Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Faltýne, požádala jsem Vás na FB o přátelství, protože Vám chci něco sdělit o hudebníkovi Bohuslavu Z... ( Zprávy o něm z NL). Srdečně Vás zdravím. M.P. ;-)

0 0
možnosti
KT

Nemáte odkaz na ten test?

0 0
možnosti
Foto

R^ Nejni kozumace jako konzumace. Některá prej v malých dávkách neškodí v jakémkoli množství;-)

0 0
možnosti
MB

Kampaně neberu, Valenýna a Suchej únor jsem nepochopil. Pochopil jsem, že člověk má vyjadřovat svou lásku v režimu nepřetržitém, veselit se má, kdy má čas a chuť. Nemůže, mu to přikazovat kalendář, nebo dokonce termín výplaty ! Čím starším jsem, už mám i pochybnosti o oslavě vlastních narozenin. Osobní podíl na tom nemám .Co slavit ? Faktem je, že jsem vypozoroval lidí mínění opačného ! Bedlivě všechno sledují ! Pondělí, středa, nebo i jmeniny jsou pak důvodem k veselici ... !

Na studiích v Brně, jsme s nepřítelem bojovali udatně ! Dodnes nechápou, jak jsem skolil 24 pivních nepřátel !' Rekord doposud nepřekonán, přestože pokusy byly ! Následně jsem trénoval s otcem v jeho kuchyni ! Disponoval objemným vojskem - rybízového vína, jeho divize nutno rozprášit ! K tomu, ty fantastické mezigenerační řeči ... !

Každé, následné ráno, jsem pocit stejný - Stud ! Rodič se dobře, i moudře pobavil - Syn, se jako vždy napral ! Říkám si , to není možné ! Postupem života, mi to ovšem došlo ! On, by se rád zdemoloval taky ! Nicméně už to viděl dopředu! Vibrace těla, nepravidelný rytmus srdce, sucho v ústech - dech nečistý a oko kalné ! U těch starších prostě = Rozum, již předbíhal tělo ! Chvála mládí, krčmě brněnské zejména ! Tam tělo, ještě předbíhalo rozum ! Bylo to krásné. Žel, dnes již rozum, mám já samotný . Pochopitelně poučuji a umravňuji mládež při akci bečky piva + Ohnivé vody na chalupě. A závidím ! Ještě rozum nemají ! :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 16,14
  • Průměrná čtenost 1151x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.