Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Pěkné a mám dotaz...pod knedlíky trošku cibule osmahnout, nebo navostro? 

0 0
možnosti
VV

Ja bych doporucil i tu cibulu, ale hlavne anglickou slaninu.

0 0
možnosti
VV

I ode mne abych inspiroval cast zdejsiho diskuterstva Guten Rutsch. Ty vase chlebicky vypadaji k svetu na rozdil od toho co nekteri obchodnici dnes nabizeji.

0 0
možnosti
Foto

Pane Martine, po ránu štamprlička domácí slivovičky nebo fernetu tu na zdraví, v poledne střídmě, jedna nožička dietního párku s rohlíkem - a odpoledne pár těch obligátních mini chlebíčku - a nějaké jednohubky s červenou lososovou pomazánkou a olivami. A u nás nesmí chybět pozvolné popíjení parádního svařáku z červeného vína, třeba vavřinečka. Toho musí být pro nás dva litr. A o půlnoci šampáńo, aspoň jako přípitek. Všeho střídmě, aby byl člověk po ránu FIT. Protože prý - "jak na Nový rok, tak po celý rok". Tož přeji Vám hodně zdraví, štěstí a pohody do nového roku 2022! R^VA to všem dobrým lidem. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Martine, když není náledí, dá to fušku sklouznout do novějšího roku, ať se ti to zdaří v pohodě. R^ Jo, a chlebíčky prý jsou světový unikát;-D

0 0
možnosti
Foto

Martine, přeji Vám vše nejlepší v novém roce, hlavně více rozumu a sebe-disciplíny, ať zhubnete alespoň o 30 kg. Silně omezte sladkosti a alkohol. Pak si snad dlouho udržíte i dobré zdraví.

Též Vám přeji, abyste byl šťastný. Pocit štěstí se dá sice krátkodobě vyvolávat i velkou konzumací cukru a alkoholu, tento způsob Vám však silně nedoporučuji.

Za blok jsem Vám dal karmu.

0 0
možnosti
Foto

Jaroslave, využiji příležitost pokud bychom na sebe nenarazili. Přeji dostat se v dobrém zdraví do roku 22 a tam ať to vydrží! A dneska bezpečného Silvestra!!:-) Martin se sem nějak vmáčkne...

0 0
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 16,14
  • Průměrná čtenost 1151x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.