Malé pobřežní restaurace.
Toto je tzv. sumýš, zvaný mořská okurka. Má prý zázračné účinky.
Při koupi lodních jízdenek.
Kota Kinabalu - Hotel C´haya
Hotel C´haya při příjezdu
Hotel C´haya - pohled u okna
Hotel C´haya - ranní pohled z okna
Hotel C´haya - bazén na střeše 9. patra
Hotel C´haya - výše už jsou jenom letadla.
Hotel C´haya - a nebo vrtulníky.
Čínský restaurant Thien Thien, hned vedle hotelu.-
Co jsme si to objednali, se mne neptejte.
Kdo se chtěl opravdu rozšoupout, mohl si dát tuhle rybičku, jakýsi hybrid - cena cca 800 Kč/100gr.
Druhý den ráno - jdeme k moři!
Kruhový objezd je umně vyložen květinami.
Blízkost moře naznačuje i hotelový resort.
Zdejší pláž bývá i místem večerních setkání a grilování.
Pokus o panoramu. Takto to dopadá, když nový fotoaparát ještě nemáte "v ruce".
V denní době zde mnoho ruchu nečekejte.
Sušené rybičky všeho druhu...
Zázvor v této podobě už po revoluci rnáme i u nás.
Když tržnice - tak ovoce.
Konečně se mi podařilo najít slušné foto malasjkého národního auta zn. Proton - který to je ale model, to se mne neptejte.
Non stop minimrket - není nejlevnější, ale nakoupíte opravdu 24 hodin denně.