Diskuse

Ty ty ty!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

SID09

28. 3. 2010 11:58
Soudruzi, nevím jak vy, ale

mne se zda cela koncepce monstr akce  vyhlasovani nejlepsich bavicu, hercu, hokejistu, fotbalistu, knih, filmu, pisnicek, zpevaku ......, jako maximalne nezazivna traparna. Komentator tuto trapnou akci sice muze trosku na oko zachranit, ale nic vic. Ceska televize je naprostym prebornikem v poradani trapnych soutezi, kam se na ni hrabou ony odsuzovane komercni TV !!! !!

0 0
možnosti
E

eNden

28. 3. 2010 10:54
No, pan Šíp

řekl hned v úvodu, že výběr nominovaných byl ovlivněn seriály a to je fakt škoda. Jinak souhlasím s článkem autora. V poslední době má ČT nějak často technické problémy a co se týká zvukařů, mnohdy je zvuk mizérie ...:-)8-o

0 0
možnosti

Peyrac

28. 3. 2010 0:22
Karla Šípa si také vážím i přes jeho úlety na snímcích, kde

čepuje nahý pivo na jiné party než "všechno". Ty fotografie nebyly fotomontáží. Vážím si baviče, který se vyrovnal i s osobní tragédií a chce příjemně pobavit ostatní. Jeho odchod na závěr byl také úsměvný s oficiálním  ohlášením hlasatelkou a  s jeho typicky jemnou drzostí.

0 0
možnosti
LO

permanent

27. 3. 2010 23:38
Plně s Vámi souhlasím !!!

Pan Šíp je jeden z posledních kvalitních vtipálků, kteří umějí pobavit vkusně, s elegancí a nestydí se trefovat do kohokoliv. I sám do sebe. Ano, pro mě je vítězem taky Karel Šíp, je bezprostřední, na nic si nehraje, prostě takový je. A to je jeho deviza !!! ;-DR^R^R^ Ludmila Odarčenková ;-)

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

27. 3. 2010 23:29
šíp letí savanou

jo Šíp byl dobrej......jen ty vykopávky, co tam jsou každý rok aniž vyprodukujou cokoli nového.....už nejsou ani zajímavý, dokonce snad už ani trapný...je to taková tupě nudná klasika. Prostě týtý....a to jsem měl odvahu juknout jen přes reklamy, páč TV soutěže o nej (kohokoli) jsou tak ňák, čím dál..... (dosaďte si sami) :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 16,15
  • Průměrná čtenost 1150x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.