Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EB

Eva Bednářová

8. 1. 2008 11:24
Karma

Dobrý den Georgisi, článek mi mluví z duše. Třeba budeme mít štěstí a povede se nám mít s diskutéry tolerantní a respektující vztah. Vše nej do nového roku i vám.R^ Karmička

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

8. 1. 2008 20:39
Re: Karma

Děkuji Evo, taky Vám přeji vše dobré v novém roce 2008.

Problém je, že tento článek se líbil vesměs těm slušným, ale byl určen jiným. Nezbývá než doufat, že se to zlepší. Můj recept je: neodpovídat na zlé nebo agresivní reakce stejnou mincí. Tady více než jinde platí zásada, kdo po mě kamenem, já po něm chlebem. Opravdu to funguje. Často se dotyčný chytne za nos a zjistí, že jste článek nenapsala proto, abyste ho naštvala. :-) Hezký večer.

0 0
možnosti

Holly

7. 1. 2008 1:47
úcta k druhým, dobré mravy, kultura mezilidských vztahů ...

Autor se zde dovolává etiky, zlepšení vztahů a zvýšení úcty k druhému člověku v zemích českých. Dovolte, abych vám napsal svou vlastní zkušenost s autorem - abyste sami mohli posoudit,jak sám vyznává požadované hodnoty. Reagoval jsem na jeden jeho dřívější článek, v němž píše o J. Paroubkovi, čelném představiteli opoziční strany. V tomto článku autor tvrdí, že "zveřejňuje prohlášení J. Paroubka poté,co mu byl redakcí i-Dnes naprosto zákeřně a bez varování smazán jeho (Paroubkův) článek." Má to být patrně satira či parodie na styl J. Paroubka. Já, který se , příliš dobře neorientuje v českých reáliích - jsem napsal, že "pokud byl Paroubkovi smazán jeho příspěvek( což autor ve svém blogu tvrdil)", není to demokratické. Napsal jsem také, že se příliš neorientuji v českých reáliích, protože z Bavorska pohled na svět vypadá o dost jinak!!!

0 0
možnosti

Holly

7. 1. 2008 1:48
pokračování

To autorovi nebránilo, aby si ze mě dál dělal legraci a nahrával dalším diskutujícím k narážkám o mé inteligenci, schopnosti chápat a podobné invektivy.

Je to stejné, jako když se vysmíváte člověku, který se z různých příčin neorientuje v nějakém prostředí, které je mu cizí ...

Když se teď autor dovolává slušnosti, vzájemné ohleduplnosti a chce kultivovat veřejný prostor, působí to na mne jako výsměch těmto hodnotám vzhledem k tomu, jak se sám chová... přál bych mu opravdu ze srdce, aby se jednou i on ocitnul v prostředí, v němž bude cizí a byl vystaven stejnému typu "legrace" těch, kteří jsou tam doma ...

0 0
možnosti

Jan Borovička

7. 1. 2008 0:12
...

Nemám co dodat... R^

0 0
možnosti

Kvído

6. 1. 2008 22:38
Bohužel

mírotvůrce má dost pravdy, když volá po slušnosti! to mu každý snad uzná. Jenomže čert nespí, grázlové neodpočívají, kdo spí je spravedlnost, soudy a policie. Máme poloviční až třetinové tresty jak mají civilizované státy, ani vyložené vrahy nevěšíme, mají se jak pan rada na letním bytě a svobodu mají též vlastně slíbenou, stačí sekat latinu a mohou vraždit nanovo. Na Paroubka Blesk vybíral- jako na sociálku. A on se vysmál, zaplatil půl melounu za svatbu a půl melounu za kožich. Teď zdarma??? - hoduje tu v Alpách, pak ve Vídni, pak v bardějovských a jiných lázních, a prostý proletariát, který on tak miluje, jen čeká, co expremiérovi spadne se stolu. Hodní, moudří voliči.

0 0
možnosti

modrý pohůnek

6. 1. 2008 23:00
Re: Bohužel

To víš že jo, my modří zas čekáme, kdy ti zas něco spadne na kokos.  Hodný,moudrý voliči.     ;-D 

0 0
možnosti

Petr Hons

6. 1. 2008 21:37
Přečetl jsem si to celé

Jistě bylo mnohem obtížnější napsání předmětného textu -  dobře míněného, snad i potřebného - než pouhé jeho přečtení. Tvorba článku byla patrně více tvrdou prací než radostí.

Děkuji autorovi, pokusím se být hodný (byť jsem tak rozporuplný - a léčba se takřka nedaří).

A ať je v další "pětiletce" presidentem Klaus. Hurá!;-D

0 0
možnosti
NB

antiklaus

6. 1. 2008 21:40
Re: Přečetl jsem si to celé

Aby ses z toho sveho guru nepo(Y), ty modrobolsevicky idiote :-)

0 0
možnosti

Andrea

6. 1. 2008 21:32
Karma

Dobry vecer Georgisi, davam karmu. Ve vsem s Vami souhlasim... Ale ta ilustracni fotka je na me dost brutalni...

0 0
možnosti