Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Milý pane, my nemáme proč pochlebovat euroatlantickému uskupení, protože jsme jeho součástí. Asi vám ještě nedošlo, že od 12.3.1999 jsme součástí NATO a od 1.5.2004 součástí EU. Takže to, co vy považujete za pochlebování, není nic jiného než korektní loajalita ke  s p o j e n c ů m, která je od nás očekávána. Na rozdíl od dob Varšavského paktu, kde byla loajalita tvrdě  vyžadována. :-/

4 0
možnosti
JM

Mohu se na něco zeptat p.t. obecenstva? Je tady vůbec někdo normální?Člověk by řekl, že jsou tady jen pochlebníci Západu, komouši, banderovci a putinovci;-D. Lidi, vzpamatujte se.

1 0
možnosti
BT

jako pochlebník západu nejsem tedy normální, to jsem netušil děkuji vám za objasnění co je a co není normální, ;-D vítám vás mezi nenormálními

0 0
možnosti
BT

hlásím se k pochlebníkům Západu, tak vám nějak nevím ale jsem už dlouho anglofil ta země se mi prostě líbí směrenm na východ jsem zatím nenešel zemi jenž by se mi líbila,(bratry Slováky nepočítám)

5 1
možnosti
Foto

V Anglii jsem před pěti lety byl. A byla to dovolená, na kterou vzpomínám velice rád. Jel jsem tam ze stanem a spal jsem tam v kempu u Barge Inn u Alton Barnes u Avonkenetského kanálu (zhruba mezi Pewsay a Devizes). Snad se tam zase někdy podívám.

0 0
možnosti
Foto

Díky i za takovouto propagaci mého článku.

5 0
možnosti

20. 3. 2014 8:04

On Cermak nekomu pochleboval?

5 0
možnosti
MS

Tady se musím pana Čermáka trochu zastat. To, že nás převálcoval kde kdo je vcelku irelevantní. De-facto každou zemi už někdo někdy převálcoval nebo ona převálcovala někoho jiného. Kolik válek mezi sebou vedly Britové a Francouzi? Francouzi a Němci? Spojené Státy nejsou výjimkou, za svou krátkou historii válčili už s Británií, Francií, Německem, Španělskem, Itálií... A je snad někomu divné, pokud se mnou vyjmenované státy řadí do euroatlantické skupiny? Posuzovat příslušnost k nějaké skupině (byť - uznávám - poměrně volně definované) podle toho jestli jsme někdy v historii válčili s jiným státem z této skupiny je nesmysl. To by pak na světě, žádné takovéhle dělení vůbec nemohlo existovat. Mimochodem, píšete že Čermák špiní Masaryka, ale to není pravda. Masaryk věděl o Rusku své a zcela otevřeně se přikláněl právě k Západu...

6 0
možnosti
MS

Doplnění: jednak se kaju za y ve slově vedly :-) a za druhé bych ještě k tomu Masarykovy doplnil, že prozápadní byl v době, kdy byl onen panslavismus pod ochranou náruče velkého Ruska poměrně populární, takže jeho prozápadní směřování nebylo nic módního.

2 0
možnosti
Foto

Ten jednostranný náhled pana Libora mě překvapil. I trochu rozesmutnil, protože mám ráda lidi, kteří provozují turistiku jako on. Myslela jsem si, že se některý z blogerů na jeho článek ozve, byl jste to tedy Vy, díky a karmuji.

0 0
možnosti
MS

A protože máte oba rádi turistiku tak musíte podle Vás mít stejný politický názor? ;-)

4 0
možnosti
SS

Porazit fasismus?? Fasisticke Nemecko???

.

Za tolik Italu na vychodni fronte nebylo, ze ... a Nemecko bylo - nacionalne socialisticke = nacisticke ... Nazyvat Nemecke nacionalni socialisty fasistami zavedl Stalin v druhe polovine roku 1941 ... Do te doby to byli socialisticti bratri ve zbrani proti zapadnimu imperialismu ... A levicovi "inteligenti" tento Stalinuv blabol dodnes opakuji ... 8-o

4 1
možnosti
Foto

Jistěže bylo Německo fašistické. Fašismus je slovo širokého významu, znamená cílené násilí na lidech.

0 3
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 16,16
  • Průměrná čtenost 1154x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.