- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
To je zcela bez pochyby. Tihle asijští kuchaři, byť u stánku s občerstvením jsou kuchařští mistři. Ono je to ale i tím prostředím a kořením. co používají. Z cestování vím, že domácí kuchyně dané lokality chutná v tom prostředí jinak než pokud by ten samej kuchař uvařil to samé třeba u nás v Čechách. Skvělý vlog a konečně jsem se dostala pročíst vše z tvého cestování Martine :-)
Hezky. Těším se na další díl Martine
Vítám vás zpátky doma, a těším se na další povídání
Děkuji.... Druhý díl už je napsaný, bude v pátek 10:00
A já jsem si říkala, kam jste se ztratil a co s vámi je, že "neblogujete", a vy jste si užíval dovolenou :-) Vítejte zpátky, a těším se na další povídání
Těším se na pokračování a když to bude vždy proloženo něčím šmakovným,tak to bude prima
Tak se těším na další reportáž, Malajsie a hlavně ta část Bornea je neznámá. Souhlasim s Vámi, mě se v cizině také zdají porce větší....a nejen by tam zaplakal hygienik ale kolikrát když vidíme elektrické dráty vedené nad hlavami tak si říkáme co by na to řekl revizak.