Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Queribus

23. 9. 2008 9:15
...Člověk by tedy očekával, že bude hájit zájmy ODS....

A to jste si,vážený pane, nevšiml, že pan Myslín právě ty zájmy hájí? Pan předseda totiž poněkud "zdivočel"

0 0
možnosti
MP

petrucciani

21. 9. 2008 11:31
Co rikate na tuhle kritiku, tez clen ODS

http://politicka.sblog.cz/

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

22. 9. 2008 20:43
Re: Co rikate na tuhle kritiku, tez clen ODS

Co bych na ni říkal?

Snad jen: Kdyby hloupost nadnášela, tak by se paní kolegyně z blogu zde vznášela jako... 

Dost, raději už dál nic neříkám, abych se nemusel pak veřejně omlouvat, jako Milda Kopecký. :-)

0 0
možnosti
PP

fidel

18. 9. 2008 11:03
:-)

;-) ale za název článku R^;-).......

jinak mě docela zajímá, co bude delat p.Topolánek až skončí ...a možná brzy :-)  .... nemám ani tip :-)

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

18. 9. 2008 14:14
Re: :-)

Nekončí náhodou za chvíli Špidlovi mandát? ;-)

0 0
možnosti
PP

fidel

18. 9. 2008 10:59
nevim nevim

citace z blogu  p.Myslína"  ... Všechny mé názory na této stránce uvedené jsou výhradně mými názory. Nevyjadřují názory žádné skupiny, organizace, strany či občanského sdružení ..."

takže bych ten jeho "článek" nespojoval s MK ;-)

je mi ale docela blízký obsah Myslínova článku, i když ta goebbelsovština z toho čiší , bohužel i na muj vkus poněkud více než je nutné, zbytečně

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

18. 9. 2008 12:02
Re: nevim nevim

Fidele, neblázni, přece nejsem magor. V době, kdy jsem psal článek, to tam stoprocentně Myslín neměl. Naopak, měl tam napsáno, že je členem Mladých konzervativců.

To, co cituješ, tam dal až po té, co svým článkem způsobil poprask u MK!

0 0
možnosti
NB

j@ck

17. 9. 2008 23:23
-

"Mladi konzervativci" - ach Boze. Nekteri lide si porad jeste mysli, ze ideologicka schemata a boj za ideologicke idealy povedou k dokonale Utopii. Uz jen staci vyhubit ty s opacnym nazorem, vsechny levicaky, socky, intelektualy, pravdolaskovce a taky vsechny, kteri nepatri k nasemu hnuti konzervativcu. Z techto politicky angazovanych fanatiku mi vzdycky bylo napul blivno a napul uzko. Jakoby na svete nebylo tisic krasnejsich a dulezitejsich veci nez ideologicke linie.

0 0
možnosti
TT

Technikcz

18. 9. 2008 7:15
Re: -

Mě je zase blovno z lidí, kteří pořád musejí kecat do něčeho, čemu vůbec nerozumí.

0 0
možnosti
TT

Technikcz

17. 9. 2008 20:18
Souhlasím s hlavní myšlenkou článku, nikoli s kritikou MK.

Nenavážejte se do MK, když nevíte, o čem mluvíte. Ač máme ideově nejblíže k ODS, nemáme žádné dohody typu: juniorka ODS. Jinak já mám pana Topolánka rád a vážím si ho jako člověka, který se (narozdíl od Klause) odhodlal k velice potřebným reformám a nenechal se zlákat k takové nechutnosti, jako je Opoziční smlouva. Jen, aby jste tu měli nějaký názor člena MK...

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

17. 9. 2008 20:46
Re: Souhlasím s hlavní myšlenkou článku, nikoli s kritikou MK.

Nezlobte se na mne, ale co jsem měl dělat? Pan Myslín zde veřejně publikuje a pod svým jménem se zaštiťuje Vaši organizací.

Když jsem si přečetl jeho článek urážející a těžce se navážející do premiéra, kterého si vážím, musel jsem nějak reagovat.

Četl jsem distanc vedení MK od Myslína, proto jsem také uvedl pod článek před chvíli Dodatek, ve kterém jsem zase já uvedl slib, že nadále nepokládám Myslínovy názory v článku za názory MK a že nadále nebudu používat ten dehonestující příměr MK, který jsem použil v článku. A omlouvám se za něj. Nadále jej, jak jsem už napsal, užívat vzhledem k vaši organizaci nebudu.

