Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

osvetitel

13. 10. 2009 20:03
Spocita to tem zradnej Frantikum za ten Mnichov

I za Chiraca , kterej mu poskodil US konekci , kdyz ho nutil se postavit do lajny za Frantiky , behem te US invaze do Iraku , kde meli Frantici sve olejove zajmy a na zajmy Klause a CR kakali !! A potom co Klausovi Chirac vzkazal ze propasl Klaus a Cesi sanci "drzet hubu", tak nastalo u Klause politicke obrozeni , a znovuzrozeni !:-)) Dlouho cekal na tuto sanci a ted jim to spocita i s urokama , protoze se bije nejen za ceske zajmy , ale i za sve ego , ktere mu tak arogantne EU posramotila ! A Klaus ma pamet jako elefant , a prikori nanem spachana NEODPOUSTI !!!! A jelikoz se bije za Benesovi dekrety , tak si snim nevi rady ani domaci opozice !!! A pokud vydrzi , tak jim to vsem za pomoci Britu jeste spocita , protoze Britove se s Frantikama navzajem take moc nemusi !!! VIVA VACLAV KLAUS ! :-)))))))

0 0
možnosti
TK

osvetitel

13. 10. 2009 20:11
Re: Spocita to tem zradnej Frantikum za ten Mnichov

Jo jeste jim to spocita zatu zradu in 1968, kdy Dubcek vlozil veskere nadeje CSSR do komunisticke strany Frantiku , ktera mela v Evrope jedina na Sovety vliv , a ktera Dubceka ze zacatku v tom obrodnem procesu podporovala , nezli ho pozdejc predhodila "lvum" ! Tudis trojita zrada , a ted si dalsi kohou "'S" nanej otvira zobak ! :-)))) Sesazovat by chteli holoubkove? Klaus se musi dusit smichem :-)))

0 0
možnosti
V

Vikiš

13. 10. 2009 17:24
Václav II. - novodobý

Právnici tvrdí, že obavy jsou liché. Ale ne všichni. Nejsou až tak jednotni. Jsem reakcí našeho stárnoucího "patriarchy" taky poněkud zmatena, ale jeho "stařecké roupy" mohou mít v tomto případě i opodstatnění. A proto říkám, jestli dosáhne svého cíle ohledně zajištění nenapadnutelnosti Benešových dekretů, bez velké ostudy pro Česko, nemusí to být až zas tak marné. To víte, že podepíše. Jen je otázka kdy. V.K. je zajímavá figurka a po bohémském, občas mile až lidovém dramatikovy V.H. jsme se dočkali na hradě jiné vyjímečné figury státníka.  Rozhodně to u nás na Hradě není nuda. A ví to dnes i celá Evropa. Troufám si říct i svět.   Trošku mate pomazané i méně ceněné hlavy, ale Václav II.  je určitě nepřehlédnutelný  a rozhodně ne všední. :-) 

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

13. 10. 2009 19:24
Re: Václav II. - novodobý

Mýlite se v tom, že si myslíte, že VK jde o majetkovou garanci našich občanů před sudetskými Němci. Kdyby tomu tak bylo, pak by nevytáhnul svou kartu až nyní - přesně jak píšu v článku a jak mu to všichni právem vyčítají, naposledy včera premiér Fišer.

Ve skutečnosti hraje chaldnokrevně poker, jako karty používá falešné a cinknuté karty se starými "dobrými" trumfy jmenujícími se strach a nacioanlismus. Mu nevadí, že karty jsou falešné, on ví, že jsou dokonale funkční.

Na lidi kašle, prvotní jsou pro něj jeho nemalé cíle - boj proti LS - její znemožnění za každou cenu, boj proti EU , je mu jedno, že při tom demokracie vykrvácí. Klaus vždy chladnokrevně kalkuloval ve smyslu účel světí prostředky. Lidí, co mu na jeho lep sedli, je mi jen a jen líto. A dnes už vlastně ani to ne.

0 0
možnosti
JN

5alfa

13. 10. 2009 14:08
Podle Timesů...

... český prezident VK stejně nikdy nepodepíše, takže nechť se vláda zařídí.

Buď se bude s VK snažit a nějakou dohodu a bude to protahovat do případného britského referenda a nebo to předá ÚS jako kompetenční spor. A bude jasno jednou pro vždy.

0 0
možnosti
PP

fidel

13. 10. 2009 14:18
Re: Podle Timesů...

dobrá kachna, JPP - jedna  paní povídala :-)  ---  udelají vše, aby VK zdikreditovali - ale to je v politice norma :-(  ...  na všech stranách :-)

0 0
možnosti
PP

fidel

13. 10. 2009 9:42
srovnání karmy

je zajímavé srovnání karmy nekterých příspěvků a tvého - např. "Necháme si líbit útok na hlavu státu?" apod.

