Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ministr není a ani nemůže být odborníkem na vše a je tady od toho, aby, samozřejmě kromě jiného, prezentoval věci veřejnosti. A na rozdíl od Vás si myslím, že to dělají dobře  A pokud jde o výšku hladiny, tak si myslím, že při daném průtoku může řeka na různých místech stoupnout různě, podle charakteru koryta řeky. Ale jsem jen laik.

Nicméně, pokud bych mohl použít analogii z elektrotechniky, tak tam se při stejném proudu vždy zahřejí místa s vyšším odporem (spoje a kontakty), zatímco holý drát zůstává studený. Zkuste si to někdy třeba u zásuvky se špatným kontaktem, Obvykle vyhoří. A když je takový spoj neodborně instalován, třeba na dřevěné stěně, tak vyhoří celý barák.

1 1
možnosti
Foto

Hezká slovní exhibice k ničemu. Stejně jako naši politici. Jednak píši o tom, že jim samozřejmě informace dodávají, jednak: myslete si co chcete. Myšlení ani řeči totiž činy nedělají. Pokud Vás nechává v klidu inflace, rostoucí nezaměstnanost a sestupná tendence (nejen) naší ekonomiky - chápu Vás: máte to za pár. Co byste se v důchodu staral o budoucnost tohoto státu, když před Vámi (stejně jako za mnou) už je blíž ten okamžik kdy zaklapnou víko od penálu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 16,29
  • Průměrná čtenost 1154x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.