Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Všichni s námi rádi laškuji. Trpěl jsem s tebou...

0 0
možnosti
ND

Já jsem měla podobný zážitek na jiném státním webu...ale je pravda, že jsem si za to mohla částečně sama...

1 0
možnosti
OS

A co jste čekal? Že elektronizace státní správy (ČP, CS) proběhne a bude prostě fungovat??? Jo, vize je to hezká, dokonce i jejich weby se tváří, jako že by to šlo. Ale nejde. Už ta krize způsobená změnou Exploreru na Edge těžce zasáhla odborníky na všech stupních....;-D

Zlatá praxe z let devadesátých, kdy jsem jezdil vcelku pravidelně do Brna na celní poštu naproti starýmu autobusáku a sice jsem tam pravidelně vyseděl důlek na židli, ale odjížděl jsem ještě tentýž den s proclenou zásilkou, ať už bylo clo 0,- nebo nějaká částka, zaplacená hotově na kase.

1 0
možnosti
Foto

No snad si nemyslíte, že jsem tak naivní. Blog jsem napsal svým způsobem spíše pro pobavení. Se zahraničními zásilkami mám své bohaté zkušenosti přesně od doby, kdy bylo stanoveno, že zásilek nad 22 € se bude vybírat DPH.

Stačí trochu zalistovat mými staršími blogy. Hezký den.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 16,13
  • Průměrná čtenost 1150x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.