Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jan Krauskopf

17. 9. 2008 11:06
Děkuju

Sice jsem si tento Váš článek přečetl se zpožděním až dnes, ale i přesto dodatečně děkuju. Konečně někdo napsal, že ať už Topolánek působí jakkoliv, pokud je hodnocen podle odvedené práce, nemá za posledních 10 let konkurenci. Přesto, že vždy má k dispozici jen minimum prostředků (myšleno těsnou většinu v parlamentu, těsné vítězství ve volbách, atd...) dokáže prosazovat zásadní změny.

Škoda jen, že Topolánek nemá dostatek sebevědomí na to, aby sám požádal o znovuvyslovení důvěry vládě (po aféře Morava-Tlustý). Věřím, že by vláda důvěru znovuzískala v parlamentu a u voličů by získal Topolánek body za statečnost... I když jen u občanů nepřesvědčených - přesvědčení věřící jsou v ČR značně fanatičtí... Bohužel.

0 0
možnosti

Georgis Fasulis

18. 9. 2008 22:00
Re: Děkuju

Taky děkuju za Váš příspěvek. Není nic horšího než černobílé vidění nebo:

Hodnocení (čehokoliv) na základě méně relevantních a méně důležitých aspektů - např. dle sympatického či nesympatického kukuče nebo verbálního projevu.

Hodnocení dle mediálního obrazu, který je vždy více či méně zdeformován a od skutečnosti se liší apod.

0 0
možnosti

fidel

8. 9. 2008 6:57
po aféře "Morava"

Zdravím a mám dotaz - stále ještě geniální manažer a mistr kompromisu ? ;-)  .... nebo spíše po tom krásně lživém a nestydatem projevu na  zeleném sjezdu ještě stále trváš na svém ? .-)

0 0
možnosti

Georgis Fasulis

10. 9. 2008 19:26
Re: po aféře "Morava"

Si děláš srandu Fidele? Nebo mě chceš chytit jako Tlustý chtěl chytit Topolánka?

Nevím co má Morava společného s Topolánkem. Ale Tlustý překročil jakékoliv meze lidské slušnosti - prostě se úplně zbláznil. Dobře to zhodnotil jakýsi politolog - Tlustý věděl že skončil a tak chtěl alespoň pomocí vlastního "sebevražedného" atentátu odpálit i Topolánka. Odpálil jen sebe - to se občas neohrabaným sebevražedným atentátníkům stává. V žádném případě je to ale neomlouvá. Tlustý by měl chodit kanálama a do smrti by ho neměl žádný jen trošku slušný člověk pozdravit.

A Topolánkovi přeju, aby opravdu raději odešel, než aby musel spolupracoval s lidmi typu Tlustý, pokud tam takoví ještě jsou. A a asi jsou.

Kauza Morava do puntíku potvrzuje mé názory na Tlustého i Topolánka v mých předchozích článcích. A já jsem rád, že můj odhad byl správný.

0 0
možnosti

sir Bogart Humphrey

17. 7. 2008 15:28
souhlas téměř naprostý

a karmička :-)

Nebo raděj dvě, za to minulý sepsutí ;-D:-P

0 0
možnosti

petrucciani

14. 7. 2008 16:56
Topolánek – geniální manažer a mistr kompromisu

Cely kompromis a uspesne manazerstvi Topolanka je zalozeno na tom, ze se politikum do predcasnych voleb nechce. Maji hypoteky a ruzne pujcky, potrebuji je z neceho platit, a jisty prijem, jaky maji ted, by po predcasnych volbach nemuseli nekteri mit. Maji soukrome firmicky, nebo kseftiky, potrebuji pro ne prihrat statni zakazky. Dale cast tusi, ze to je mozna jejich posledni poslanecky mandat. Samotni Zeleni se dostava ji do siuace nezvolitelnosti, proto od nich necekam, ze budou panu preimerovi delat ostudu. Lidovci potrebuji, aby se sklidnilo deni kolem Cunka. Ted bude diky Knizecimu auditu snad klid. Samotny premier vi, ze ma v zadech Tlusteho, ktery ceka na svou prilezitost. Proto bych si pockal s hodnocenim do podzimnich volbach, jak genialniho, uprimneho a mistra kompromisu v panu premierovi mame a nevsimli jsme si toho jeste.;-)

0 0
možnosti

fidel

14. 7. 2008 12:54
pokrač.