K příměru mě jednoduše přiměl hněv, který ve mě Myslínův článek vyvolal. Premiéra si vážím a nekritické kopání do jeho osoby v době, kdy by potřeboval právě oporu a podporu od svých ideových příznivců, ve mně vzbudilo emoce.

Jsem rád, že jste označil Opoziční smlouvu za nechutnost, jsem téhož názoru.

0 0
možnosti
YY

Yeback

17. 9. 2008 20:01
Toto je snad vtip, ne?

"Toho lumpa ale už po třikráte drtivou většinou

v naprosto demokratickém volebním procesu zvolili" ;-D;-D;-D

Tomu individuu totiž ke zvolení svým plameným projevem dosti výrazně pomohla jeho manželka, s kterou pak lidově (a zejména obrazně) řečeno vyje/bal. ;-D;-D;-DRv

0 0
možnosti
JU

urbi001

17. 9. 2008 20:12
Re: Toto je snad vtip, ne?

Cim vysmatejsi, tim vice k smichu...

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

17. 9. 2008 17:41
Vážení mí nepříznivci,

pořád nechápete, že kdyby se pan Myslín nezaštiťoval členstvím u Mladých konzervativců, napsal bych mu v diskusi pod jeho článkem, což jsem ostatně také učinil, své výtky, a tím by to pro mne skončilo. Ale on se hlásí k MK! Tak se podívejte na stránky MK, co deklarují, tak např.

18.9.2008: "Mladí konzervativci deklarují před blížicími se krajskými a senátními volbami jasnou podporu kandidátům ODS. Reformní úsilí vlády ukázalo, že pravostředá koalice je nejlepší alternativou pro tuto zemi a měla by pokračovat. Zároveň MK odsuzují vyvolávání laciných předvolebních kauz, které mají za cíl stranu diskreditovat."

Pro Boha, to chcete řící, že za MK pan Myslín podporuje tuto vládu, ale za sebe na ní naháže pytel špíny a veřejně deklaruje, že škodí zemi?!

Jestli se pan Myslín od MK distancuje a vystoupí od nich, pak ho pochopím a budu si ho i vážit. Ale on dokáže veřejně za sebe tvrdit pravý opak, než jeho politické sdružení, ke kterému se hlásí! To je z hled. Mk etické?

0 0
možnosti
I

iruka

18. 9. 2008 12:15
Re: Vážení mí nepříznivci,

Co to plácáte za nesmysly??? Vy pořád vytahujete nějaké okrajové záležitosti, ale smysl vám uniká.. To, že byl pan Myslín v době napsání článku členem MK, neznamená, že je naprogramovanej robot, kterej do puntíků zastává nějakou jejich jednotnou linii.. Říká vám něco pojem pluralita názorů? Asi ne, právě proto se zastáváte těch, kteří demokratické rozhodování ve svých spolcích, stranách apod. neuznávají a vyžadují absolutní jednotu (i na úkor principů, na kterých tyto útvary stojí)..

0 0
možnosti
PM

mfdnes-bulvar

17. 9. 2008 17:15
pane autore

svym clankem jste prokazal, ze nevite ani co by se za nehet veslo, o cem pisete. MK nejsou zadnou komsomolskou organizaci ODS. Nikde neni psano, ze chce-li nekdo do ODS, musi nejdrive projit clenstvim MK. Dale se dopoustite nevedomosti v souvislosti s kongresem a uz vubec netusite, dle jakeho klice se muze clen ODS stat delegatem kongresu. Delegaty vysilaji jednotlive oblastni organizace. Pokud je v te dane "oblasti" napriklad vetsina priznivcu pana Topolanka, tak se na kongres tezko dostane nekdo, kdo je Topolankuv odpurce. A co se tyce vasich plivancu na pana Myslina...

0 0
možnosti
PM

mfdnes-bulvar

17. 9. 2008 17:18
Re: pane autore

...dle meho nazoru popisuje praci stovek a tisicu "obycejnych" clenu ODS, kteri poctive makaji, pred volbami skutecne postavaji na mitincich a rozdavaji letaky s programem, pripadne obchazeji schranky a do  nich ony letaky davaji. A vezte, ze prave temto lidem dosti vadi, kdyz jejich prace prijde vnivec jen diky tomu, ze si mnohdy pan Topolanek nevidi do ust. Dle meho nazoru mate spise nejaky osobni problem s panem Myslinem, coz mohu pochopit, ale nechapu, proc na neho plivete za kazdou cenu, neuvedl jste jediny vecny argument...Rv

0 0
možnosti
PM

mfdnes-bulvar

17. 9. 2008 17:12
pane autore,

0 0
možnosti