Jsou to všechno lumpové a darmožrouti!

Je to k uzoufání, tragédie, holé neštěstí! Přitom jsme se na tu skutečnou parlamentní demokracii tolik načekali, tolik jsme se na ní natěšili, tolik jsme pro ni vytrpěli! A nyní, když ji konečně máme, tak nás v Parlamentu zastupují jen a pouze zloději, darebáci, podvodníci, prospěcháři, tuneláři, úplatkáři, děvkaři, prostopášníci, lumpové, lháři, idioti, debilové, hlupáci, bezbožníci, neurvalci, zkorumpovanci, tlučhubové a darmožrouti!

Myslíte, že jsem to malinko přehnal? Ale nepřehnal. Jen si zajděte do první hospody, poslechněte si Frantu vedle u soustruhu nebo pana inženýra vedle u PC, mrkněte na internet a přečtěte si pár diskusí na internetu, jen tak - namátkou.

Tak co? Přeháním? Nikoliv, hezčí oslovení pro poslance (o senátorech nemluvě) většinou nezaslechnete respektive na ně na síti nenarazíte, viďte?

Naši poslanci a senátoři, má to být výkvět národa! To nejlepší z nás! Taková je suchá teorie. A realita? Jsou všechno všecičko, jen ne to, co jsme si u nich sami představovali. Dělají vždy pravý opak, než my – lid dělný – chceme. My, jež je platíme z naší těžce vydřené škváry. Proč všude jinde okolo nás můžou mít normální inteligentní zástupce lidu, kteréžto si tento demokraticky vybral a jen u nás se tam dostane taková verbež? Prozradí nám to někdo? Kde soudruzi z NDR udělali chybu?

 

Mají nám sloužit! Místo toho nám ale vládnou, rukou bernou a hubou nevymáchanou. Jen nás buzerují, regulují, okrádájí, přičemž se nám vysmívají, nechápou nás, nerozumí nám, nezajímají se o nás – tedy samozřejmě s výjimkou dní předvolebních, to se o nás zase mohou přetrhnout, aby nás první den po volbách poslali zase tam, kde nás chtějí mít…slušně řečeno v rici.

 

Takhle jsme si to přece v tom devětavosumdesátým nepředstavovali! Kvůli tomu jsme na náměstích nemrzli! Jak jsme si to tehdy s Martou zpívali? Chtěli jsme, aby se vláda věcí našich do našich rukou zase navrátila, ne? A navrátila se? Houby s voctem se navrátilo. Dyk všecky ty Paroubkové, Topolánkové, Čunkové, Bursíci a ano, estébák soudruh Filip samozřejmě taky, namísto, aby řešili naše nemalé problémy, rozhodovali se za nás, kopali za nás do posledního dechu a ve prospěch náš nás prostě a jednoduše zastupovali, zastupují ti lumpové zase jen zloděje, darebáky, podvodníky, prospěcháře, tuneláře, úplatkáře, děvkaře, prostopášníky, lumpy, lháře, idioty, debily, hlupáky, bezbožníky, neurvalce, zkorumpovance, tlučhuby a darmožrouty!

Vyjmenoval jsem nás všechny prosím? Nezapomněl jsem probůh na někoho?

Autor: Georgis Fasulis | úterý 31.7.2007 7:35 | karma článku: 24,13 | přečteno: 1553x