejího majitele. Potom na majitele uvalit sankce EU. Potom jeho dostupný majetek zmrazit a zabavit na úhradu nákladů.

Loď bychom měli potopit. Jsem si jist, že problém se okamžitě rázně zmenší, pokud politici přestanou  dělat hloupou politiku a voliči přestanou naslouchat multikulturním bláznům. Horší možností pro nás je, že masová imigrace do Evropy je záměr. Záměr jak od základů změnit populaci Evropy. Zničit její národy, tradice, kulturu a proměnit ji v jeden velký trh s levnou, zhlouplou a zadluženou  pracovní  silou. I v tomto případě platí, že se voliči v Evropě musí probudit. Jestli to neuděláme, tak naše děti už budou žít v jiné zemi.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Radim Fiala | čtvrtek 23.4.2015 14:24 | karma článku: 42,04 | přečteno: 2359x