Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

SID09

17. 1. 2009 21:54
Víte kolik Raninců se přiživuje?

Všechny politické strany mají své Ranince už dlouhé roky. Není to u nás nic nového. 

0 0
možnosti

cojanato

20. 1. 2009 13:48
Re: Víte kolik Raninců se přiživuje?

Máte pravdu, těch přiživujících se, různých křiváků a přeběhlíků je v každé straně. Smutné je, že se přiživují z našich peněz a  většina lidí si to nechá líbit. Stádečko hloupých ovcí.  

0 0
možnosti

echo.3

17. 1. 2009 21:25
SSO - Sdružení stáda ovcí?

Nevím, zda je to správný příměr, ale něco na tom bude. S tím Ranincem máte pravduR^, je to typický produkt pseudopravicové politiky, není a nebude asi sám. Přesto si o "bývalé" i současné ODS , včetně současného předsedy, nedělám žádné zbytečné iluze. Vše to bylo a je pod patronací prof.Tunela V.K., hvězdy Prognostického ústavu pod záštitou bývalé KSČ. Bolševici se jenom smějí, jak se jim to daří. U nás v Kocourkově, národ sobě.

0 0
možnosti

fidel

13. 1. 2009 10:21
stručne ...

1. Raninec -  realizuje to proč ODS volili lidé / aspon podle mého pocitu a názoru /  více než p.Topolánek

2. to co popisuješ je normální politická kultura i mimo CR  a v celku s touto formou politického boje  nemám problém

3. poslance neplatí ODS ale ponekud z jiného pytle penez ....  naopak každy pol.strana dostavá za své poslanec peníze ... i moje ....:-)

4. Jsem rád za nové strany, i když zustvám na svém názoru, že by tu mely být dve velké strany, které budou vládnout bez tech mrńavých vyděračů /SZ,KDU atd /. osobně bych byl radsi kdyby proud který reperezentuje Raninec a spol zvítezil v rámco ODS...bohužel to tak asi nejde, zejména kvuli Topolánkovi -  ten je ta žába na prameni, která na pár let  pohřbí ambice ODS .... z toho je mi smutno :-/

0 0
možnosti

Georgis Fasulis

13. 1. 2009 18:02
Re: stručne ...

Ad 1) Jen tvůj názor, já mám opačný. Raninec svým chováním umožňuje zablokování i jen minima toho, co lidé volící ODS chtěli.

Ad2) Normální je vystoupení ze strany a následné působení a práce pro stranu novou - to je kulturní mimo ČR. Pokud by Raninec čestně opustil ODS a pak pracoval pro jakoukoliv stranu, nebudu s tím mít žádný problém.

Ad3) To já vím, že není placen z ODS, se zaměstnavatelem to byl jen příměr, proto ty uvozovky v nadpise.

Ad4) Pro mne je Topolánek naopak zachránce ODS, který pochopil, že nechceme -li na dlouhá léta předat vládu levici, musí oslovit i jiné, než extremistické a nacionalistické voliče, na které se zaměřoval Vk a taky kvůli tomu postupně voliče poztrácel. Mi bylo smutno zas z něj. Topolánek mi vrátil jakous takous naději. 

5) Fidele, nikdo ti nebrání realizovat své sny v nové nacionálně zaměřené krajní straně SSO. Já jen doufám, že tato strana neuspěje a to i přes masivní podporu VK.

0 0
možnosti

Nero

13. 1. 2009 8:29
Slabá úvaha

Všichni musí mít stejný názor a hájit jediný správný názor.Názor VŮDCE.

U Paroubka se Vám to líbí?

0 0
možnosti

editi

12. 1. 2009 22:33
Další

modrý truhlík, který odsuzuje na jedné straně modráska a na druhé straně chválil přeběhlíky z oranžád.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

pan Vacek

12. 1. 2009 22:30
Hmm

Tak si přečtěte, co jste vlastně napsal. Zjevně jste se současnou podobou ODS spokojen, blahopřeji. Mimochodem -poslanců, kteří spolupracují na vzniku nové strany, je víc a i nadále jsou členy ODS - a divil byste se, kolik jich je. Váš příměr ke vzniku nové firmy značně kulhá, zkuste bez předsudků o těchto věcech přemýšlet. A ještě poslední - jsem členem ODSod r.94 a příspěvek na r. 09 platit nebudu. Je to vyhazování peněz - Tupol v ODS absolutně potřel diskusi všemi směry. Učinil si z ní pouze servisní organizaci pro sebe a své podržtašky. ODS je vytunelovaná a zbyla z ní jen pouhá skořápka a i ta se brzy rozsype... MT bude nejvíce odpovědný za nástup Parobolševiků po příštích volbách a takoví "myslitelé" , jako jste vy  spolu s ním.

0 0
možnosti

pan Vacek

12. 1. 2009 21:57
Pane autore

Jste mimo mísu. O postojích a názorech pana poslance Ranince (a ostatních) se ví delší dobu. Nekličkuje, říká nepříjemné věci na "plnou hubu" - a to je některým silně proti srsti - včetně vás. Nebudu se tu rozepisovat v úvaze, co vám Tupol a spol. slíbil, že dokážete tak nekriticky psát  v jeho prospěch, to je váš problém. Jestli jste si nevšiml, poslance a senátory si platíme my všichni prostřednictvím daní. Neplatí ho Topolánek ani ODS. Naopak ODS za Ranincův mandát inkasuje nemalé peníze a jakým způsobem je pročundrá je další věc. ODS se zpronevěřila svému programu a to se Ranincovi prostě nelíbí. Mohl být  klidně a pohodlně naprosto zticha a pravděpodobně i počítat se znovuzvolením do PS. Neudělal to, poněvadž mu jsou přednější zásady, za něž kandidoval a ne nějaká chvilková koryta- jako MT, Íčko, Tluchoř a ostatní bezpáteřníci.

Nadobro zmrvili Ódéesku, že je již nevolitelná. Ale vy to zjevně chápat nechcete-viz i vaše ostatní hloupé články.

J. Vacek, Vacekjar@O2active.cz

0 0
možnosti

Georgis Fasulis

12. 1. 2009 22:07
Re: Pane autore

Pro někoho mimo mísu, pro jiného nikoliv, to je věc názoru.

Fakt je ale ten, že se Raninec podílí na vzniku konkurence, aniž se vzdal členství v ODS (a je úplně jedno z jakých důvodů) - a jen to a nic jiného mu v tomto článku vyčítám, jestli jste si nevšimnul.

A na tomto faktu nezměníte vůbec nic, ať máte názor jakýkoliv.

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6224x
Kdo jsem? Jsem jedna desetimilióntina této země - nic více, ale ani nic méně.