Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

fidel

26. 6. 2008 8:31
tlustý v. topolánek

tlustý se vrátí, bude to trvat ,ale vrátí. je chytrý a zřejmě intelignetnější než topolánek, který sice  umí vítězit, ale cena je vysoká.  a tak trochu je i jeho víteztví pyrhovo ...... tlustého si zatím vážím R^, topolánka nikoliv Rv

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

26. 6. 2008 14:06
Re: tlustý v. topolánek

U mě je to přesně naopak, Tlustého jsem slyšel žvanit na ideové konferenci ODS před volbami 2006 takové nesmysly, že jsou jen dvě možnosti proč je žvanil - buď je hloupý, nebo naprosto pohrdá lidmi.

Obojí je špatně. Možná, že obojí je pravda.

0 0
možnosti
R

rozmahel

7. 6. 2008 17:52
Tlustý může ztenčit životní šance vlády

Myslím, že na straně Tlustého je známý problém vlády, a to, mizivá většina, získaná za pomoci dvou přeběhlíků ze Soc.dem..

Stejným způsobem by toto mohlo platit i obráceně a v tom je dle mého názoru skrytá síla Vlastimila Tlustého, které si je on dobře vědom.

0 0
možnosti
S

stormon

4. 6. 2008 13:33
Otázka je,

proč stojí autorovi za článek bezvyýznamný a odkecaný Tlustý a nezabývá se "úspěchy" zkušeného matadora Topolánka.

0 0
možnosti
Y

yck

4. 6. 2008 13:28
Tlustého spravedlivý boj!

Panu poslanci Tlustému moc fandím. Fandím mu a přeji mnoho zdaru a úspěch v boji proti předsedovi ODS Topolánkovi. Nebýt něho, mohli být již naše děti zasaženi novou formou nevolnictví a zavázáni k otrocké práci ve prospěch církevních hodnostářů na dobu  60. let. Čím jménem jednají poslanci Lidovců a Zelených, že se neštítí takového zločinu na našich dětech? Proč si pro Boha neplatí svoji církev věřící křesťané, jak je to zvykem třeba v katolickém Polsku?  Nenechme se křesťany vydírat! Křesťané, přestaňte parazitovat na českém národu. Ať žije pan poslanec Tlustý[>-]

0 0
možnosti
JN

Hail Eris

7. 6. 2008 20:44
Re: Tlustého spravedlivý boj!

R^R^R^

0 0
možnosti
S

svastar

4. 6. 2008 11:19
Bohužel...

...musím konstatovat, že oproti jiným článkům pana Fasulise, které jsou velmi kvalitní, je tento článek dost špatný. Jediné co mi z něho vyplývá je skutečnost, že pan Fasulis má v oblibě pana Topolánka, chybí mi v něm jakákoliv argumentace, fakta a především objektivní pohled na věc. Opravdu si nemyslím, že by vláda pana Topolánka byla alespoň trochu úspěšná. Na druhou stranu i mistr tesař se někdy utne (to nebylo míněno na pana Topolánka, ale na na pana Fasulise).

0 0
možnosti
S

stormon

4. 6. 2008 13:15
Re: Bohužel...

což lze bohužel pozorovat již několik měsíců; škoda, býval to můj bloger z nejoblíbenějších; něco ho, myslím,  žere

0 0
možnosti
KN

Karel Pipin

2. 6. 2008 21:02
Vidím to taky jako Fasulis. Myrda bez bazně a hany řítící se

reformním oři vstříc reformním zítřku se svou reformní squadrou.

Ozubený úsměv všeho schopného idiota s morálním a intelektuálím vakuem v hlavě, za to ochotného poslat každého do pýýče.

Ano, pane Fasulis, je to pravý rek české státnosti a moudré vlády. Takové tunely a pohrdání veřejnosti může být schopen jenom sociopatický kabrňák jako Topolánek.

Toho nějaký Tlouštík neskolí.

0 0
možnosti

cejkis

2. 6. 2008 17:33
Váš článek je taky jedno velké Waterloo

;-D

0 0
možnosti
MT

tuccy

2. 6. 2008 17:17
Waterloo?

Ale z které strany? Možná, že je Tlustý v Napoleonově pozici... Nebo je možná (i když je to nepravděpodobné) v pozici vévody z Wellingtonu a čeká až dorazí Blücher nebo noc ;-)

0 0
možnosti
JP

prokes1961

2. 6. 2008 15:57
Můj názor na ODS - pokračování

V dobách vlády ČSSD byli drobní podnikatelé prakticky vyhlazeni, ale bylo to zase kompenzováno u sociálně slabších. Očekává se tedy, že po změnách ODS by podnikatelům mohla opět svitnout naděje na lepší zítřky. A ejhle, opět nic ani na této straně barikády. Drobný podnikatel opět musí zaplatit státu občas ještě někdy víc než sám vydělá, tudíž ani zde nebylo pomoženo. A já se ptám, komu vláda ODS prospívá? Jsem zklamán a plně se ztotožňuji se slovy exprezidenta Václava Havla - ODS NEVOLIT!!!! Rv

0 0
možnosti
VV

vovov

4. 6. 2008 3:31
Re: Můj názor na ODS - pokračování

Když drobný podnikatel, není schopen vydělat na sebe a na trochu daní, které jinak platí všichni - ať se na to vykašle, neboť je to mizerný drobný podnikatel.

0 0
možnosti
JP

prokes1961

2. 6. 2008 15:57
Můj názor na ODS

Aktuální vláda ODS zatím bohužel prohrává své "vládnutí" na celé čáře - samozřejmě pouze dle mého soudu. Pokud se řekně, že vládne pravicová strana, očekával bych trochu víc, než se zatím ODS podařilo realizovat. Nejsem podnikatel, jsem obyčejný zaměstanec s dítětem, manželkou a hypotékou. Je pravda, že po velmi drobné reformě financí se mi můj plat zvýší ročně o cca 8.000,- Kč, na druhou stranu však při ročtním zúčtování dostanu od státu o cca 15.000,- Kč méně (úroky z hypotéky). Sníženou mateřskou své ženy netřeba zmiňovat, takže nejen, že nula od nuly nepojde, ale je to ještě horší. Jsem však objektivní a je jasné, že tato vláda zde není od toho, aby pomáhala takovým jako já. V mém okolí a i v mé rodině je však mnoho drobných podnikatelů. Těšil jsem se alespoň, že této skupině vláda ODS pomůže.

0 0
možnosti
S

stormon

4. 6. 2008 13:21
Re: Můj názor na ODS

Ta daňová reforma je správně koaličně pomatená, ale vítám zavedení rovné daně, ať už jakkoli počítané. Nemyslím si, že by vláda měl komukoliv "pomáhat", ale nastavovat pravidla tak, aby byla pokud možno spravedlivá. Zrovna tak jsem čím dál víc přesvědčen o správnosti poplatků ve zdravotnictví. Vše ostatní Topolánek zkur.il a vede ODS do záhuby. Což je možná přání autora článku, který je sice asi volil, ale nemůže jim přijít na jméno, protože prosadili Klause do funkce.

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6224x
Kdo jsem? Jsem jedna desetimilióntina této země - nic více, ale ani nic méně.