Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MF

Martin Faltyn

29. 5. 2009 16:14
Dojmy jsou vždy osobní

Děkuji "apokalypsovi" za reakci.

Pokud se týká eKnih, překvapilo by Vás jak jim fandím. V pracovním PDA jsem jich měl celou desítku z těch oblíbených; dokonce jsem si udělal účet na jednom zahraničním velmi remonovaném knižním e-portálu. Nefandím ovšem jednoúčelovému, sprominutím krámu za 7,500Kč, s nejistou nabídkou a neskladnými rozměry blížícími se A5. To je jen na vytahání peněz a nic víc. A co víc, nové modely mají zčásti placené hlasité čtení, takže poloslepé babičce bych to také nekoupil, ledaže by byla bohatá a odkázala mi zbytek ;-D

Microsoft Surface je obdobný krám. Zatím je to jen drahá hračka. Rv

Potěšil jste mne Vašimi obrázky z Vaší výstavy. To Vám ovšem nedává právo mi vytýkat, že jsem to či ono nepopsal, apod. Nepsal jsem reklamu ani katalog výstavy. Popisoval jsem své dojmy.

0 0
možnosti
MP

apokalypsa

22. 5. 2009 16:54
Dalsi...

Dalsi moje dojmy:

- Lenku Reinerovou uz na veletrhu bohuzel nepotkame. V minulosti patrila mezi pravidelne jistoty veletrhu

- Udileni cen Akademie Sci-Fi. Tohle je legenda. Pana Rampase jsem opet potkal cestou z Prahy 6 na veletrh. Temer jako kazdy rok. :-)

- "Dianeticke centrum". Kdepak, scientologove nezklamou s tim svym vecnym merenim cehosi. Netusite nekdo, jak se jmenuje ta dama, co i rozdava ty letaky v Jindrisske? Jsou to porad ty stejne obliceje :-)

- Dodnes nechapu, proc se nezucastnuji antikvariaty. To snad neni knizni kultuura?

0 0
možnosti
MF

Martin Faltyn

29. 5. 2009 20:23
Re: Dalsi...

Dekuji za par objevnych myslenek. Nemecky nectu, sci-fi jsem prestal nejen cist, ale i psat jako autor, neverim scientologum, ale ponekud klasictejsim nabozenstvim.

S antikvariaty Vam neporadim - obratte se na organizatory vystavy. Mozna jsou prilis nehygienicke, mozna prilis levna a tudiz nezadouci konkurence. Mozna to proste jen nikoho nenapadlo...

0 0
možnosti
MP

apokalypsa

22. 5. 2009 16:30
V clanku mi chybi dost veci, je to ale pochopitelne

Na jednu stranu opovrhujete eBooky a na druhou stranu vyzdvihujete pocitac na ukor klasickeho zapisniku. Zajimave! :-)

- Honza Wolf - naopak, pokud nejaky stanek na tuhle vystavu patri, pak je to stanek Honzy Wolfa. Je to tradice! Vareni v hrnci u vchodu vam divne nepripada? A co stanek s DVD z novin, ktery se malem netrhl davem lidi?

- Prekvapujici bylo chybejici nakladatelstvi Libro. Coz jste samozrejme take zaznamenat nemohl, kdyz je to pro vas prvni ucast na Svetu knihy

- Microsoft Surface by snad take stal za zminku! Evidentne ne pro Vas

atd.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 16,18
  • Průměrná čtenost 1153x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.