Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Clovek, ktery jde do politiky tak mlady mi pripomina prizivnika, ktery chce cely zivot zit z penez jinych. A kdyz takovy clovek zacne rozhazovat svoje moudra zde na blogu, hlavne proto, ze zastava opozicni stranu, je to papousek. Nu a to, co jste tu vykouzlil je vic nez nesmyslny priklad papouska. Je jen vysledkem vaseho pokriveneho mysleni, jako clena TOP09. Co se tak zastydet? Neslo by to? Ale co se ptam, lide vaseho razeni, tedy politici nemaji nastaveno ve svych mozcich machanizmus stydet se. Pravda mlady kandidate do EU? Co to tam ta republika strka, to nepochopim do smrti.

4 1
možnosti
MM

Pane Polický, zkuste na místo trapného mínusu panu Krejčímu oponovat textem. Jenže to nejste schopen, nejen proto, že na to nemáte, ale proto, že pan Krejčí má pravdu. Je směšné že se derete do politiky, když nejste schopen ani tady, v diskusi na blogu obhájit své názory a oponovat jiným. Proto podle mého nemáte šanci. To byste totiž musel jako kandidát napsat blog s nějakou smyslupnou myšlenkou, programem a musel byste být schopen je obhájit. Vy máte ale jen na napadání oponentů a reagujete na argumenty, že jde o drby. Očividně jste nepochopil, co je podstatou politiky a co podstatou úspěchu politika. Ve vyswpělé demokratické společnosti se politická kariera buduje 20 let. Jestliže si myslíte, že Vy jí dosáhnete po napsání jednoho blogu a jedné diskuse, jste opravdu snílek. Už jen proto, že za Vámi není vidcět žádná prácë. Nikde.

3 0
možnosti

Souhlasím s vámi, byť TOP09 nevolím. Babiš je svrchovaně podezřelý. Na Slovensku patří k největším sponzorům Roberta Fica, u nás je to údajně pravičák. Během privatizace v podstatě ukradl Agrofert i Lovochemii, teď je to najednou slušňák, kterému korupce vadí. To mu ovšem nikterak nebrání podplatit bývalého důstojníka StB, aby svědčil, že je podle něj zrovna Babišův spis zfalšovaný, i když i poté, co jej tehdy převzal, dál zapisoval, jak jej vytěžuje.

3 3
možnosti
MK

M57i58l92a62n 77K59e78s13l

8. 4. 2014 19:07

Je ANO Trojským koněm sloužící k návratu exkomunistů do politických funkcí?Asi ano.Podle historie, velkého dřevěného koně využili obléhatelé k obsazení Tróje.Do koně nalezli špičkoví bojovníci.Ostatní obléhatelé odtáhli.Naivní trojané koně zatáhli na náměstí.Z něj v noci vyskákali bojovníci, zavolali zpět obléhatele o Tróju obsadili.Do ANO zase nalezli exkomunisté-karieristé(když to vyžadovala kariéra byli v KSČ,když to vyžadovala kariéra nebyly v KSČ,když to vyžaduje kariéra jsou v ANO) .Nyní špičkoví bojovníci z ANO, Babiš,Válková,Telička jsou již nebo budou ve vysokých politických funkcích.Po tomto předvoji se dá očekávat,že se objeví další bojovníci.Lidé bděte!Toto sice řekl komunista,ale platí to pořád.

2 3
možnosti
TK

Jste se profláknul v předposlední větě, soudruhu.:-)

2 0
možnosti
MP

ANO bude v EU podporovat co největší zvyšování dotací pro zemědělce na řepku a na bioplyn!!!!!

0 0
možnosti
ZK

Z39d87e35n56a 86K72o81č66í

8. 4. 2014 19:44

Tak co, už jste konečně někde našel nějaké vyčíslení těch dotací na řepku ?;-D

3 2
možnosti
MM

Pane Feiglere, u Babiše je transparentní co vlastní a tak se neustále píše o jeho střetu zájmů. Zrušení akcií na majitele nic nevyřešilo, je to jen populistické gesto. Píšu o tom proto, že není problém pro kohokoli převést akcie třeba na právníka a pdovázat jejich vlastnictví smlouvou s tím, že ve skutečnosti akcie spravuje pro jejich skrytého majitele.  Na rozdíl od pana Babiše tedy není dohledatelné zda a pokud ano, jaké akcie ve skutečnosti vlastní třeba pan Kalousek, nebo primátor Hudeček. Mnozí politici tak oficielně ve střetu zájmů nejsou a přitom rozhodují ve prospěch svých vlastních firem, jejich firmy dostávbají vládní zakázky a podobně. Jestliže jsou medii označováni lidé jako Rittig či Janoušek za kmotry, kteří díky politickým kontaktům vydělávají stamiliony či miliardy, pak, pokud to tak je je vydělávají díky politikům a tedy těmto politikům platí těžká procenta. Politikům kteří oficielně nejsou ve střetu zájmu a přitom vlastní skrytě firmy. Když se podívám na chování Vaší partaje za poslední roky třeba na magistrátu v Praze, myslím, že byste si nejprve jako partaj měli zamést před vlastním prahem a neodvádět pozornost k Babišovi.

7 1
možnosti
Foto

To jestli je ale někdo z TOP09 ve střetu zájmu kvůli majetku nevíte-jen si myslíte, že možná ano.

U Babiše se to ale víRv

1 1
možnosti
LC

Starost člena TOP09 a jejího 25. kandidáta na korýtko v EP o hnutí ANO mě dojala k slzám.

5 1
možnosti
Foto

KarmaR^

Jen doplním-u nás se starají o dotace pro Agrofert

V EP se nic nezmění-budou se starat pro dotace pro Agrofert

Podle hesla ANO-Agrofertu bude líp;-€

1 4
možnosti
ZK

Z96d14e65n69a 90K95o57č72í

8. 4. 2014 19:52

A TOPka a ODS se budou starat o co ?;-D

2 2
možnosti
Foto

No a teď nám, prosím, ještě napište, co VY osobně hodláte v Evropském parlamentu dělat a proč by Vás lidi měli volit, pane kandidáte.

To je totiž nejen zajímavější, ale i důležitější než se navážet do politiků, kteří jsou - zatím na rozdíl od Vás - u lizu. ;-)

2 1
možnosti
Foto

Pokud jste si nevšiml úkolem opozice je navážet se do politiků u lizu;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1487x
Právník, mediátor a kandidát č. 25 do Evropského parlamentu za TOP 09. www.feigler.eu

Seznam rubrik