- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
To se vám povedlo k mletému masu jsem přidal stopičku koňaku bylo to vyborné.
Tak to mě těší. Hezký den.
dobrý den, díky za článek, je to dobře zpracované. setkal jsem se při vykosťování i s obráceným postupem - od páteře... zkoušel jste to někdy? díky
Dobrý den, ne, nezkoušel. Vyzkoušejte a dejte vědět, jak to dopadlo. Hezký den.
a to tak,že skutečně kůžička křupe.Říká,že já to tak neumím ,ale tu plněnou dělá moje kamarádka poměrně často a je fakt skvělá.Já můžu kachničku kdykoliv, s červeným zelím a knedlíkem - mňam.
1/ obrázky jsou trochu neostré
2/ nemohl bych vykosťovat a současně fotit, já bych ten foťák hrozně zašpinil
3/ "17-tá repríza oslavy mých třicátin"
.
Máte ještě nějaké jiné "své" speciality??? Podělte se prosím.
1) O té neostrosti vím, starý mobil - foťák - bez blesku, omlouvám se za to hned na začátku článku.
2) To je problém, furt mastné ruce, musíte pořád se utírat.
3) to ej jedno jak to nazvem :-)
Mám pár starších receptů na blogu - klikněte si na Rubriku "Moje kuchařka" - rozdělení bloogů do rubrik najdete pod návštěvností.
... a selátkama telátko.
... a telátky hrocha.
... a potom to celé zboural sám (takto to kdysi zkoušel Marlon Brando, ne?).
delám hodne podobné kuře takto, tak zkusím i kachničku ...díky za tip