Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

petrucciani

11. 1. 2008 16:53
Sranda musí být, i kdyby tátu věšeli? V televizi Nova asi an

Sranda by byla a za bricho bych se popadal u zprav, a je jedno, jestli by ji vysilala placena neverejnenesvepravna nebo komercnich TV, kdyby stejnym zpusobem nasi tezkoodenci z URNy, z letiste odvazeli Pitra, Krejcire, i s Kozenym bych se spokojil.;-D

0 0
možnosti
S

Ondřej Ullmann

11. 1. 2008 8:08
Žádně (bohužel) překvapení

Souhlasím s tím, že tato znělka působila nejen nevhodně ale také velmi směšně. Jenže upřímně, ne že by Nova zas tak překvapila.

0 0
možnosti
AH

nyny.

10. 1. 2008 20:51
většinou s Vámi souhlasím

ale nezlobte se, já jsem tu znělku pochopila jako doprovodnou k záhadě, on totiž celý ten příběh kolem aničky,adama apod. ty akta x fakt připomíná.Nemáte novu rád, já ji ebru jako jednu z TVstanic, nic víc nic míň, a nějak mi připomínáte nastavování zrcadla. Jasně, že ta žena nutně musí být psychicky nemocná, ale to nic na tom bizarním případě nemění.

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

10. 1. 2008 23:11
Re: většinou s Vámi souhlasím

Ano,to  by byl určitě ofic. výklad autorů, ale když se nad tím zamyslíte:

MF Dnes-nadpis na tit. straně: Bizarní příběh pokračuje. V listu následují  nadpisy už normální, které se ptají: Oběť nebo spoluviník? A následuje mimo jiné komentář psychologa, říká, že je žena buď duševně nemocná nebo to skvěle hraje. ČT1 zprávy - norm. zpravodajství o cause bez přiblblých aranžmá. Primu jsem neviděl.

Nova dnes: Z causy už udělali pomocí té znělky miniseriál uprostřed zpráv, znělka už uvozuje causu na začátku i na konci! Čili velká šaráda ve stylu hlavně bavme lidi. O tom, že Barbora může být obětí svého šíleného otce a dalších už ani slovo.

Neberu nikomu Váš názor, ale já to vidím tak, jak jsem to popsal. A o tom, co je u NOVY na prvním místě se snad shodneme -hlavně zaujmout a pobavit diváka, ne informovat, bez ohledu na to, co to způsobí konkrétnímu jedinci.

Přečtěte si ostatní články o B.Š. zde na Blogu a zjistíte podobně laděné články jako ty zprávy na NOVĚ. Dobrou noc a děkuji za reakci.

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

10. 1. 2008 18:18
Děkuji všem za reakce

Děkuji všem za reakce.

Ještě bych chtěl některým vysvětlit, že nejsem žádný "camprlík" a že mi nevadí černý humor a nevadí mi ani humor typu: Přijde slepý, hluchý a pod.  někam... atd.

Humor může být vkusný a nevkusný, inteligentní i ten prostší, ale vždy by měl zůstat humorem. Já osobně vidím hranici humoru velmi odvážně daleko. To by se mi jinak nesměl líbit Čtvrtníčkův humor, který mám moc rád.

Jediné, co musí podle mého humor splňovat je, že nesmí vědomě ublížit někomu konkrétnímu.  Jinými slovy nesmí být jejím cílem ublížit, ale jen pobavit! To je hlavní a pro mě jediné kritérium.

Nova tu hranici překročila tím, že si dělala legraci z konkrétní osoby, která je navíc s velkou pravděpodobností psychicky nemocnou obětí jiných. Od Novy to bylo velmi nevkusné.

0 0
možnosti

Bronislav Šimoník

10. 1. 2008 11:48
nova

Všichni redaktoři novy představují intelektuální suterén:-P

0 0
možnosti
LV

Lucas

10. 1. 2008 13:31
Re: nova

Nejsmutnejsi ale je, ze spousta lidi tenhle suteren porad sleduje...Bohuzel jsem se provinil proti svym pravidlum a taky tedka koukal na jejich zpravy a to zrovna v den, kdy se vozenil Gotak...byla to prvni zprava v jejich  zpravodajstvi a zabralo to tusim 6 nebo 7 minut!!!!

0 0
možnosti

Santa

10. 1. 2008 11:15
Humor im bewegung!

Hranice humoru je individuální, takže tady je ten vtip o slepé holčičce:

Přejede tatrovka slepou holčičku a maminka u ní sedí a hystericky pláče. Přijede sanitka, doktor znalecký obhlídne situaci a pak řekne mamince, ať si sundá šaty. "Ale pane doktore, mě nic není, ale malou přejela tatrovka!" "To vidím, ale tomu děcku už nepomůžu, tak vám aspoň udělám nový."

0 0
možnosti

Santa

10. 1. 2008 11:23
Re: Humor im bewegung!

A vzpomněl jsem si na další, ale tatrovku tam nenacpu:

Příjde slepá holčička do obchoďáku a začne točit psem nad hlavou. Přiběhne prodavač a ptá se, co to má znamenat. "Co asi, se rozhlížím, ne?"

0 0
možnosti

qwertico

10. 1. 2008 9:24
Absolutní nesouhlas

Takový příběh by v Hollywoodu nevymysleli a agentům Scullyove a Mulderovi by z toho jeblo.

Navíc se domnívám, že v případě Barbory Škrlové jde více o manipulaci než o psychiatrický problém. Své role hraje velmi nekonzistentně a proměnlivě.

0 0
možnosti
MU

mazlikuzlik

10. 1. 2008 9:32
Re: Absolutní nesouhlas

A Vy jste ji v tom Norsku jako Adama pozoroval?;-)

0 0
možnosti
MU

mazlikuzlik

10. 1. 2008 9:14
méně ostře..

Asi bych ten článek nepsal až tak rozhořčeně, ale jinak máte pravdu.

0 0
možnosti
LV

Lucas

10. 1. 2008 9:21
Re: méně ostře..

O tom, jakym stylem Nova vysila zpravy psat nechci, proste klasickej bulvar.

Ale ze byste jinak mel pravdu? Nevim. Nemyslim si, ze tricetilety clovek se necha jen tak tyrat a "nedobrovolne" ze sebe delat chvili holku, chvili kluka....to preci nedava smysl...

0 0
možnosti
AT

topič elektrárenský

10. 1. 2008 8:48
Proč na tu bednu koukáte?

To vám nestačí zprávy na webu? Takhle jen zvyšujete sledovanost a tím i zisk z reklamy soukromých televizí.

0 0
možnosti
MU

mazlikuzlik

10. 1. 2008 9:15
Re: Proč na tu bednu koukáte?

Spíš si myslím, že platí to, že když před něčím zavřeme oči, tak to ještě neznamená, že to neexistuje.

0 0
možnosti

utopenec

10. 1. 2008 8:41
sorry

pane autore, ale s tím vtipem o nevidomé holčičce jste šlápl poněkud vedle. Naopak existuje celá řada vtipů, které si utahují z podobných neštěstí a které se hojně vypráví. Můžete si to vysvětlit tím, že lidé jsou dobytci, nebo i tím, že se snaží odlehčit a překonat průšvih, který nejde řešit ani vyléčit.  S ostatním souhlas ....

0 0
možnosti

nakej_nick

10. 1. 2008 9:55
Re: sorry

vtip o nevidomém jsem ještě neslyšel - narozdíl od vtipů o slepcích

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6225x
Kdo jsem? Jsem jedna desetimilióntina této země - nic více, ale ani nic méně.