Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Johny

12. 11. 2007 15:54
ale jo

Moc pěknej článek a celkem zajímavá úvaha nad budoucností Jiřího Paroubka. Nejsem volič ani jedné z velkých stran a s objektivního hlediska nemohu souhlasit s tím, že je to Paroubek, kdo přinesl do politiky hulvátsví. S chováním pana Topolánka, ke všemu v roli premiéra je to nesrovnatelné. Možná právě proto bych spíše tipoval, žs se Parobek stane znovu premiérem.

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

11. 11. 2007 20:13
Pane Janíku,

děkuji  Vám za reakci. Možná jsem blbec, ale rozhodně jsem na šéfa  Soc. dem. ani jednou ve svém článku neplivnul. Napsal jsem jen, že se domnívám, že Jiří Paroubek ve vysoké politice brzy skončí  a k tomu jsem přidal vlastní názor proč si to myslím, nic víc. Ani jedna lež, ani jedno plivnutí či urážka. To se ovšem nedá říci o Vaši rekaci vůči mé osobě. Proč ty invektivy?

"S vaším názorem nesouhlasím, budu však dělat vše pro to, abyste ho mohl veřejně prosazovat," - říká Vám něco tento Voltairův výrok?

0 0
možnosti

Radek

11. 11. 2007 20:53
Re: Pane Janíku,

Georgisi, Vaše hodnocení nevyhnutelného pádu pana Paroubka v čele ČSSD mi připadá příliš optimistické a poněkud odvážné, ale proč ne? Jak správně píšete, je to Váš názor. Váš článek má hlavu a patu, je velmi čistě napsaný a reakce Jeníka s Beruškou je vedle toho opravdu trapná. Navíc si dovolím stejnou odvahu v činění závěrů, jako Vy. Celý Jeníkův příspěvek a jeho slovní obraty ve mně okamžitě vyvolal myšlenku, zda se pod Jeníkem neskrývá samotný diskutující Jiřík. Pokud tomu tak je, mohl si vymyslet taky něco originálnějšího, já nevím, třeba Rostík. :-)

0 0
možnosti

Beruška

11. 11. 2007 19:39
Tomu říkám fascinace Paroubkem

Pane autore,pokudtak jasně vidíte Paroubkův pád a je-li to to,co vás uspokojuje,tak nač ten zbytečný slovní průjem?Kdyby ta vaše jistota byla tak pevná,neuchyloval byste se k trapným masážím.Rv

0 0
možnosti

Lebart

11. 11. 2007 19:37
Vážený soudruhu

značce JANÍK=== u blbů paroubek vede proto, že zase slibuje parazitům miliardy a ostatním flákačům, že přidá, je to jasné, máte-li čím--uvažujte. Děkuji !

0 0
možnosti
JC

Mr-Rubikon

12. 11. 2007 6:54
Re: Vážený soudruhu

Lapidárně a přesně řečeno. R^

0 0
možnosti

Janík

11. 11. 2007 19:27
Fasulis pohřbívá Paroubka a on vede v preferencích o 6%

Georgisi musím ti co nejsrdečněji poděkovat, že jsi mi otevřel oči. Zblbý propagandou Dalíkových boys jsem loni volil ODS.  Včera jsem ještě jen pochyboval jestli jsem  volbou ODS neudělal chybu. Díky tvým stupidním a neskutečně zaujatým článkům ,Georgisi, jsem si  dnes už jistý. Příště už stejnou chybu neudělám a to mimo jiné i proto, protože nechci být ve stejném stádu se stejnými idioty,  jako jsi ty Georgisi, kteří neumí nic jiného než plivat na Paroubka. Výsledkem tvého žvanění o Paroubkově pádu je , že ČSSD předstihuje ODS v preferencích o 6% a když se Georgisi, podívám na tvé foto a představím si, co takový "vzdělanec od pohledu" ještě dovede sepsat, obávám se , že bude hůř . Georgisi, já s blbci jako jsi ty, hrobařem ODS být nehodlám a tobě k této činnosti přeju mnoho úspěchů.

0 0
možnosti

jatros

11. 11. 2007 18:38
Vážený pane

tentokrát vám tleskám, dobře jste analysoval stav v socdem-vedení, rád bych, aby si však s ním sbalili i soudruzi Sobotka a Hašek, jeho věrní nohsledové a podkuřovači. Ikdyž Sobotky je škoda, vypadal, tedy zdálky sympaticky. On to pupkáč bral a zatím bere jako v restauraci, na číšníky nemilosrdně řvát a od hostů tringeld brát!!

0 0
možnosti

pavel

20. 11. 2007 9:13
Re: Vážený pane

Sobotka? Že vypadá sympaticky? To už snad radši toho Paroubka. Ministr financí, který před národem veřejně přizná, že mu ve škole nešla matematika (v pořadu ČT Připoutejte se prosím, nebo jak se to jmenuje s tím Krausem) tak to je podle mě oprvadu vyrchol. To má být jako odborník na finance?

0 0
možnosti

čtenář

11. 11. 2007 18:26
Soudruha Paroubka dnes drží už jenom komunisté

Bez nich a pár jeho vlezdo ve vedení nedemokratické ČSSd by jej zcela jistě rozumní členové strany nemohli znovu zvolit předsedou. Už těch jeho hovadin, křiváren, lží a naschválů bylo opravdu dost. Snad si i ti, kteří mu dnes lezou někam a tedy se vezou s ním také prohlédnou.

0 0
možnosti

Jejda

11. 11. 2007 17:54
A ještě něco ...

Dobrý den. Souhlas, jen bych dodal ještě další tři pro něj "podpůrné" argumenty

a) "názorová flexibilita", která by se dala hovorově též nazvat "názorovou prostitucí"

b) hulvátství a vulgarismus (přeci jen se domnívám, že naše společnost míří spíš ke slušnosti a vzájemné úctě, které JP docela nedokáže reprezentovat)

c) soukromý život (způsob a rychlost rozvodu, podivné hospodaření jeho i jeho bývalé manželky, názory slečny Petry - třeba ten o "sexy mozku" bude ještě dloho hitem).

A myslím si, že on už to o svém konci ví - poté, co neprosadil svou "modenizaci" strany, nebyl (a ani nebude) zvolen předsedou PS PČR, se začíná ještě hrotit jeho mediální politika, kdy jediným osvíceným je "ON" (bravo, Zdeňku Škromachu).

0 0
možnosti
RR

rezjir

11. 11. 2007 17:35
Kde a kdy

chtěl Paroubek vládnout s komunisty? Chtěl vytvořit menšinovou vládu. Kdyby ODS byla slušnou antikomunistickou stranou, tak mu nabídne podporu, ať se o komunisty nemusí opírat. Ostatně toto bylo smyslem opoziční smlouvy. A jedině tímto způsobem lze vyloučit za daných politických poměrů vliv komunistů. Paroubek nemůže za to, že ODS kdykoliv ho vidí, tak se začne třást strachy. Jaké je tvé jméno ODS? Zbabělost !!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6224x
Kdo jsem? Jsem jedna desetimilióntina této země - nic více, ale ani nic méně.