Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Soutěžím ráda - před obrazovkou v obýváku. ;-) Poslední dobou často sleduji soutěž Kkde domov můj, ale jsem často hrubě nespokojena s výběrem soutěžních témat. (Různé podrobnosti zeměpisné, kdo nebydlí v tom kraji, podrobnosti nezná, anebo malé hudební skupiny - podobný hudební žánr málokoho zajímá, nemusí o tom nic vědět). Díky za objektivní článek o soutěžích v Čt. Jo, jednou jsem v jakési soutěži vyhrála gumové holínky - ale několikrát jsem v soutěžích lit.revue 333 v ČT pořadu vyhrála knihy - a v tajenkách časopisu Týdeník Rozhlas taktéž. (Kniha je podle mne pěkná výhra). Díky za článek, zdravím.. R^

1 0
možnosti
Foto

Děkuji moc za reakci. No mohl bych ještě napsat blog na téma "Já a moje (ne)výhry" ... Víkend se blíží, uvidím, co vymyslím.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 16,16
  • Průměrná čtenost 1154x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.