Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Naprostý souhlas a karma. Napsal jste mi to z duše. Přímou volbu rozhodně ANO, ale tímto tristním způsobem rozhodně NE. Už se objevují i úvahy, že to bylo zprzněno schválně za účelem diskreditace přímé volby jako takové. Ach jo, tady je opravdu možné všechno. :-/ Podpisy měly být sbírány na obecních úřadech a rovnou pomocí OP také ověřovány. Jednak by každý věděl, kam se podepsat a jednak by byly podpisy rovnou ověřené a tudíž legitimní. Je to tristní. Fandím ústavní stížnosti.

1 0
možnosti

Drobný nesouhlas: NS by v případě uznání nutnosti kontrolovat všechny hlasy musel nařídit kontrolu všech hlasů   v š e c h   k a n d i d á t ů . Teď jde o to, zda by nerozhodl, že je třeba především a zejména kontrolovat pravost podpisů.

2 0
možnosti
Foto

Je jisté, že tihle tři vyřazení by ohrozili ty protlačované a stranické. France tam nechali, protože ho lidi volit nebudou, protože je to exot.:-/Tahle vláda bude dělat vše pro to, aby si zachovala svou moc!![>-]

7 11
možnosti

Pana profesora Franze bude volit mnoho lidí, opatrně s těmi odsudky :-P

12 1
možnosti
Foto

Nevím, jak pro Vás, ale pro mě zkratka MZV vždy znamenala a znamená Ministerstvo zahraničních věcí. Pravda, nějakou dobu to bylo také FMZV, ale to na věci nic nemění.

9 0
možnosti
Foto

A čemu jste z té tiskové konference nerozuměl? Bylo to jasnéa řekl bych že ani soud s tím nic nanadělá, tedy pokud nemá pravdu diskutující na Novinkách co tvrdí, že: "Vtip je v tom, ze ministerstvo udelalo pri vypoctu chybu ve vzorci a skrtlo 2* tolik hlasu co melo, viz mvcr.cz" konec citátu.

7 2
možnosti
Foto

A čemu Vy jste nerozuměl na mém blogu? Tiskovce rozuměl každý, kdo má všech 5 pohromadě. Nějak způsob jak nepohodlné kandidáty vyřadit najít museli.

5 8
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 16,13
  • Průměrná čtenost 1150x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.