Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
O

Oulehla

6. 11. 2008 15:42
Není adresováno autorovi:

Je zajímavé, jak málo se pod některými články, které údajně nejsou o pánovi XY, nediskutuje o ničem jiném než o něm.

0 0
možnosti
NB

j@ck

5. 11. 2008 11:00
-

Klaus i jeho obdivovatele maji IQ kurovcu. Divim se ze se s nimi vubec snazite argumentovat. Tyto omezene jedince i s jejich narcistickych bezpaternim nadutcem je nejlepe z plneho hrdla poslat do (Y)

0 0
možnosti
KH

frantaflinta99

5. 11. 2008 13:43
Re: -

ty jsi stejně blbej jako tenhle Falusis.

0 0
možnosti
JK

Terrurek

4. 11. 2008 14:13
jojo

ještě že si tu prezidentskou moc jako premier ořezal :) tenhle člověk je osobnost, hodně lidí poslouchá (zajímá je) jeho názor a lidi, kteří by chtěli aby někoho jejich názor zajímal ho bezmocně okopávaj... globální oteplovisti (nikdo neví jak to je ale klaus nemá právo mít názor zatímco oni ho nepotřebujou 100% obhájit)

0 0
možnosti
PP

fidel

4. 11. 2008 10:54
ach jo

Georgisi, najdi si jiné téma , jiný cíl,  zkus zapomenout, ze VK existuje ---bude to fakt lepsí ----pro tebe . Rv nekdy mám pocit, že s ním usínáš a ráno se s ním probouzíš .....vždyt na světě je tolik krás, tak zapomeń na  stařičkého mocnáře / kterého si stále já sám vážím, i když někdy nesouhlasím / a zlom vaz ;-) a vítej doma ....

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

4. 11. 2008 23:45
Re: ach jo

Ahoj Fidele, jestli dobře počítám, tak jsem o Klausovi napsal 8 článků z 47. To zas není tak moc, na to, co ten člověk tropí. A slibuji, jakmile odejde z veřejného života a hlavně přestane škodit této zemi (a já jsem přesvědčen, že ty škody hlavně na myšlení obyvatelstva jsou nedozírné a nenapravitelné!), tak nebudu mít důvod o jeho výstřelcích psát.

A není pravda, že mi Klaus nedá spát, ale když ho vidíš furt v médiích a když slyšíš, jak s tou vážnou tváří říká nějáký nesmysl, tak se prostě neudržím.

Nebuďte tak zatraceně uctivační - Klaus není monarcha! Je to jen prezident - úředník a náš zaměstnanec! Nic více.

Pan Medek včera v TV říkal - prezident nesmí být svatým mužem nad zákonem - musí být prvním mužem pod zákonem - a zákon ať se mu líbí nebo ne, musí ctít nadevše.

Přijel jsem na st. svátek, pustil jsem TV a poslouchal jeho projev - eště že sem byl unavený z cesty a nechtělo se mi psát.

0 0
možnosti
ZH

Zuzana Hejná

4. 11. 2008 10:33
já vám nevím,

protože nejsem odborník na kůrovce ani na národní parky, nechci se pouštět do diskuse na toto téma a nechci rozebírat, jestli je lepší bezzásahová zóna tak či onak.

Jenom uvažuju...kdo schvaluje územní plán....a co k tomu potřebuje.

Je-li někde Natura 2000, musí se k tomu vyjadřovat MŽP. Dost dobře si nedokážu představit Klause, jak telefonuje Bursíkovi a úkoluje ho. A taky proč. Řekla bych, že to bude trošku jinak.

0 0
možnosti
V

venouš

4. 11. 2008 9:41
Vážený pane,

jak to, že si dovolujete pochybovat o absolutních pravdách prezentovanými Jeho Excelencí profesorissimem Vencou Klausem - Pružinským? Cožpak nevíte, že tento Největší žijící génius ví ABSOLUTNĚ VŠEHNO, VŠEMU ROZUMÍ a NIKDY SE NEMÝLÍ? A každý, kdo mu nevěří nebo pochybuje o jeho absolutně správných názorech, je VEŘEJNÝ NEPŘÍTEL?? Tak si dejte bacha!

0 0
možnosti
PM

mfdnes-bulvar

4. 11. 2008 10:23
Re: Vážený pane,

no ja mam spis pocit, ze timto syndromem trpi autor, jelikoz neguje vsechno co rekne VK a vsechny, kteri s nim souhlasi...ti dva si nemaji co vycitat...

0 0
možnosti
M

milanalois

4. 11. 2008 9:01
Diletant chce dělat sudího nad odborníky?

http://neviditelnypes.lidovky.cz/ekologie-kurovec-na-sumave-a-rizika-s-nim-spojena-f6h-/p_spolecnost.asp?c=A081103_112247_p_spolecnost_wag

Když se odborníci nemohou dochodnout, je třeba zachovat původní stav a nedělat experimenty, což v případě lesů znamená řádně v nich hospodařit a nenechávat je ladem. Naši předkové s našimi lesy řádně hospodařili a vyvinuli vzorový lesnický systém a díky tomu máme dnes jedny z nějkrásnějších a nejzachovalejších lesů vzdor tomu, že je naše země průmyslově i agrárně vyspělá.

Kdo se o les nehodlá starat a nechce v něm řádně hospodařit, ten o jeho správě nemá co rozhodovat!

0 0
možnosti
MB

buxus

4. 11. 2008 8:58
Poslyšte ...

... vy nemáte rád Klause, já ho také moc nemusím. Ale proč do toho tahat kůrovce, když zjevně tomu nerozumíte ani vy, ani Klaus, tak to tedy nevím.

Mně postačí vyhodnotit si Klause jako člověka, který byl dvakrát zvolen s Topolánkovou pomocí a nyní dotyčnému mydlí schody. Snad si ani neuvědomuje, že porážku ODS, za kterou Topolánka nyní vehementně kritizuje, mohla způsobit i ta část voličů, která má právě Klause dost a jeho druhé zvolení ODS neprominula.

0 0
možnosti
PM

mfdnes-bulvar

4. 11. 2008 8:54
Klausomindrak?

Pane autore, fascinuje me, jak se odvolavate na odborniky, ale kdyz Klaus rekne, ze diky tomu, ze jeste nemame euro, tak jsem od vlivu financni krize ochraneni (tim jiste nemyslel absolutne), je to podle vas bud vyrok neodbornika, nebo nenormalniho ekonoma. Dale me fascinuje, ze kdyz chemik rekne, ze vzorec vody je "haa dve ooo", tak nikdo neprotestuje, ale kdyz ekonom rekne, to ci ono, co se tyka hospodarstvi, tak se najednou objevi tolik "odborniku" (jako napriklad vy), jako hub po desti.... Ja se napriklad s Klausovym nazorem na nasi narodni menu v souvislosti s financni krizi zototznuji. No a jelikoz jsem ekonom, tak nutne musim byt podle vaseho kriteria nenormalni, ale ne pro svuj nazor, ale proto, ze souhlasim s Klausem. Podle me mate obycejny klausomindrak, je mi vas lito....Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6224x
Kdo jsem? Jsem jedna desetimilióntina této země - nic více, ale ani nic méně.