Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Martin

4. 11. 2007 18:08
Poděkování

Pan Čunek neovládá hru v šachy, či celou dobu, kdy na něj útočily " temné" síly usilovně hledal jinou koncovku této trapné partie, kterou tak dlouho protahoval. Děkuji autorovi, že zůstal věrný své snaze zůstat věrný pravdě, která má, jak už to v životě bývá mnoho podob. Chtěl bych, aby to tak zůstalu i do budoucna a našli se slušní a spravedliví, kteří těm ostatním budou svítit na cestu k snad lepším zítřkům.A jednu na konec, jednou se snad naše děti budou ptát : " A co to bylo ten Čunek ? " A tak to má být, svět a ani ten náš malý STŘEDOEVROPSKŸ nekončí !

0 0
možnosti
FS

kolonie

4. 11. 2007 18:06
Naprosto

pravdivý článek o Čunkovi.Páni novináři dělějte svou práci,měli by jste být hlídacími psy demkoracie ať se jedná o kohokoliv.Nenechte si nasmolit na hlavu aspoň vy,narozíl od některých lidí,od těch našich rádoby politiků(zlodějů). :-©Držím palce a přeju ,kurevsky  pevné nervy a odvahu.R^

0 0
možnosti

No...

4. 11. 2007 17:26
Jste směšný s Vaším obviňováním nevinného!

Prtesumpce neviny-nic? Slušnost-nic? Když Čunek dodržuje zákony a jeden bártek se rozohní a tupě zaútočí ve snaze pomoci pinglovi od jeho půlmiliardového nákupního Chodova, manželčiny dobročinné organizace původně pro děti a nakonec"kdo z vás to má JEHO"...prostě je třeba útočit na slušné lidi a pak se zapomene na hamižné pingly z páté cenové, že ?8-o(Y)

0 0
možnosti
MT

Matthew1

4. 11. 2007 15:40
pokrytci

Opravdu není nad to, když ti co podvádí své manželky s milenkami kritizují někoho za to, že "snad" podvádí stát na sociálních příspěvcích, které jsou dané jasnou směrnicí :-(.

To je to nad čím by jsme se měli zamyslet !!!!

0 0
možnosti
OZ

ovoce.zelenina

4. 11. 2007 14:47
Najednou

je tu shodný případ, jak v r.1948 a Češi opět sedají na lep!! Autor scénáře je Kreml+++režisér dnes Paroubek a KSČ, tehdy Gottwald a NKVD+++platí to důvěřivý český národ+++důvod je stejný: ovládnout veškeré funkce ve státě tehdy jako i dnes+++tehdy finta min.vnitra Bacílek nezákonně činí,,,dnes Čunek tak činí+++financovat to bude zrazený a umlklý český národ+++Nepoučitelná verbež !!!

0 0
možnosti

klucina

4. 11. 2007 14:19
Skutecne obavy nemam z Cunka 3.

3. Skutecne se bojim osob v pozadi teto kauzy a je mi lito, ze si spolecnost ve ktere ziju neuvedomuje toto nebezpeci a je lyncuje nastavenou figurku(Cunka). Prvni umele vyrobena Cunkova kauza umoznila policii detailne projit Cunkovy financni operace mnoho let dozadu, pred uplatekem, vstupem do politiky a to bezduvodne. S uplatkem urcite souviset nemohly. Ale byla to policie budiz. A ejhle po par mesicich tu mame 2. kauzu , ktera vychazi presne z tech nasbiranych materialu v kauze 1. To jsme jako narod opravdu tak slepi, nevidite tu ucelovou manipulaci s informacemi ??? Toto je skutecne spolecensky nebezpecne !!! Bohuzel zijeme v dobe senzace chtivych novinaru, kteri pro vlastni zviditelneni a "uspech", spolehlive vykresli komara ve velbloudi podobe. Stavaji se tak dokonalym nastrojem skutecne nebezecnych lidi a narod lyncuje nastavenou figurku Cunka.

0 0
možnosti

klucina

4. 11. 2007 14:19
Skutecne obavy nemam z Cunka 2.

