Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Lepší než vrážet peníze do reklamních agentur apod. John to raději vrazí do voličů, což vidím, jako docela zvláštní, ale originální a dobrý nápad!

0 0
možnosti
Foto

No nazdar...zdá se, že John se ušpinil tak, že je neumyvatelný :)

1 0
možnosti
Foto

J71a87k90u36b 90J29a83h97l

11. 4. 2014 15:04

Když takovýhle blog napíše kandidát TOP 09 , tak se nedivím... TOPka podplácí všechny a všechno, tak mi je jasný, že nějaká pomoc obyčejným lidem vám vadí :) Vy raději dáte miliardy do médií na oblbnutí lidí :)

0 1
možnosti

Lepší než si podplácet lživý Reflex a držet u pera totální ignoranty. Lepší než pokácet naše lesy kvůli trafikantskejm ksichtům. Lepší než lhát lidem a dělat z nich pitomci. Beru to jako férové jednání. Sám úsvitu recykluji plakáty. Chovat se šetrně k přírodě je dobrá věc.

1 2
možnosti
Foto

O50t67a40k53a64r 30S63e63k23l

10. 4. 2014 20:31

Je úplně neskutečné, co jsou naši druho- a třetiligoví politici- kandidáti na europoslance schopni (-y) udělat pro zvolení.

Pár jmen - KoKo ( ,komunistka Konečná ,  nezaměňovat za BoBo) ,profesor Keler , Radek John alias Rajón.....

V onom europarlamentu jsou stejně na dvě věci, řečeno slušně . Ale ty peníze , ta penzička.......Ta Koko ( mpožná i BoBo) by snad i u tyče zatančila. Kdyby to nebylo k smíchu, bylo by to k pláči. Nebo naopak ?Rv

0 1
možnosti

Je to na hraně, ale neřekl bych, že za hranou. Když si člověk pořádně přečte podmínky (https://radek.aca1213.cz/data/podminky-radka-johna.pdf), tak zjistí, že podmínkou čerpání je umístění nějaké nálepky na viditelném místě automobilu (takže de facto reklamní prostor) a zvolení Johna do Europarlamentu (takže dotyční budou osobně zainteresováni na jeho zvolení a budou mu tedy dělat reklamu mezi svými známými). De facto si najímá 100tis (platí to pro prvních 100tis registrovaných) reklamních pracovníků, kteří dostanou zaplaceno jenom v případě, že odvedou svoji práci opravdu dobře.

2 1
možnosti

Je to za hranou, hodně za hranou. Když si najme reklamku tak jedná s firmou. Nebyl byl problém firmu motivovat určitými prémiemi, v případě, že se tam dostane. Furt by se ale jednalo o vztah kandidát vs.firma, a ta nemá volební právo. V Johnově případu jde ale o vztah kandidát vs.volič a to je rozdíl. Notabene už to, že píše:"Pokud se zde zaregistrujete a zvolíte mě ve volbách do europarlamentu 23. a 24. května europoslancem, získáte Asistenční kartu Radka Johna na 12 měsíců zdarma." je pěknej hnus. Zvolíte mě a budu zvolen je taky dost rozdíl.Rv

1 1
možnosti

A přečetl jste si pořádně, co to RaJon nabízí?

Jakési řešení něčeho, k čemu v naší firmě dochází maximálně...... jednou za deset let.

No dobře, tak maximálně dvakrát.

1 0
možnosti

R^KarmaR^ Pan John se zřejmě zhlédl v kdysi "úspěšném" tažení Viktora Koženého. Za desítku, v té době nevídaný peníz, nakoupil knížky KP v hodnotách desítek a stovek tisíc. Pan John klesl hodně hluboko a spoléhá na to, že doba je zlá, a bude stačit 1800. Inu malý duchem, malá provize.:-) Ale vážně, to co nabízí, i kdyby to bylo za 18000 je paskvil a hnus. Prostě škola malého velkého Napoleonka.:-) Svýn způsobem mi je ho líto. Docela chytrý člověk a takovéhle veleobrátky a paskvily.

3 1
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1487x
Právník, mediátor a kandidát č. 25 do Evropského parlamentu za TOP 09. www.feigler.eu

Seznam rubrik