Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

slavex

17. 2. 2009 16:40
Konečně !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Konečně je tu jeden "opravdový odborník", že by pomerančový????????R^;-DR^

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

18. 2. 2009 8:52
Re: Konečně !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Řekl bych, že ty vykřičníky svědčí o tom, že Vám na bednu nějaká ta bedna spadla.

0 0
možnosti
DS

Streit

17. 2. 2009 15:55
Topolánek je hlavně zrádce volebních slibů:

Lisabon, Kosovo, multikulturalita, politická korektnost, klimatické balíčky, církevní restituce, jaderná energetika, zelené karty, sledování atd. atd. Kocáb už je jen třešinka na dortu. Vládne nám převlečený Havel.

Co se krize týče:

http://streit.blog.idnes.cz/c/69633/Na-krizi-NERV-nebo-CSSD-Kdepak-lecbu-Klausem.html

0 0
možnosti
S

slavex

17. 2. 2009 16:42
Konečně !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Konečně je tu jeden "opravdový odborník", že by pomerančový ???????? R^ ;-D R^ 

0 0
možnosti
T

TurboFrank

17. 2. 2009 15:47
Autor nezná lepšího krizového manažera,

než je Topolánek. Nevím, jestli je to fór, ale k zasmání to není. Proč takovému manažerovi zkrachovala jeho vlastní firma VAE se asi od autora nedovíme. Ještě zapomněl na Koženého, Bezruče, Pitra či Krejčíře.

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

17. 2. 2009 17:48
Re: Autor nezná lepšího krizového manažera,

Máte špatné informace. Firma VAE nikdy nezkrachovala. Když Topolánek z VAE odcházel do politiky, zanechal za sebou firmu v té nejlepší kondici. Že měla později potíže kvůli nezákonnému bránění stavebního povolení při výstavbě plynových kotelen v kroměříži. (korupci úředníků neprokážu, ale vychází jediný smysl jejich protizákonných rozhodnutí - že tu plynofikaci nemohl potřebovat jiný soukromý subjekt, který koupil od kroměřížské radnice starou neekologickou hnědouhelnou elektrárnu). Podrobně jsem kauzu vysvětloval pod blogem pana Nováka Večerníčka na iDnes, můžete si to tam vyhledat, jestli máte zájem.  Topolánek nikdy nic nikomu neukradl, nevím tedy proč jej srovnáváte s gaunery typu Koženého? Že by za tím byla jen vaše nenávistí zatemněná mysl?

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

17. 2. 2009 14:09
Díky

Děkuji všem za reakce. Diskusi pozorně celou čtu a jsem rád, že diskuse nesklouzla někam dolů. Přiznám se, že jsem se obával, že to s tou úrovní bude horší. Že by svítalo na lepší časy v tomto ohledu? Hezký den přeji.

0 0
možnosti
MP

MirosPikos

17. 2. 2009 14:04
Spíše než vykročil...

Spíš než vykročil si zavázal tkaničky, ale zárověn si svázal jednu ke druhé.

Žijeme opět v socialismu a vše okolo to dokazuje, nikdo nepřizná důvody krize a když je nepřizná, pak krizi nelze řešit. Příčinou není selhání kapitalismu, příčinou jsou všechny regulace trhu. A jedininým efektivním řešením krize je všem měřit stejným metrem --> tudíž všem znížit daně a odvody! Nedávat jedné skupine na úkor všech ostatních.

0 0
možnosti
ŠB

Štěpán Binko

18. 2. 2009 10:46
Re: Spíše než vykročil...

A kde to v tom vládním balíčku vidíte?

0 0
možnosti
F

Fanatic.Dz

17. 2. 2009 13:50
KRIZE HUMANISTICKÉHO IDEÁLU

trvale udržitelného hospodářského růstu. ;-D R^ ;-D

0 0
možnosti
ML

Vytržená mandle

17. 2. 2009 12:43
Problém pochvalných článků

Obávám se, že pochvalné články nemají větší šance na karmu. Buď budete nazván přisluhovačem, nebo přehnaným optimistou. Za mne karma, pěkně se to čte.

0 0
možnosti
PK

kraken

17. 2. 2009 13:50
Re: Problém pochvalných článků

A copak jde jen o karmu?

Tu si stejne vybudujete spravnym zivotem a chovanim, na to neni treba blogu :-)

0 0
možnosti
ZK

zetkaa

17. 2. 2009 12:26
Jaký rozdíl je v diskusi ...

... u těchto blogů ve srovnání s rudo-oranžovými výkřiky na novinkách.cz! R^ Bohužel mi přijde, že levicová socdemácko-odborářská rétorika má u většiny naší populace stále hodně navrch! ;-(

0 0
možnosti
AJ

aljav

17. 2. 2009 12:49
Re: Jaký rozdíl je v diskusi ...

diskuze na novinkách jsem dříve občas navštívil, ale v posledních běkolika měsících jejich úroveň klesla tak hluboko POD dno, že už jsem to vzdal ! Tam má srazy nejvulgárnější a nejhloupější chátra z internetu. Těch pár vyjímek to tam už nezachrání a jsou utlučeni urážkama a nesmysly.

0 0
možnosti
VH

cvlad

17. 2. 2009 11:52
Souhlas.

Jen si myslím,že malinké rýpnutí do p.Klause bylo zbytečné i když u Vás ne neočekavané.R^

0 0
možnosti
SZO

standa z Ostravy

17. 2. 2009 12:12
Re: Souhlas.

Raději budu vzhlížet k nějakému herci. Budu si naprosto jist tím, že je komediant. Tím je i MT.Rv

0 0
možnosti
C

compli

17. 2. 2009 11:50
No, nevím, nevím,

onehdá se náš premiér identifikoval s postavou Karla IV. Ale skutečnost značně pokulhává. Z přijatých opatření nezaznělo to, že je nutné udělat něco s tím, že náš stát se stal jednou velkou montovnou. Že podpora vlastního vývoje je minimální. Očekával bych, že stát podpoří naši ekonomiku balíkem státních zakázek, na kterých se budou moci účastnit nejen naše firmy, ale také naši zaměstnanci. Karel IV. nechal ve zlých dobách stavět alespoň tu Hladovou Zeď.  Náš NERV vyplodil lejstro. takže ač nám tu z doby Karla IV. zbyla poměrně zbatečná zeď, svůj účel asi splnila. Obávám se, že  lejstro páně Topolánkovo bude mít na řešení krize asi takový vliv jako na loňský sníh se stejnou trvanlivostí.

0 0
možnosti
PK

kraken

17. 2. 2009 12:37
Re: No, nevím, nevím,

No, podle me montovna neni imho uplne spatne, nemame v narode 90% inzenyru svetove urovne. Podle me je montovna urcity zaklad (a prace pro mene kvalifikovane lidi), s tim se ale pak automaticky vezou "lepsi" - odbornejsi a lepe honorovane profese. kdyz nekde udelam montovnu, ta potrebuje zajistit logistiku surovin, vyrobku, smlouvy s dodavateli, spousty podpurnych profesi (a nebo dalsi firmy, co dodaji ruzne dilci vyrobky) a je logicke, ze tyto prilezitosti vzniknou co nejbliz montoven, protoze je pak nejlevnejsi doprava. A je mozne, ze pak nekde pobliz vznikne vyzkum (protoze budu mit spoustu inzenyru, co provozem projdou a znaji ho, vi, co by se dalo udelat lip apod.). Spatne asi bylo zamerit se jen na jedno odvetvi a s nim pak stoupat, ale i padat. 

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6224x
Kdo jsem? Jsem jedna desetimilióntina této země - nic více, ale ani nic méně.