Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

malageelo

7. 2. 2010 13:38
naprostý souhlas

chtela jsem na toto tema napsat svuj prvni blog (na idnesu nejsem, prilis me odpuzuje ta masovost a kult VK). Nakonec jsem ho napsala, ale nepublikovala, protoze jsem si nechtela nabehnout tematem, ktere skutecne muze byt interpretovano jako zkratka (ale neni), a jeste by me presla chut psat hned na zacatku. NIcmene ta diskuse  pod Vasim blogem ukazuje krutou realitu - pokryteckost lidi, kteri maji plna usta starosti o blizniho ceskeho - a pak Vas, kdyz jim dojdou argumenty ci trpelivost, poslou do Recka. Co jineho to je nez rasismus. Presne o prizen teto masy usiluje VK a jak je videt, bohuzel si vede skvele. Buh nas chran pred primou volbou prezidenta.

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

9. 2. 2010 20:08
Re: naprostý souhlas

Díky za podporu. Na psaní veřejného blogu musíte být dostatečně odolná a otrlá. Už tu skončilo hodně lidí psát, protože neunesli výpady diskutérů. Přeji hodně štěstí. Hezký večer. :-)

0 0
možnosti
DA

don Alojz

25. 1. 2010 14:17
...

...Už jsem se lekl,že se do tématu Haiti nedá zamontovat Antiklaus a ejhle!!! Náš slavný grafoman to zvládl.....

0 0
možnosti
ŠM

s(h)arka

25. 1. 2010 13:43
pan prezident Klaus

mi nemusí odpouštět, nepřispěla jsem na Haiti. Lidi tam považují pomoc od všech za normální , berou to jako kdyby to od ostatních byla povinnost....raději se zeptám u nás v děcáku, jestli někdo z děcek něco nepotřebuje nebo nebude mít nějaké přání k narozeninám, které bych mu mohla splnit...:-/

0 0
možnosti
C

Camino

22. 1. 2010 21:42
Nejhorsi je lhostejnost

http://www.shelterbox.orgR^

0 0
možnosti
E

experience

21. 1. 2010 17:54
Nechte se vyšetřit,

jeslti jste tak blbej nebo blázen. I debilovi je jasný, že Klaus mluvil o srovnatelných situacích Jinak řečeno, až bude zemětřesení u nás a zároveň na Haiti, pomozte především rodině či  sousedovi. I když - kdyby postihlo něco vás, tak dám určitě spíš na Haiti.

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

21. 1. 2010 18:32
Re: Nechte se vyšetřit,

Ok, nechám se vyšetřit, ale vy se zase, na oplátku, zkuste naučit něco o nadsázce, ironii či karikatuře, kterou průměrně inteligentní člověk většinou zřetelně rozpozná.

Pro ty ostatní jsem to pro jistotu ještě uvedl přímo v článku. Jak je vidět, úplně veškerou populaci se mi tím zahrnout nepodařilo, asi to ani nelze.

0 0
možnosti
PP

fidel

18. 1. 2010 14:14
hmmmm

budu se snažit být slušný Rv.....  vídím to jako hnusné přiživovat svůj nepochybný talent na psané slovo s věcí tak tragickou jako je situace na Haiti a neudržet přitom svou zaslepenost a fobii hraničící až s nenávistí k VK.

Stále věřím, že je to jen slepota a ne zlý úmysl, i když mi to dá vždy dost práce tomu uvěřit.

Zapomeň, že existuje VK a piš, glossuj, bloguj ...je v tobě něco a umíš to podat, ale  snaž se jít kolem VK, mimo VK a bud to v tobe je a bude to fajn. Nebo budeš bez VK nic , nic, pouhé nic.

On opravdu jen zlý nebo zaslepený člověk muže věřit, že ta vytržená věta byla míněna tak jak jí podosuváš !!! tak si promni oči, protože zlý člověk nejsi ......[>-]

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

18. 1. 2010 18:16
Re: hmmmm

No jo Fidele, však mě znáš, já už jsem ztracený případ. Zapomenout na VK nejde, minimálně, dokud bude hlavou státu. Je to vždy on, kdo mě přiměje napsat. Ale jednou jsem náhodou o něm napsal kladně!

Jinak,já jsem v tomto článku přece napsal,že to tak určitě VK nemyslel,ale hned mě prostě napadlo, kam jeho necitlivé výzvy mohou u prostšího obyvatelstva vést. Stačí si přečíst diskusi zde na iDnes pod články o Haiti a charitě. Je to pro jejich svědomí hezký alibismus, který si vysvětlí ve stylu: Vždyť i prezident říká, že nemáme dávat prachy na charitu ven.

Má si VK uvědomit, co říká a jak to ostatní mohou vzít. Měl by každé slovo vážit na lékar. váhach. Přečti si třeba Matušku a jeho články o Haiti - to je přesně ono!  Brrr.

PS: Už jsme ti jednou říkal, ať nečteš mé čl., které mají slovo Klaus v nadpise, že to máš zakázáné! :-)

Jinak, kdybys nebyl slušný, tak by to byl asi jen Tvůj problém. Věz, že by mě to netěšilo, ale že bych na to určitě nereagoval. Nikdy na vulgarity nereaguji. Čau

0 0
možnosti
LH

ant.

17. 1. 2010 22:48
...nebýt Václava Klause, tak byste si ho asi musel vymyslet.

...ale naroubovat tragedii  Haiti na  z kontextu vytrženou větu z novoročního projevu chce skutečně silný žaludek a absenci šedých buněk mozkových...Rv...ale to u vás vlastně není nic překvapivého...:-)..přeji hezký den...

0 0
možnosti
W

wrangler

17. 1. 2010 22:47
Pane Fasulisi,

nebylo by vám lépe v Řecku? Tam žádného zlého Václava Klause nemají!RvRvRv

0 0
možnosti
DA

don Alojz

25. 1. 2010 14:22
Re: Pane Fasulisi,

PŘESNĚ!!!!

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

17. 1. 2010 10:04
Slepota nebo zaujatost?

"Humanitární organizace by neměly nahrazovat systém jako takový" - postavit si na této myšlence VK domněnku, že nesouhlasí s pomocí na Haiti, ba že dokonce ostatním pomáhajícím jistě odpustí může opravdu jen člověk mdlého rozumu. Ti nezaujatí a bez předsudků jistě pochopili. Je vidět, že nevynecháte jediné příležitosti, jak zaútočit na VK a proč nevyužít neštěstí, zoufalství a smrti, že. 8-oGratuluji Jitka Gotterová

0 0
možnosti
LM

Aaron71

17. 1. 2010 10:09
Re: Slepota nebo zaujatost?

Velmi přesnéR^

0 0
možnosti
D

damianka1

16. 1. 2010 23:18
lid

já jsem DMS poslala,a také si nenechám platit poplatek od krajů,je to hanba,že tu lidé skuhrají kvůli 30kč,musím se stydět za náš národ Když to člověk vidí utrpení lidí na Haiti ta bezmocnost,,co by tento chudý lid dal za takové zdravotnictví,jaké se dostává nám..

0 0
možnosti
H

hur1kan

17. 1. 2010 14:05
Re: lid

SouhlasR^kdo má srdce a zdravý rozum,přispěje,byt by "blbou"sms za 30.-....kdo jej nemá,není o co stát.

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6224x
Kdo jsem? Jsem jedna desetimilióntina této země - nic více, ale ani nic méně.