Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nejste nepojmenovaní:) Pokud vím, tak Vaši vrstevníci se pojmenovali (alespoň v jedné skupině na facebooku) jako sametové děti:) Já jsem se narodila deset let před revolucí a také jsme nebyli pojmenovaní. Ale já to vymyslela. Jsme Husáko - Havlovy děti;-D

0 0
možnosti
JP

J79o31s85e50f 78P32o35t10r

20. 11. 2013 23:04

Táhne mi sedmdesátka. přes 40 let jsem prožil v reálném socialismu a říkám nikdy více. Přesto naše generace měla obrovské štěstí, že nezažila válku. Již 70 let je mír. Dělejte všechno pro to, aby to tak vydrželo, i pro moje vnuky.

2 1
možnosti
MD

Spokojena generace. Generace spokojena prave dnes.

0 0
možnosti

Spokojenost je jistě na místě, všichni jsou mladí bohatí, mají svobodu, chodí do vybrané školy... a najednou bum:  hledám práci již řadu měsíců, nemám byt, protože nemám na splátky, žiju ze sociálních dávek a za pomoci rodičů, našel jsem výbornou partu, je na tom jako já, včera jsem se poprvé sjel, teď žijeme v parku u hlavního nádraží a včera jsme si vyprávěli o ...jak se to řekne... jo  no o svobodě a demokracii, to jsme se nasmáli.

0 1
možnosti
Foto

Myslím, že to není tak hrozné. Osobně jsem tuhle fázi kdy jsem začínala pracovat a snažila se osamostatnit prožila už v době porevoluční a proběhlo to jako u většiny mých vrstevníků kterým je dnes něco mezi třiceti a čtyřiceti úplně normálně.Prostě v potu tváře chléb svůj dobýváme. On život není a nikdy nebyl procházka růžovým sadem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2233x
Dominik Feri, 18letý radní s aktivním zájmem o dění ve svém okolí i mimo něj, jazzový hudebník a teenager, autor stránky Teplitz-Schönau

Seznam rubrik