Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

Lanai

14. 12. 2010 12:02
Nechci se zastávat těch turistů

ale chovat se takhle v Evropě tak se nad tím nikdo nepozastaví. Ale to co mě na Japonsku vadilo bylo málo úsměvů , srdečnosti a trochu i nezájem.Možná to dělá ta angličtina s kterou neradi hovoří . Je to prostě úplně jiný svět. Ty hrací automaty más facinovaly , je toho tam hodně.Večer byly zaplněné  Japonci v oblecích, bylo nám řečeno že to je jejich oblíbená relaxace po práci. Je fakt že mají malé byty , kde žijí někdy i tři generace a moc zábavy si neužijí.

0 0
možnosti
M

ModroPlach

14. 12. 2010 16:31
Re: Nechci se zastávat těch turistů

S tou prvni vetou je to jako kdyz nekdo napise ze skupinka lidi rvala v lese a vy byste napsal neco jako "No a co, kdyby to bylo v hospode tak to nevadi." Me to vadi, vadi mi ze lidi co navstivi Japonsko nemaji dostatek pokory aby se chovali tak jako mistni. nejsou v Evrope, jsou v jine casti sveta a meli by se podle toho chovat = jinak si zaslouzi ze je na ne prinejmensim nazirano jako na burany.

0 0
možnosti
JK

Salamo

14. 12. 2010 6:31
Úsměv

Ta první fotka, tomu se říká veselý a spokojený turista :-)

0 0
možnosti
JH

kulus

14. 12. 2010 5:09
... tise zavidim...

... Tokyo a vubec Japonsko je uzasny. Snad az na tu typickou snidani. Doporucil bych kavarnu Doutor. Pak na veceri takovy malicky restaurace hned vedle Shibuya (tam se to pozna podle toho psa). A uplne nejvice doporucuji si narazit nejakou Japonku ;-)

0 0
možnosti
M

ModroPlach

14. 12. 2010 3:34
:)

Uzivejte si Japonska, nezapomente se nechat svezt monorailem na Odaibu na Rainbow Bridge a Sochu Svobody. Jen pro poradek, neni to "gadjin" ale gaijin, cteno "gajdžin", podobne neni "Menji", ale Meiji, cteno "Meidži", a misto "patchinko" by melo byt "pachinko", cteno "pačinko". Je hezke si precist blog plny nadseni z novych veci :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 15,90
  • Průměrná čtenost 1151x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.