Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OL

kocourek-černý

25. 3. 2011 16:00
Stalo mě to usměv

jak někdo může vypsat antiage v češtině........ Jinak staří a starnout není pěkné, člověk má sice křupavé tělo, protože ráno to všude skřípe a vůbec, musí se svému staří přispůsobit a to se každnému nelíbí. Prostě se tomu nikdo nevyhne. Fertig.

0 0
možnosti
AH

alex hart

25. 3. 2011 15:27
No a včem je vlastně ten problém?

No ne že bych nesouhlasil, ale nějak nechápu, proč jste z toho tak napruděnej. Ona vám nějaká nedala a vy jste teprve později zjistil, že je jí 60 pryč? Nebo co vás na tom vlastně tolik žere? . No jasně, že jsou některý geronti trapný, ale to jsou i některý mladý, jak jste byl ostatně sám napsal. No tak ty starý mladý nechte, ať si blbnou. Maj sedět v parku a sypat ptáčkům, nebo běhat s hůlčičkama? Není to jedno? Co se tím mění pro vás? Takže v čem je vlastně ten problém? Jak to dopadá na vás osobně?  

0 0
možnosti
V

Valentina

25. 3. 2011 13:02
No nevím

V lecčems máte pravdu, ale je to poněkud jednostranné. Snad záleží na tom, proč jdu na výlet nebo do knihovny. Proč podstupuju výměnu kloubů apod. Já chodila do knihovny jako malá holka, chodím tam teď jako střeďák a pevně doufám, že jestli nezblbnu nebo mě neklepne, budu tam chodit i jako stařenka. Stejně s turistikou - chodila jsem ráda na výlety, chodím ráda na výlety a dokud mě nohy ponesou alespoň s hůlkama .... Moje babička je skoro devadesátiletá paní, přitom je pořád strašně prima a je soběstačná, zařizujeme jen nákupy a těžší práce. Před 10 lety podstoupila výměnu kyčelních kloubů. Udělala to proto, že už se jí špatně chodilo a měla bolesti, i když se operace ve svém věku bála. Měla snad raději skončit na vozíku, aby nezapírala svůj věk? Pro ni to vůbec nebyla fraška ale ohromná pomoc v tom zůstat samostatná.

0 0
možnosti
PS

edan

25. 3. 2011 8:51
Antiaging

je opravdu obskurní disciplína, ale ne se vším v textu lze souhlasit. Vidím určitý rozdíl mezi komicky "mladistvým" vzhledem a vystupováním Heleny Vondráčkové a a jejími nic nezastírajícími vrstevníky, kteří žijí aktivně a provozují například nordic walking.

0 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2509x
of je gramotný, svobodný, čas od času také vtipný