Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak to je drc měsíce. Moderátorka se v TV usmívá, zabte ji. Zeman evidentně plný zášti hází hromy blesky a okřikuje moderátorku. Babiš zase opakuje naučené věty pořád dokola, neschopen opět reagovat na dotazy. To je poradci vypilovaná příprava. A naopak Vystrčil jasně pojmenuje lži a vysvětlí proč to jsou lži. Ohyzdné je zkomolení příjmení paní Kuberové a zpochybnění jejího práva svobodně se rozhodnout. Už tu máme klub těch, co medaili Hradního starce odmítli. Zeman si asi kamarádství představuje tak, že s vlastní výhrůžkou předá i výhružný dopis cizí mocnosti. Ohavně parazituje na popularitě Kubery. A prý je také povoleno lhát, když to poradí poradci.

Poslední to P.P.S. to vše ve mě zlomilo, celý článek je ironie a výsměch. Políček do tváře všem co uvěřili. Tak jsem to dal na pravou míru, pro ty pomalejší.

2 1
možnosti
Foto

Máte pravdu, pane Faltýne... Karma. R^ A na ty, co Vám tu nadávají, nehleďte, "kdo nejde s nimi, jde proti nim, " jako za totality. Jsou nervózní, nedivím se jim - volby se blíží a preference politických stran jsou stále neuspokojivé... :-(Jo, ČT pár moderátorek vyměnila, ale to gró tam zůstalo... Na pořady s otrlou Tvarůžkovou se nedívám, a to od té doby, kdy vedla neprofesionální, přidrzlý rozhovor s MUDr. Prymulou... Hezký den Vám přeji.

2 2
možnosti

Hloupý příměr s tou totalitou. Jestli vám to ještě nedošlo, tak zde máme pluraritní demokracii, takže averze mezi opačnými póly politického spektra je zcela normální jev a s totalitou to nemá absolutně nic společného.

2 1
možnosti

Zeman lže. To je pravda. Radostně to není. K trpkemu úsměvu to je.

3 3
možnosti

Redaktoři ČT již dávno nejsou to, co bývali jejich předchůdci. I na černo-bílé obrazovce jsme v roce 1967 viděli, jak se soudruzi červenali když je redaktor ČST nachytal při lži. Dnes se do ČT zvou jen přitakávači a pokud se k nim protáhne oponent, s redaktorem se snaží ho vyšachovat, zesměšnit. Kam jsme došli...?

3 0
možnosti
Foto

Ale aby to vypadalo na mdlo, bylo to už trochu dlouhé mdlo. A tak Faltýna napadl Kubát. Pro haléř byl štont vrtat si koleno a celou noc hlídal obilí, běhal z chalupy do stodoly a ze stodoly do chalupy. Faltýn tedy počkal, až Kubát přeběhne ze stodoly do chalupy, Barku mu posadil na hromadu zrní a do ruky jí dal lopatu, aby se nekácela...a pak to pokračuje dáĺ a o Kubátově smrti ani slovo, a tedy ani o žadné vdově Kubátové.. Jsem tu taky taková rozesmátá, jak se nám pan Faltýn opře do věci a jak v ní má náležitě jasno;))

8 3
možnosti
Foto

A jsou aspoň taky taková lakomá?;-) Ty šaty ze šlupek by Kielbergerové zřejmě slušely.

0 0
možnosti

J28a21n 54H82o86r41a

6. 9. 2020 17:24

...pane kolego, rozumu máte na rozdávání, ale zkuste aspoň věci (lidi) nazývat pravými jmény, protože žádný Her Kubát předsedou Senátu nebyl. Apropó, mediálními poradci bývá většinou nadopován Babiš, který bez notiček není schopen souvislé hlavopatové věty. natož odpovídat na otázky, u pana Vystrčila ten doping hledáte marně stejně jako bohorovnost u mstitele Zemana...

13 2
možnosti
Foto

A pak se máme zasmát, když nám sem píšou takoví lidi, že jo Horo-Kubero? ;-D

2 3
možnosti
Foto

... to by mne tedy zajímalo, kam jste se to vlastně díval, vypotil-li jste podobný "cintát" o mléku - sprosťáku, nebo jste myslel na tvarůžky?:-PRv

2 5
možnosti
Foto

... jejda, moji milí mínusáci, co takhle špetka smyslu pro humor, byť jakkoliv krkolomný? Mohl bych napsat i něco mnohem horšího. ;-D;-DRv

1 1
možnosti

Zaznamenala jsem vážnou tvář Tvarůžkové, když oznamovala sklizeň zelí na jihu Čech. :-)

5 0
možnosti
Foto

Tak jasně, že by bylo lepší, kdyby se smála, když Zeman mluví pravdu. Jenomže to by se moc nenasmála, s tím notorickým lhářem.

9 6
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 16,43
  • Průměrná čtenost 1151x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.