Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

U nás to vypadalo podobně. "Národ sobě". PF 2022.

0 0
možnosti
RJ

To chce mít dobrého loveckého psa. Ten při té ohňostrojové kanonádě jen zvídavě a dychtivě pozoruje, jestli nezačnou padat kachny, aby vyběhnul aportovat :-)

0 0
možnosti
VV

Nojo, ale toho k tomu musite vycvicit. Co vim, tak vetsina majitelu psu je ma proto, ze soused ho ma taky a nemohou si prece dovolit psa nemit.

1 1
možnosti
VV

Pane Faltyne, taky uz nejste zadnej mladik. Jen si vzpomente, na polorozpadle domy, ulice coby tankodromy ale na velkolepy ohnostroj oslavujici vitezstvi nad nacistickym nemeckem bylo vzdy penez dost.

0 0
možnosti
Foto

Pěkně jste to poskládal, novoroční show z Londýna se mi z obýváku moc líbila. Jinak náš pejsek letos až zoufalstvím bolestivě kňučel, není to již žádný mladík (12), a tak jsem spoléhala, že bude spíše apatický, bohužel nikoli...prožíval tu venkovní kanonádu dost nešťastně. Vzhledem k zákazu vánočních trhů se politikům „hodilo do mlýna“ nepovolit městské novoroční oslavy. A tak ušetřili... Od politiků v novém roce nic neočekávám, bude to jen a jen na každém z nás a bude to těžké, pokud to ovšem nevzdáme...změna chování lidí je potřeba, ale zákazy není volní změna chování, je to stále jen ta „blbá“ represe... I tak přeji upřímně a nezištně radostný nový rok R^:-)

1 0
možnosti
Foto

Tak naše zvířátka (psice i kočky) při podobných příležitostech střídavě spí a občas vyhlédnou ven, co se tam zajímavého děje. Psici jsem o minulých silvestrech jen hlídal, aby se nepokoušela aportovat rakety ze sousedství, které jí připadaly zajímavější, než míček. Letos bylo naštěstí podobných lákadel jen minimum.

0 0
možnosti
MB

Ráno jsem oslovil ženu - "Nechápu to"! Proč lidé investují do výbušnin. A co si od toho slibují? Osvědčeně jsem prchl z krajského města na chalupu. Omyl. Ocitl se v Kurském oblouku. Bojové jednotky útočily všude. Pravda, mnozí to nevydrželi, tedy i před půlnocí. Nepřítel, lesní zvěř bez šance. Kočku domácí, jsem sundal z lustru. Nejlépe z toho vyšel náš Ferda. Pes má již 15 let. Je slepej a hluchej. Ten si liboval. Konečně mohl chodit po zahradě spokojeně. V noci, světla všude plno. Lidé po zahradách, u Kaťuší. Přátelsky mu kynuli :-) Vážně, já to nechápu, na dědině zejména .

8 0
možnosti
PK

Nejsem skeptik, ale obávám se, že příchozí rok nebude z těch štastných a proto by ho ani asi nebylo třeba ohňostrojem vítat.....

1 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 16,16
  • Průměrná čtenost 1154x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.