Diskuse

Panika za humny

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

velky bratr

7. 1. 2011 13:00
Likvidace drobneho podnikani

Ano, drobna vyroba potravin je totiz jednou z veci, jiz se lide dokazi branit statni buzeraci a utlaku. Proto se jiz zhruba dvacet let systematicky pracuje na likvidaci drobnych chovu - mit dneska jednu kravu taky neni zadna sranda, prootze je kolem toho fura byrokracie.

K tomu se pomalu zpracovava dlouhy kodex v ramci OSN, ktery fakticky znemozni pestovani i jablek na zahrade - proste za nejvyse deset let dojde k pokusu o zachranu naseho zdravi zakazem pestovani cehokoliv pozivatelneho bez prislusnych kontrol, ktere v realu znemozni jakoukoliv maloprodukci. Mate jablon na zahrade? Tak se s ni pomalu zacnete loucit a nebo si poridte zbran - tu ma mit podle Jeffersona obcan i na obranu proti statni zvuli.

0 0
možnosti
PS

lecaks

7. 1. 2011 18:07
Re: Likvidace drobneho podnikani

Náš národ se nedá, máme svůj, zdravý rozum. Koneckonců je k tomu i jedna jediná strana, viz- http://www.szr.cz.

 Naši zemědělci nepotřebují "dotace", potřebují platby na podporu při krajinotvorbě. Cestovní ruch pokvete a zemědělci nám vyprodukuji potraviny zdravé. Tak to funguje např. v Holandsku a jinde, kde trpělivě "bojují" s přírodou, neboli žijí s ní v souladu. A néé jak my nadšenci např. posouváme 2x ročně čas s naivní představou, že máme "delší odpoledne". Asi by to chtělo posunout čas o tři resp. čtyři hodiny, když je to tak výhodné. Pak se někomu "rozsvítí", jak nás od r.1979 ohlupují a při volbách jim dáme výpověď. Všem bez rozdílu, co 20 let tam jsou,

Budeme se až divit, jaké budou přeměny, hlavně tíí v Bruselu se budou divit. My bez nich budeme(Byli jsme i před Rakouskem, budeme i po něm!).

Buďme svorni.V

0 0
možnosti

Dispute

7. 1. 2011 0:08
Šíření poplašných zpráv má výhodu v ovlivňování prodeje

některých výrobků - ať je to maso z Polska, Německa, ryb -Pangasius z Vietnamu či Číny. Než se prokáže, že to byl planý poplach, tak vláda zaplatí třeba stovky miliónů za vakcíny proti chřipce, které odmítá použít prezident republiky a mnoho dalších informovaných lidí. Poplašné zprávy také mutují jako virus chřipky a příště budeme varováni zbytečně před psí chřipkou... Asi se stanu vegetariánem a budu sklízet obilí a zeleninu na vlastních pozemcích.8-o Karma článkuR^!

0 0
možnosti
PS

lecaks

7. 1. 2011 17:57
Re: Šíření poplašných zpráv má výhodu v ovlivňování prodeje

Karmu autorovi? A za co? Že byla zpochybněna spotř.důvěra v importované výrobky? Vy nevíte, že jsou aktivity "jídlo z blízka" apod.? Konzumovat bychom měli, pokud ovšem chceme jíst zdravě, potraviny vypěstované v okruhu 60 km našeho bydliště. Takže otřásejme důvěrou v importované potraviny i nadále a budeme zdravější. Vlastně EU vznikla pro přesouvání nadúrody jinam, kde ji třeba ani nechtějí.

I Ludvík Vaculík v knize "Sekyra" se přimlouvá za "nabíjení našich těl místními atomy", víte?!!

Bude líp.V

0 0
možnosti
MM

mosulský machredž

6. 1. 2011 21:44
oo

já bych si docela připlatil za maso, ke kterému by byla přibalena "servisní knížka" zvířete, ze kterého maso je:

- kde a kdy se narodilo resp. v jakém regionu a zemi, čím bylo krmeno,

- jaký mělo životní prostor, zda prodělalo nějaké nemoci, čím bylo léčeno, čím dopováno a jak často

- jakého stáří se dožilo, kdy a kde bylo popraveno, kde a kdy bylo zpracováno, kdy bylo baleno příp. expedováno 

- kam bylo expedováno, v jakém stavu a jaké další procesy zopracování absolvovalo :-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1487x
Právník, mediátor a kandidát č. 25 do Evropského parlamentu za TOP 09. www.feigler.eu

Seznam rubrik