 Nedávám tomu nejakou samospasitlenou váhu / je to vlastne jen  vox populi,,,,, ale zajímavé to je :-)

0 0
možnosti
PP

fidel

20. 10. 2009 14:12
Re: srovnání karmy

...no musím uznat že karma u posledního článku se vyšplhala hodně vysoko, bez toho, že bych souhlasil, oceňuji R^

0 0
možnosti
PP

fidel

13. 10. 2009 7:16
jen poznámka

doufám, že na Fischerovu pseudopodmínku  prezident nepřistoupí ... :-)

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

13. 10. 2009 9:07
Re: jen poznámka

Tak tentokrát souhlasím, a neprodleně by měl dát k ÚS věc jako kompetenční spor.

0 0
možnosti
PP

fidel

13. 10. 2009 7:15
pro GF

dnešní Lidové noviny - str. 11 a dva vetší komentáře na str. 10

0 0
možnosti
TK

osvetitel

12. 10. 2009 23:58
Ja to vidim priblizne takto ! Sudetsti Nemci

zrovnatak jako se Madari nikdy nevzdaji svych naroku na Slovaky, tak oni se nevzdaji svych naroku na Cechy , a az prijde prihodna situace a budou k tomu podminky, tak se to zacne prez tu EU resit , pokud bude jeste existovat. A proto nikdo nechce podepisovat nejake garance ! Myslim ze vice nezli o ztraceny majetek jde vice Sudetskym Nemcum o navrat , cili o uzemni narok. A zbytecne se okolo toho tanci a maskuje seto. Pokud k tomu dojde , tak se holt budou muset naucit Cesi a Sudetaci spolu vychazet alespon tak , jako s Rusama v K. Varech. :-))) A az se vse vrati slechticum a cirkvi, a vse bude v "cizich" rukach a "cizincu" v CR vice nezli rozenych Cechu, tak uz pujde v CR tak jako tak pouze o Nemecke a Ruske zajmy, a co chteji nejaci Cesi nebude moc nikoho zajimat ! Ale hlavni je vy bambulove, zese uz nemusite obavat o ztratu sve suverenity kvuli US radaru , DA? :-)))

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

12. 10. 2009 20:46
Georgisi

víte co je nejhorší? Dopadne tak, jak chce VK. EU donutí přijmout tu podmínku, jež nic na ničem nemění, a pak podepíše (tu záruku zřejmě premiérovi dá). EU bude na ČR vrcholně nakrknutá a jen tak nezapomene, V.K. z toho získá vyšší domácí oblibu díky sudetám než měl před tím (o hodně). Ti, kdož podporují V.K. spustí vítězný chorál jak nás V.K. spasil. A vůbec si nejsem jistý, že to, že bude LS platit, je něco potěšitelného za stávajících okolností. Zařídil postavení ČR v EU v podstatě jako druhořadé (EU se s námi asi dlouho moc matlat nebude), takže zároveň si zařídil předmět kritiky - podívejte jak nás nedemkraticky opomíjejí. V.K. nejde ani tak o LS samu v tuhle chvíli, on vědomě a cíleně vytváří vztah ČR EU jako nepřátelský - příprava veřejného mínění na vystoupení. Myslím si, že možná měl jít premiér cestou kompetenčního sporu přes ÚS. Snad by alespoň ti, kteří ÚS respektují byli v podpoře VK přibržděni. Stačí si přečíst p. Čumpelíka či Štěpána. VK zatím vyhrává. ČR prohrává.

0 0
možnosti
TK

osvetitel

12. 10. 2009 20:56
Re: Georgisi

A jakto ze Vy to vite a ta "hloupa" EU nic nevi a jeste Klausovi sama nahrava???

0 0
možnosti
JN

5alfa

12. 10. 2009 19:26
Tohle se mi moc a moc líbilo...

Dávám karmu a připojuji zpodobnění EU a Lisabonu s letadlem, které jsem našel na iDnes v jiném blogu:

S tím letadlem to byl dobrej příměr.:-)

Jenže letadlo EU stojí na ranveji, 26 cestujících nastoupilo a jen jeden si při vyzvedávání palubní vstupenky vzpomněl, že se musí pojistit proti žalobě, kterou Společnost EU nemůže přijmout. ( Nemožnost podávat soukromé žaloby u ESD).

Budou na něj čekat? Nebo ho pošlou někam, s poukazem, aby příště lítal s Aeroflotem?

Nojo, ale když on Venca tak rád tu ruštinu.;-)

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

12. 10. 2009 21:05
Re: Tohle se mi moc a moc líbilo...

Díky. Jo jo, tu ruštinu on natolik rád, že s Putinem i na nejvyšší úrovni mluvil patolízalsky rusky. A pak, kdo je tu patolízal.

0 0
možnosti
C

coj@nato.2

12. 10. 2009 18:43
Nebudu dlouho zdržovat a ..........

.......dám Vám Georgisi bez problémůR^ karmu !

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

12. 10. 2009 19:22
Re: Nebudu dlouho zdržovat a ..........

Díky Cojanato, trošku jsem se čtením diskuse rozčílil. Ne protože se mnou někdo nesouhlasí, ale protože člověk vidí, jak je snadné pomocí iracionální hrozby STRACHU, navíc pomocí sudetské karty (proboha, ta snad pro nacionalisty bude fungovat i za 200 let ) tak lehce dostat na svou stranu celé masy lidí. Bože, ach jo.

0 0
možnosti