- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Pro Brity zcela běžná věc, legendární Colman's v prášku se dá koupit i u nás v Tescu. A pálí úplně stejně. Takže podtrženo sečteno, článek o prdu, zato na dva sáhy.
Hlavně, že Vy jste se nezapomněl u p r dnout...
dodnes si pamatuju, že v návodu bylo napsáno - uksusu po vkusu.
Také jsem s ní neználky udivoval (štiplavá byle neskutečně). Ten prášek byl tak šedivý až by se jeden bál, že je to sádra. Tehdy jsem do toho dával slunečnicový olej a ten taky vypadal jako několikrát použitý. A ta zkušenost s uzeninama je taky dobrá, já měl to samý s máslem, udivoval jsem prodavačky tím, že mi stačilo jen 20dkg másla s tím, že až mi dojde, tak si koupím jiný.
Hořčičný prášek.....to by mne zajímalo, která ruská kafilerka to dodává.
Normálně se totiž hořčice dělá z obyčejných hořčičných semínek a to i v Rusku. Jako "vlastník" první manželky, jenž byla z této ohromné země něco o tom vím.
Takže autora tohoto receptu již máme - Faltýn vaří párek.
Až si přečtete o čem vlastně píšu, tak nebudete plácat tyhle pitomosti. Párek můžete vařit tak jedině Vy, Kytková.