2. To ze ma clovek penize na uctu neznamena ze nemuze pobirat "soc davku" nebyla to zadna soc davka, pridavky na deti a jeste cosi berou vsichni, nebral ani podporu v nezamestnanosti ani doplatek do socialniho minima !!!. Nechci ani pocitat kolik rodin bydli v rodinnych domech za miliony a pobiraji podporu v nezamestnanosti a prispevek do socialniho minima. Neznamena to ze s touto podporou souhlasim, kdo ma jakykoliv majetek nemel by dostavat od statu vubec nic ( at si majetek proda ) ,ale takove jsou nase socialisticke zakony a Cunek neudelal nic proti nim ani pravne ani moralne !!!.

0 0
možnosti

klucina

4. 11. 2007 14:18
Skutecne obavy nemam z Cunka.

O Cunkove posledni kauze jsem mel malo info, tak jsem se snazil byt nestranny, ale po dnesnich otazkach me ziskal na svou stranu a to jednoynacne.

1. To, ze si nekdo ulozil na ucet penize,  neni trestny cin !!! Udelal to mnoho let pred vstupem do politiky, takze se jen s tezi jednalo o korupci.

Zverejnovat puvod penez pri dnesnich novinarskych hyenach znamena zneprijemnit zivot jejich skutecnym majitelum( mym znamym).

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

4. 11. 2007 11:43
Pro zastánce Jiřího Čunka – závěr

7) 1,5 miliónu podle Čunka patřilo jeho tchýni - ta ale celý život dělala ve školce školnici - nepřipomíná to až příliš grotesku s Grossem a strejdou Vikem?

8) Pokud Vám nevadí, že Jiří Čunek není schopen doložit legální způsob nabytí svého majetku, znamená to, že Vám ani nevadí, že Vaši politici svou práci berou v prvé řadě jako  kořistnictví do vlastní kapsy a až následně jako službu občanům. Nechovají se tak samozřejmě všichni, nejsem zastánce kolektivní viny, ale ti "šibalové" mají u nás bohužel nad těmi slušnými hodně navrch.

Mně to narozdíl od Vás vadí a proto tuto svou nelibost veřejně sděluji.

Děkuji všem, kteří reagovali slušně, za jejich příspěvky v diskusi a to včetně těch negativních.

0 0
možnosti

Ford

4. 11. 2007 12:57
Re: Pro zastánce Jiřího Čunka – závěr

Váš problém je že mícháte všechno dohromady. Čunek nemá problém z nabitím majetku. Čunek má problém z pohybama na účtě a to ještě hodně letitýma!

V jaké funkci byl Čunek v roce 1998? V žádné! Jak zneužil své funkce ke svému obohacení? Nijak , protože žádnou neměl! Plácáte něco o kořistnictví politiků na příkladu nějakého bezpečnostního technika.

A to je podstata věci! Proč na něho nevytáhnou něco z doby kdy už byl v politice?Je to zoufalý pokus na něho cokoliv najít.

Proč nemoralizujete jak Paroubek zneužívá náhrady na své obohacení?

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

4. 11. 2007 11:30
Pro zastánce Jiřího Čunka – část 2

3) Jiří Čunek svou nevinu neprokázal ani náhodou, naopak veřejnosti mlžil, zatloukal, vymlouval se až se do svých lží zamotal podobně jako svého času Stanislav Gross.

4) To samo o sobě stačí ve slušných zemích k odstoupení a to bez ohledu na to, jak a jestli vůbec (někdo má Veseckou a Salichova) je kauza řešena soudně. Ne tak u nás, i když výjimky existují - vzpomeňte na Kalvodu. Bohužel pro většinu politiků platí pravidlo: Drž se židle hochu, i kdyby nezůstal v naší pol. kultuře kámen na kameni.

5) Úroky z vkladů se započítávají do příjmů skrzeva přiznání a výpočtu sociálních dávek údajně od roku 1998. Čunek bral dávky i v roce 1999. Úroky z jeho "spravovaných" miliónů činily řádově desetitisíce měsíčně, jejich nepřiznání by tedy znamenal podvod při žádání o dávky.

6) K únikům informací: Dokud se naše soudy , st. zastupitelství a policie nestanou doopravdy nezávislými, jsou úniky jedinou možností, jak se nekalosti dozví veřejnost. Zaplať pán Bůh za ně.

0 0
možnosti