- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Dneska jsem s kolegou zašel na "kontrolní" oběd. Musím restauraci pochválit, obě piva měla míru víceméně v pořádku. Jinak vynikající oběd! Čili nezbývá, než vřele doporučit!
Dobrý den všem,
díky za komentáře, dovolte mi reagovat.
anžto: Chápu, lidé se často bojí reklamovat, ale měli by to dělat, jinak se služby nezlepší. Věřte, že v devíti případech z deseti Vám rozhodně nikdo hlavu neutrhne.
smějící se bestie: Jsem rád, že jsem Vás pobavil, i když mě to přijde docela normální. Někdo jí rukama, někdo příborem.
bobecek173: Kolega už Vás opravil, skutečně žiju v Praze a ve Zlíně jenom studuju.
zkuste si zajít na Florenci do českého lva - to jsou podmíráky jako blázen. A někdy když vidím tu obsluhu člověk neví, jestli mu po tom co se ozve do toho výčepní neplivne Tam ovšem to je naprosto cílené okrádání - byla jsem tam asi dvakrát - a už teda nikdy více
Párek s hořčicí jíst příborem ? To je přinejmenším směšné.
ruce jsou sice příborem králů, ale v restauraci i v hospodě mi k párku - pokud si ho dám, nosí příbor zcela běžně...
Váš napsaný životopis, učit ve Zlíně, zajet si na hrnek piva a na rumíka za 35, nebo slivovičku za 49Kč do Prahy, cca 320km.To musíte být setsakra dobrý kantor když nato máte.