Jinak příspěvek je velmi dobře napsaný, stylově, jazykově .......jen ten věcný obsah nekoresponduje s mou zkušeností a pocity..... a domnívám se i s realitou, kterou cítí spíše většina lidí kolem mě............ Ale o tom to je, ne ? ;-)

0 0
možnosti

sir Bogart Humphrey

17. 7. 2008 15:40
Re: pokrač.

jsou i jiná místa než UV KSČSSD :-P

0 0
možnosti

fidel

14. 7. 2008 12:51
kompromis

to je to slovo, ktere patří do politiky, ale ve všech koaličních vládách za posledních skoro 20 let bylo zneužito a zneužíváno především lidovci a také zelenými.  Kompromis aby byl kompromisem musí být vyvážený - nejen co do obsahu, ale co do sil jej dosahujících. Vlada p.Topolánka není vládou kompromisu,ale vládou černozeleného diktátu a vydírání. A Topolánek už vubec není geniální  manažer a mistr kompromisu. Je velmi slabý manažer a  člověk schopný kompromisu. Nic víc a bohužel nic míń.Rv

0 0
možnosti

Georgis Fasulis

14. 7. 2008 13:06
Re: kompromis

Vůbec nesohlasím, kdyby Topolánek nebyl dobrý manažer, dávno by všechny zdánlivě naprosto šílené a neřešitelné situace po volbách nezvládl. Ale on pokračuje úspěšně dál. Jeho slavní předchůdci by takovou vládu dávno položili (pokud by ji vůbec uvedli do života) a se slávou by ohlásili Opoziční smlouvu a my bychom všichni na 5 let zase vzpomínali na naši demokracii. Fidele, doporučuji se někdy zeptat někoho, kdo měl kdy s Top. něco do činění, např. s poslanci a oni ti poví, jestli je nebo není manažer. Nesmíš dávat na pocity, jež jsou logicky silně ovlivněny deformovaným premiérovým obrazem. Ostatně o tom v článku píšu. Jinak díky za stylistickou pochvalu. :-)

0 0
možnosti

km.

14. 7. 2008 10:20
díky

po dlouhý době jsem si s chutí přečetla "politický" blog, dík R^

0 0
možnosti

janloupak

14. 7. 2008 9:53
Výborný příspěvek

S auterem není možno než souhlasit. Soudržnost koalice je jenom premiérova zásluha a otevření ODS také. Manažerské schopnosti má a odvaha se mu upřít také nedá. Jednoduše výborný premiér.

0 0
možnosti

rezjir

14. 7. 2008 9:47
Je hezké, že za základní povahový rys

osobnosti našeho pana premiéra považujete upřímnost. V tomto světel nabývá své skutečné závažnosti jeho výrok, že byl do čela ODS zvolen "kimirsenovskou většinou".

Gratuluji Vám. Dokonale se vám podařilo obhájit našeho drahého Vysokého Kim Ir Sena.

0 0
možnosti

kizt

14. 7. 2008 9:26
autor na něco zapomněl

tato vláda Dalíkovského kompromisu s plnými kapsy peněz od podobných týpků jako jste Vy přepodivný pane autore.

0 0
možnosti

Horolezec-29

14. 7. 2008 9:27
Re: autor na něco zapomněl

S tím bych souhlasil R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6224x
Kdo jsem? Jsem jedna desetimilióntina této země - nic více, ale ani nic méně.