Toto je prý kebab. Polostudený.
Záhorácký závitek. Záhoráci by kuchaře hnali doslova přes hory a doly, kdyby jim nabídl vyklepaný plátek vepřového plněný zelím světle obarveným paprikou - dohromady bez skoro chuti.
Připálené brambory, nedovařené krupky, univerzání "asijská" omáčka z prášku... dobrou chuť!
Ať si namícháte sebelepší ingredience, pořád to bude blaf... Ukázka toho, jak nechutně zmršit suroviny.
Bramborové noky... když najdete chuť, dejte mi vědět.
Nabídka z bufetu... Maso přitom došlo, takže jsem avizoval, že mám vegetariánské jídlo, abych nemusel platit masový příplatek 17 Kč.
Tato hrůza byla zpáchána za pomoci zeleniny ... chuť jak z konzervy. Možná, ale kuchař jenom tak hnusně vaří.
Nehorázná parodie na Thanksgiving menu. - Musel jsem si namíchat sám. Prý se mi to podařilo lépe a levněji (87 Kč) v bufetu, kde byly zbytky, než co dostávali ostatní v rámci hotového menu (za 135 Kč).
Nehorázná parodie na Thanksgiving menu. Můj vlastní výběr ze zbytků. - V profesionálním "menu" servírovaném bufetově kuchařem, byl výběr omezen např. jen na jeden druh krocaního masa (pokud je to z krocana a ne "po česku" z krůty).
Jak se dá zprasit i toto klasické jídlo? Hodně! I když toto, objektivně vzato, patřilo mezi ta jedlejší jídla.
Nejvýraznější chuť měl ten zázvorový tonik.
Špagety "al dente" čili nedovařené; zblemcanina omáčky z konzervy; kuličky zmazený polotovar.
Tento blaf jsem byl nucen si namíchat sám v bufetové nabídce. Víc tam toho k jídlu nebylo.
Jedno z mála jedlých jídel. Ale to hovězí, pokud vím, taky nic moc.
Jak to vypadá tak to i chutná. Indiferentně.