Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proč píšu:

1) Protože sociální skupina, reprezentující většinu mých předků po staletí, definitivně podléhá genocidě (Sudetští Němci), i když šlo o genocidu humánní - děti nebyly vyvražděny, jenom počeštěny. To stačilo.

2) Protože za svobodu se vyplatí bojovat

3) Pro legraci, ale potíž je v tom, že ironie tu často zůsátvá nepochopena

4) Vadí mi názory ekonomů, pochlebujcích svým chlebodárcům a popírajících svou vědu

5) Kdo neotevře diskusi, je zbabělec.

1 0
možnosti
Foto

Psát, číst a reagovat. A hlavně se u toho všeho bavit, to je to, oč tu běží. ;-)

1 0
možnosti
Foto

Souhlas! Já si nejvíce cením komentátorů, kteří dovedou reagovat vtipně, i když je jejich vlastní názor jiný.

V+W: "Dvé klaunů. kteří si pohazují imaginárními míčky pojmů." R^

0 0
možnosti
Foto

Podle mne jsou otevřené diskuze důležité. Mnohdy jsem se dozvěděla z diskuzí pod různými blogy i jiných autorů zajímavé informace a názory/náhledy, které mne přivedly k zamyšlení, že je třeba můj názor poupravit a nebo psát vlastní blog jinak, jasněji. Trollové a permanentní rejpalové se najdou vždy, ale to patří k věci, je to riziko zveřejnění jakéhokoliv názoru, tím bychom se neměli zabývat. Neotevření diskuze je právo autora, ale myslím, že v tom případě je autor ochuzen o zpětnou vazbu a je k zamyšlení, proč to autor dělá, zda se něčeho bojí....

3 0
možnosti
Foto

Píšeš mou slinou, máme to dost podobné. Přeji Ti neutuchující radost ze všeho na co se vrhneš. R^:-) I sny mohou uspokojit...

1 0
možnosti
PK

Blogy nepíši, bo to neumím tak dobře jako většina zdejších blogerů. Snažím se slušně diskutovat k věci. Tento týden jsem to nezvládl a začal jsem se chovat jako jeden diskutující, který již několik měsíců zesměšňuje a napadá cokoliv napíšu. Jenže jsem zjistil, že to není má parketa a tak s tím končím a nechám ho ať se realizuje i nadále.

5 0
možnosti
JF

J42i42ř23í 60F79o87g48e49l

21. 6. 2020 21:10

Můj názor:

Ten autor, který neotevře pod svým článkem diskusi, tedy určitou daň za publikování, je zbabělec, který si to publikování ani nezaslouží. Nečtu ho.

A až směšné je, když se takový autor účastní diskusí pod jinými.

7 2
možnosti
Foto

Ad Jiří Fogel. Tomuto kritikovi mohu vřele doporučit, aby si založil blog a psal, a potom, aby se od nějakého diskutujícího, kterého ani nezná a ani neví jak vypadá, nechal "jako daň za publikování", označit za hysterickou koblihu a ubožáka, co má v hlavě marmeládu - a hlavně, aby potom ani nemrkl okem, jak nyní radí ostatním. Není bez zajímavosti, že zatímco u mých prvních 200 blogů byli moji čtenáři celkem v klidu, nyní se vyrojil dav vyložených provokatérů. Otázka zní, zda jsou někým placení a nebo tak činí z vlastního přesvědčení samozvaných "literárních kritiků" a proč jim záleží zrovna na tom, abych psal lépe a erudovaněji /například, abych se poučil v oboru ekonomie, protože tomuto oboru prý vůbec nerozumím/. Na iDnes existuje hodně blogerů a blogerek se "zavřenou diskusí" a přitom jejich autorské karmy, jsou poměrně vysoké. 8-o

0 1
možnosti
Foto

Pane Faltýne není pravda, že mě názory čtenářů nezajímají. Čtu diskuse a když je komentář zajímavý, tak i reaguji a to i tehdy, když je v radikální opozici vůči mému názoru. Někdy jsem za své názory a za jejích trvanlivost označován za trolla ( že paní Seifert?). Jinou věcí ovšem je mailová komunikace. Pokud přijde mail a adresa odesilatele je XY@nemám.cz, pak jej ani nečtu a ihned jej mažu. Pokud se hned v úvodu objeví urážka, tak platí totéž. Celá situace došla tak daleko, že prostě maily neotevírám, protože každý, kdo mi chce něco sdělit, může to udělat v diskusi nebo na facebooku.

Také nepíšu proto abych naštval trolly. Tak důležití nejsou. Už několikrát jsem zdůraznil, že čtenost je pro mně největším měřítkem. Větším nežli karma, protože na karmu čtenář kliknout může anebo to tlačítko prostě přejde. Kdežto to přečtení je důležité proto, že můj názor se k čtenáři dostal. Jestli souhlasí nebo ne, to už je jiná věc a na mém názoru to nezmění nic.

1 0
možnosti
Foto

Jeden takový diskusní demokrat mi do diskuse pod článkem napsal, "že až se prý přestanu navážet do čtenářů kvůli tomu, že nesouhlasí s mými názory (jinými slovy, že si mám nechat od nich líbit nadávky a urážky) - změní se možná také reakce čtenářů na mě...! Bloger si má - pro svoje vlastní poučení - zkrátka asi nechat líbit všechno. A na doporučení administrace má urážlivé diskusní příspěvky MAZAT a nebo ještě před zveřejněním článku diskusi jednoduše zavřít /tedy nepovolit/. 8-o

0 0
možnosti
LT

Víte, ono je to těžké.

Já osobně bych byl pro, aby se příspěvek jenom skryl, ale dal se rozkliknout. Poté by měl čtenář možnost posoudit, zda skrytí bylo odůvodněné, či ne.

Ono pro některé blogery (nemyslím teď vás) je jednoduché smazat nesouhlasné názory a pak se tvářit, že byly urážející a neslušné.

1 0
možnosti
Foto

P.S.: ,,když musíš, tak musíš. Ale ani nemusíš". Dtto i ,,ono" záleží/nezáleží, neb i to je to, oč, ač ne vždy až tak i jak komu, běží;-)

0 0
možnosti
ND

Milý Martine, "normálního" blogera zajímá co mu na jeho text napíše "normální" čtenář, je bezva, že i tací se zde najdou.

Někteří dlouho psací blogeři se domnívají, že oni jsou zde ti, kteří mají co mluvit do toho co mají psát ostatní blogeři, jací vůbec mají ti ostatní blogeři být, prostě že jsou zde vyšší sorta než ti druzí pisalkove.

Podobně se někdy chovají i komentující čtenáři.

Já už jsem to vzdala a zejména politické články už nekomentuji, nebo jen velmi drobně.

Hezký večer.

6 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 15,97
  • Průměrná čtenost 1150x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.